SE Xperia X10'u Android 1.6'dan 2.1 veya 2.2'e yükseltmek mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

tagunay

Üye
    Konu Sahibi
SE Xperia X10'u Android 1.6'dan 2.1 veya 2.2'e yükseltmek mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar, ben geçen gün büyük bir hevesle Xperia X10 telefonu aldım. Almadan önce SE' ün henüz 2.1'e yükseltmediğini biliyordum ve 1.6 beni bir süre idare eder diye düşünüyordum. Fakat gerçekten hayal kırıklığına uğradım, Android 1.6 bu telefonu kesinlikle haketmiyor. Telefonun Media/TimeScape özellikleri ve garantisi umrumda değil eğer mümkünse biran önce SE'in desteği dışında 2.1 veya 2.2'e yükseltmek istiyorum.

faruk12

Üye
internette 4. çeyrekte geleceği yazıyor büyük ihtimal 2011 e doğru çıkar

cagicag

Üye
XPERIA X10'da root kilidi olduğu için harici rom atılamaz. En azından şimdilik. Ama sony bu telefonda 2.2 güncellemesi çıkarmaz ise çipinden murat 124 performansına sınırlanmış bir E200 Compressore bineceğiz.

atakax

atakax

Üye
2010 son çeyrekte mümkün olacak yani şimdide çıkabilir 30 aralıktada çıkabilir ama çıkacak

03samet17

Üye
x10 kullaniyorum suan 2.1 oldu ve 2.2 yide destekliyor ici nrahat olsun ;)

aloneocean

Üye
xperia x10 1.6 sürümünü kullanıyordum 2.1 yükseltim ve şu anda 2.1 adroid telefonun keyfini sürüyorum eger istersen yardımcı olabilirim.türkiye için henüz 2.1 güncellemesi gözükmüyor kendi sitesinde ama biraz daha beklersen resmi yoldan güncellemeyi yapabilirsin

yıldırımduran

Üye
arkadaşlar bende gm dstl1 var.versiyonu 1.6 .acaba nasıl yükseltebilirim ?

damlaelif

Üye
Arkadaşlar bende LG gt540 var yükseltmem lazım whatssup kullanmak istiyorum kullanamıyorum 1.6 ile uyumlu değil 2.0 a yükseltmem lazım o yüzden lütfen yardımcı olun