Şebeke çekim sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hat neydi ? OOperatör?

Sim kesilmişse değiştirin derken? Telefon kesilmiş alıyor neyi değiştireceğiz anlamadım?

Valla kardeş telefonun sorunluysa benim teli satıyım Lumia1520 mat sarı kutu fatura herşey var 15 ay garanti devam ediyor 1200 vercem

orian

Üye
Sim kart bi yana sim yuvasından kaynaklı da olabilir. Ayrıca baz istasyonu bizzat çalıştığım tesisin içerisinde var ama pek etki etmiyor evimde daha iyi çekim gücü. Hattın ne bilmiyorum ama benim böyle bir sorunum olsa önce müşteri hizmetleri ile halletmeye çalışırdım. Cihazı kapatıp açmak yerine internet ayarlarını müşteri hizmetleri yardımıyla manuel olarak kur. Altı üstü bi telefon yani kimse hatasız telefon kullanmıyor. Önce Bi bak hata yazılımla mı ilgili donanımla mı? Biz burada tahminle bi yere kadar yardımcı olabiliriz. Bir arkadaşının hattını senin lumia'ya taktın mı ?

dgnert

Üye
Normal simleri micro sim yapmak için kesiyorlar ya onu kastediyorum. Keserken zarar verebiliyorlar sime. Bu da şebekenin çekimine zarar verebiliyor. Bir de micro simin orjinalini satıyorlar onu kastettim

orian

Üye
Ayrıca bütün Müslümanlar tabi ki kardeştir ama imama kardeş denmez Buradaki ağabeylerimizin yaşlarına hürmet edeceğiz. Onlar bize yardım etmek için var..

Tepkiler: OnurYurdakul
    Konu Sahibi
Ayrıca bütün Müslümanlar tabi ki kardeştir ama imama kardeş denmez Buradaki ağabeylerimizin yaşlarına hürmet edeceğiz. Onlar bize yardım etmek için var..

İmam ben olsam ? Kardeş diyebilir miyim ?

orian

Üye
Biz Anteplilerin güzel bir lafı vardır; Emir eden itin olsun.. bizim ricamızı kırmayan dostlarımız var nasılsa

Bugün onur'un yaşadığı sorunu bende yaşadım.İnternet var olmasına rağmen ve telefon ful çekmesine rağmen internet bağlantım kesildi yarım saatliğine şaşırdım.Tabi sonradan düzeldi

Konu Sahibi
Bugün onur'un yaşadığı sorunu bende yaşadım.İnternet var olmasına rağmen ve telefon ful çekmesine rağmen internet bağlantım kesildi yarım saatliğine şaşırdım.Tabi sonradan düzeldi

İşte ben onu sıkça yaşıyorum

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu konu daha önce ki açılıp kilitlenen konular gibi olduğundan yeterlidir sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...