SE Xperia Neo V Bi Yardim Edin Allah Icin

Sponsorlu Bağlantılar

Clownmen

Clownmen

Üye
    Konu Sahibi
SE Xperia Neo V Bi Yardim Edin Allah Icin
Arkadaslar elimde SE Xperia Neo V var. Root lu. Titanium backup da yuklu. Kullaniyorum. Meraktan; sistem uygulamasi olan FM RADYO TARAYICI yi KULLANICI UYGULAMASI YAP dedim ve SD karta tasidim. Ilk basta sorun yoktu. Smdi o uygulamalarin(Fm radyo ve tarayici) hicbiri yok. Telefnu actim kapadim gitti hepsi. Facebook uda aynini yaptim ama o markette var sorun degil. Simdi tarayici olmadigindan telefondan nete de giremiyorum. Allah rizasi icin bi cozumu yokmu bunun?

apache61

Üye
play den başka bir tarayıcı yükleyebilirsin mesela opera yada dolphin hd yada uc browser yada skyfire gibi . sistem uygulamasını geri döndürebilmen için telefonuna göre bir browser pack bulman gerek ve bu browsırıda sanırsam sisteme gömmen gerek biraz ing varsa yabancı forumlarda bulabilirsin diye düşünüyorum olmassa telefona rom atıcaksın .

Clownmen

Clownmen

Üye
    Konu Sahibi
rom atmak daha kolay gibi

- - - Eklendi - - -

cok tesekkur ederim

Invoke

Invoke

Üye
Bence rom atmana gerek yok sen bilirsin tabi ama fm radyo gerekli mi? Zaten kendi tarayıcısı dandik dolphin betayı kur tavsiyem =)
Eğer fm radyo istiyorsan mesela bul xdada kesin vardır. Kurmuyorsun, dosya yöneticiyle (ben xplore kullanıyorum) o apk dosyasını Root/system/app buraya taşıoyrsun. Üzerine basılı tut izinler menüsünü aç. rw-r--r-- yapacaksın. Telefona sistem dosyası olarak gömmen için. Ama dosya yöneticinin de buna izin vermesi gerekir xplore da ayarlarda root erişimi yazar onu superuser+mount bilmem ne filan yap :)

- - - Eklendi - - -

O fm radyo ile tarayıcıda nasıl gitmiş anlamadım silmediysen nasıl gider? Titanium backupta duruyorsa hala geri almaya çalışabilirsin ya da alamayorsan da duruyorsa yukarda dediğimi yap. Titanium backup ile de sil onları =)

Üst Alt