SE xperia neo V 4.0.4 güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
SE xperia neo V 4.0.4 güncellemesi geldi
derleme numarası 4.1.B.0.431

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: samety500
samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler inş. hayırlı olur bakalm :D

klongs

klongs

Üye
nasil stabilmi

alien97

alien97

Üye
Ben dün yükledim 4.0.3 ile arasında pek bir fark görmedim.

enes-1907

enes-1907

Üye
Ben dün yükledim 4.0.3 ile arasında fark görmedim.
fark görmedim derken bazılarında 4.0.3 te kasıyodu bazı oyunları çalıştırmıyordu şimdi durum ne stabil çalışıyor mu çok merak ettim kanka

alien97

alien97

Üye
Kasma olayı oyunlarda azalmış fabrika ayarlarına dönünce menü geçişleri stabil oluyor 4.0.4 de ram tüketimi azalmış telefon daha hızlı kapanıp açılıyor oyunlardaki sorun giderilmiş mi hadi giderilmiş diyelim aslında oyunların açılmaması veya çalışmaması optimize edilmediğinden kaynaklı mesela temple run ics de çalışmıyordu güncelleme çıkınca düzelttiler şimdi rahat oynuyorum kasmalar oluyo tabi onuda düzeltirler zamanla.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Bence çok erken daha 4.0 sony'nin daha çok çalışması lağzım 4.0.5 i veya 0.6 yı görene kadar 2.3.4 e devam :)

• Beğen
Tepkiler: samety500
enes-1907

enes-1907

Üye
Bence çok erken daha 4.0 sony'nin daha çok çalışması lağzım 4.0.5 i veya 0.6 yı görene kadar 2.3.4 e devam :)
hayır arkadaşım 1 haftadır araştırıyorum eski sürümde 4.0.3 kasıyo diyenler çoktu stabil diyenler 3 5 kişi idi.şimdi ise geneli 4.04 süper olmus diyo.kasıyo diyenler ise telefonuna farklı romlar yükleyen arkadaşlar he tabiki telefonuna rom yüklemeyip de kasanlarda var ama onlarda 3 5 kişi yani telefonlarına fabrika ayarı yükleyip tekrar denesinler çünkü 4.04 yükleyenlerin yüzde 95 i süper olmus diyo bnde neo kullanıcısıyım sabırsızlıkla bekliyorum 4.04 ıcs yi teşekkürler sony

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
hayır arkadaşım 1 haftadır araştırıyorum eski sürümde 4.0.3 kasıyo diyenler çoktu stabil diyenler 3 5 kişi idi.şimdi ise geneli 4.04 süper olmus diyo.kasıyo diyenler ise telefonuna farklı romlar yükleyen arkadaşlar he tabiki telefonuna rom yüklemeyip de kasanlarda var ama onlarda 3 5 kişi yani telefonlarına fabrika ayarı yükleyip tekrar denesinler çünkü 4.04 yükleyenlerin yüzde 95 i süper olmus diyo bnde neo kullanıcısıyım sabırsızlıkla bekliyorum 4.04 ıcs yi teşekkürler sony

Sony hiç degilse xperia serisinin geneline ICS getirmye calıstı bunu yapmayanlarda var:)

enes-1907

enes-1907

Üye

Sony hiç degilse xperia serisinin geneline ICS getirmye calıstı bunu yapmayanlarda var:)
aynen bende onu diyorum içimden ıce cream sandwich kassa bile 2.3.4 kullanırım nolcak görsellik te varsın olmasın go launcher yüklerim idare eder telefon zaten her yönüyle süper ben aldığımda 4.0 gelecek die bişi yoktu yani geleceğini bilmeden aldım ama kasma felan yok emin ol çünkü 4.0.3 ten herkes şikayetçiydi gördüğün gibi şimi şikayetçi sayısı 4.04 ten yüzde 5 felan hani adamlar yapıyo ya tesekkürler sony

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
aynen bende onu diyorum içimden ıce cream sandwich kassa bile 2.3.4 kullanırım nolcak görsellik te varsın olmasın go launcher yüklerim idare eder telefon zaten her yönüyle süper ben aldığımda 4.0 gelecek die bişi yoktu yani geleceğini bilmeden aldım ama kasma felan yok emin ol çünkü 4.0.3 ten herkes şikayetçiydi gördüğün gibi şimi şikayetçi sayısı 4.04 ten yüzde 5 felan hani adamlar yapıyo ya tesekkürler sony

Aynen :) Düzelmiştir genel olrak.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Nokia dan sony ve androide geçmem benim için büyük bir seviye sıçraması oldu o yüzden stabilite eğer 2.3 ile aynıysa yüklenebilir yoksa çokta gerek yok bence

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Nokia dan sony ve androide geçmem benim için büyük bir seviye sıçraması oldu o yüzden stabilite eğer 2.3 ile aynıysa yüklenebilir yoksa çokta gerek yok bence
Ben yuklerım:) ICS sonucta herkezde olan bırşey degil :P Trip trip:D:aha::naughty:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
vallahi ben tavsiye etmem açıkçası. Benim performansımı etkileyecek bir durumsa ben deniz yüklemem çünkü yükledikten sonra nalet okuyada bilirsiniz. Ilişkileri bozmaya hiç gerek yok bence :D

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
vallahi ben tavsiye etmem açıkçası. Benim performansımı etkileyecek bir durumsa ben deniz yüklemem çünkü yükledikten sonra nalet okuyada bilirsiniz. Ilişkileri bozmaya hiç gerek yok bence :D

Tercih meselesı ben yüklerim stabıl olacagına ınanıyorum:)

enes-1907

enes-1907

Üye
o söylediklerin 4.0.4 içindi 4.04 şikayetçi sayısı çok az onlarda farklı romlar yükledikleri için ayrıca çok çok beğenmezsem servise veriyosun 2.3.4 yapıolar yani

alien97

alien97

Üye
xperia neo ya ics hala gelmedimi

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Gelmedi,Güncellyen arkadaslardan ss ile destek alabılırsek makbule gecer:)

samety500

samety500

Üye
    Konu Sahibi
4.0.3 e göre biraz daha hızlandırılmş bnm hoşuma gitti 4.0.4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt