-->SEİDS
Üye
Nerelere gelmişiz yaw.dalga geçtgniz marka sony sony.telefona tft ekran mı oled ekran mı takacagnı siz mi sölıceqsiniz?
Adamların tft ekranı bile HD ekran gbi.
Ama bu anlatdıklarımdan sadece sonyericsson kul5ananlar anlar.nokya kullananlar güler gecer.bende nokıa çıların yorumlarına gülüp geçiorum.adam ne demiş.jawa yawaş bi işletim sistemidir.!!!
Gelde anlat jawayı. Kullanmamış ki!
Gel bi k750i ile n95.hangisi menü-mesajlar-gelenler-cewap yaz a daha erken gelicek ?
Size söliyimmi.
K750i-1 SANİYE
N95-9-10 SANİYE .
Yalansa bırı kanitlasın bana.burda beqlıorum.kanıtlasın m.o.r.t olcam.
Sonyericsson kullanan biri nokya nerde napar bilır.allah askına müzik atıosun nokyaya.mesajlara kaydedio.ndn yaw.acıklayın bana bunu lütfen.
Çin telefonları bıle bi klasöre kaydedio yaw.
Menü den bısey anlamıosun.
Sıze bısey diyim mi.cogu nokia kullanıcısı telefonunda ne özellik oldugunu bilmio.
Ben bazi arkadaslarımaj ögretiorum.bı arkadaşım nokya x3-00 almıs.
Müzik çalınca joystick ın etrafında ısık yanıo dedim.adam harbimi dio.kac ay olmus telefonu alalı. Alo diyo müzik calıo yeter dıo.
Mantık,zihniyet bu.degişmio.alo diyomu yeter.bı tanıdgmda n72 war.adama müzik warmı abı diom.telefon ne ıcın ıcat edılmış dıo bana.madem alo demeye ıcat edılmıs nıe multimedya cıhazı alıosun ?
Al bı takoz 3310.
Sen git w995 al kardeşim.gerci almıssındır simdiye kadar belqı de.hadi kalın saglıcakla.
--------------- Ekleme ---------------
Tw si,teyp,hoparlörü,ses sistemı olmayan bı marka ne kadar teknolojıyle dalga gecebılır?
Hıç.
Ama şu sözü diyen bi marka!
MAKE,AND .BELİEVE.
Hayal et ve inan.
Sony...
Karar sızin........
Adamların tft ekranı bile HD ekran gbi.
Ama bu anlatdıklarımdan sadece sonyericsson kul5ananlar anlar.nokya kullananlar güler gecer.bende nokıa çıların yorumlarına gülüp geçiorum.adam ne demiş.jawa yawaş bi işletim sistemidir.!!!
Gelde anlat jawayı. Kullanmamış ki!
Gel bi k750i ile n95.hangisi menü-mesajlar-gelenler-cewap yaz a daha erken gelicek ?
Size söliyimmi.
K750i-1 SANİYE
N95-9-10 SANİYE .
Yalansa bırı kanitlasın bana.burda beqlıorum.kanıtlasın m.o.r.t olcam.
Sonyericsson kullanan biri nokya nerde napar bilır.allah askına müzik atıosun nokyaya.mesajlara kaydedio.ndn yaw.acıklayın bana bunu lütfen.
Çin telefonları bıle bi klasöre kaydedio yaw.
Menü den bısey anlamıosun.
Sıze bısey diyim mi.cogu nokia kullanıcısı telefonunda ne özellik oldugunu bilmio.
Ben bazi arkadaslarımaj ögretiorum.bı arkadaşım nokya x3-00 almıs.
Müzik çalınca joystick ın etrafında ısık yanıo dedim.adam harbimi dio.kac ay olmus telefonu alalı. Alo diyo müzik calıo yeter dıo.
Mantık,zihniyet bu.degişmio.alo diyomu yeter.bı tanıdgmda n72 war.adama müzik warmı abı diom.telefon ne ıcın ıcat edılmış dıo bana.madem alo demeye ıcat edılmıs nıe multimedya cıhazı alıosun ?
Al bı takoz 3310.
Sen git w995 al kardeşim.gerci almıssındır simdiye kadar belqı de.hadi kalın saglıcakla.
--------------- Ekleme ---------------
Tw si,teyp,hoparlörü,ses sistemı olmayan bı marka ne kadar teknolojıyle dalga gecebılır?
Hıç.
Ama şu sözü diyen bi marka!
MAKE,AND .BELİEVE.
Hayal et ve inan.
Sony...
Karar sızin........
helal yani helal