OnurYurdakul
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hat neydi ? OOperatör?hocam muhtemelen senin sim kartta yada cihazlarda sorun var,bu tür sorunla bende karşılaştım fakat sorun şebekeden dolayı oldu aradım 2-3 gün içinde düzelttiler,ama klavye olayına katılıyorum,klavye berbat harf aralıkları çok dar olduğu için hızlı yazamıyosun
Şebeke anlık olarak gidip geliyordur ekrana yansımıyordur. Kesik sim kullananlar her telefonda böyle sorun yaşayabiliyorlar. Kimisinin ki az çekiyor kimisinin şebeke gidip geliyor. Eğer kesilmiş sim kullanıyorsanız değiştirin. 1 sene önce 8 liraya değiştirmiştim aveada. Çok büyük bir masraf değil. Ben mikro simde sorun yaşadım simi takıp çıkardım sorun düzeldi.
AveaHat neydi ? OOperatör?
Ben Türk'üm dostum. Amerikalıların sözleri beni ilgilendirmez.Amerikalıların bi sozu vardır bildin mi? Tobe tobe
Ayrıca bütün Müslümanlar tabi ki kardeştir ama imama kardeş denmezBuradaki ağabeylerimizin yaşlarına hürmet edeceğiz. Onlar bize yardım etmek için var..
Ben Türk'üm dostum. Amerikalıların sözleri beni ilgilendirmez.
Ayrıca bütün Müslümanlar tabi ki kardeştir ama imama kardeş denmezBuradaki ağabeylerimizin yaşlarına hürmet edeceğiz. Onlar bize yardım etmek için var..
Sen gene de birinin kendine edilmesinden hoşlanmadığı hitabı kullanmaİmam ben olsam ? Kardeş diyebilir miyim ?
Sen
Sen gene de birinin kendine edilmesinden hoşlanmadığı hitabı kullanma
Biz Anteplilerin güzel bir lafı vardır; Emir eden itin olsun..bizim ricamızı kırmayan dostlarımız var nasılsa
Bugün onur'un yaşadığı sorunu bende yaşadım.İnternet var olmasına rağmen ve telefon ful çekmesine rağmen internet bağlantım kesildi yarım saatliğine şaşırdım.Tabi sonradan düzeldi
Hat turkcell mi?İşte ben onu sıkça yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?