fark görmedim derken bazılarında 4.0.3 te kasıyodu bazı oyunları çalıştırmıyordu şimdi durum ne stabil çalışıyor mu çok merak ettim kankaBen dün yükledim 4.0.3 ile arasında fark görmedim.
hayır arkadaşım 1 haftadır araştırıyorum eski sürümde 4.0.3 kasıyo diyenler çoktu stabil diyenler 3 5 kişi idi.şimdi ise geneli 4.04 süper olmus diyo.kasıyo diyenler ise telefonuna farklı romlar yükleyen arkadaşlar he tabiki telefonuna rom yüklemeyip de kasanlarda var ama onlarda 3 5 kişi yani telefonlarına fabrika ayarı yükleyip tekrar denesinler çünkü 4.04 yükleyenlerin yüzde 95 i süper olmus diyo bnde neo kullanıcısıyım sabırsızlıkla bekliyorum 4.04 ıcs yi teşekkürler sonyBence çok erken daha 4.0 sony'nin daha çok çalışması lağzım 4.0.5 i veya 0.6 yı görene kadar 2.3.4 e devam![]()
hayır arkadaşım 1 haftadır araştırıyorum eski sürümde 4.0.3 kasıyo diyenler çoktu stabil diyenler 3 5 kişi idi.şimdi ise geneli 4.04 süper olmus diyo.kasıyo diyenler ise telefonuna farklı romlar yükleyen arkadaşlar he tabiki telefonuna rom yüklemeyip de kasanlarda var ama onlarda 3 5 kişi yani telefonlarına fabrika ayarı yükleyip tekrar denesinler çünkü 4.04 yükleyenlerin yüzde 95 i süper olmus diyo bnde neo kullanıcısıyım sabırsızlıkla bekliyorum 4.04 ıcs yi teşekkürler sony

aynen bende onu diyorum içimden ıce cream sandwich kassa bile 2.3.4 kullanırım nolcak görsellik te varsın olmasın go launcher yüklerim idare eder telefon zaten her yönüyle süper ben aldığımda 4.0 gelecek die bişi yoktu yani geleceğini bilmeden aldım ama kasma felan yok emin ol çünkü 4.0.3 ten herkes şikayetçiydi gördüğün gibi şimi şikayetçi sayısı 4.04 ten yüzde 5 felan hani adamlar yapıyo ya tesekkürler sony
Sony hiç degilse xperia serisinin geneline ICS getirmye calıstı bunu yapmayanlarda var![]()
aynen bende onu diyorum içimden ıce cream sandwich kassa bile 2.3.4 kullanırım nolcak görsellik te varsın olmasın go launcher yüklerim idare eder telefon zaten her yönüyle süper ben aldığımda 4.0 gelecek die bişi yoktu yani geleceğini bilmeden aldım ama kasma felan yok emin ol çünkü 4.0.3 ten herkes şikayetçiydi gördüğün gibi şimi şikayetçi sayısı 4.04 ten yüzde 5 felan hani adamlar yapıyo ya tesekkürler sony
Düzelmiştir genel olrak.Ben yuklerımNokia dan sony ve androide geçmem benim için büyük bir seviye sıçraması oldu o yüzden stabilite eğer 2.3 ile aynıysa yüklenebilir yoksa çokta gerek yok bence
ICS sonucta herkezde olan bırşey degil :P Trip trip

vallahi ben tavsiye etmem açıkçası. Benim performansımı etkileyecek bir durumsa ben deniz yüklemem çünkü yükledikten sonra nalet okuyada bilirsiniz. Ilişkileri bozmaya hiç gerek yok bence![]()

o söylediklerin 4.0.4 içindi 4.04 şikayetçi sayısı çok az onlarda farklı romlar yükledikleri için ayrıca çok çok beğenmezsem servise veriyosun 2.3.4 yapıolar yanivallahi ben tavsiye etmem açıkçası. Benim performansımı etkileyecek bir durumsa ben deniz yüklemem çünkü yükledikten sonra nalet okuyada bilirsiniz. Ilişkileri bozmaya hiç gerek yok bence![]()