se w995 mi yoksa n86 mı ..?

Sponsorlu Bağlantılar

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
SONY İ KULLANAN ANLAR.GÖREN,DUYAN DİİL.W995 KRAL KRAL.NOKİA GÜNEŞLİ HAVADA EKRAN I.ŞIĞINI SOLDURUYOR VE BUNA GÜC TASARRUFU DİYOR.MEĞERSEM DAHADA EKRAN GÖRÜNMEZ HALE GELİYOR.GÜNES VURUYOR EKRANA AMA SONYERİCSSON DA IŞIK NE KADAR ARTARSA ekran ışığıda o kadar artıyor.ekran bebek gibi oluyor.nokia oled ekran mıs. al onu ... bisey carpsa .çat gidiyor.tft öylemi yaa .hele o w910i in ekranı varya.n73 ile aynı boyda ama hangisinin ekranı daha net.n73 ün ekrandaki pixelleri sayılıyor be peeh :)
ölümüne sonyericsson

speed944

speed944

Üye
tabıkı uzun vadede n86 cunku symbian, işlemcili bir telefon artısı kamera acısından suan piyasada bulunan en ıyı telefonlardan tabıkı yazılımla calısdıgı ıcın sıs formunda oyun program yukleyebılırsın sonyericcsona maalesef bazen yavaslama donma olabılır bılgısayarı dusunun aynı onun gıbı ama kasa ıscılıgı her zaman nokıa modellerınde basıt olmustur fakat sonyericcson kasa kalıtesı ve sesının netlıgıyle unlenmıstır bazı arkadaslar ekranınıda menusunude karsılastırıyor bu kı model farklı statulerde cıhaz sonyericcsonu ancak onun ayarında s40 yazılım kullanan baska bır telefonla karsılastırabılırsın x3,6500 gibi

cepli

Üye
sony kalitesinden şaşma.w995 süper seçim olur kardeşim.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N86 :)..Hiç şaşma

realturkey

Üye
Tabiki Sony Ericsson kullanan bilir Nokia'nın adı var tadı yok

mıttık

Üye
bu iki telefonu karşılaştırmak çok saçma birşey biri java telefon diğeri symbian telefon arada çok fark var
madem karşılaştırmışsınız söyleyelim n86 symbian bir telefon ve geliştirilebilir program oyun vb gibi bir sürü şey w995 java bi telefon ondada program oyun vb şeyler var ama sınırlı hem w995 e uyan bütün uygulamalar n86 tarafından çalıştırılır n86 da aynı zamanda java desteği de var

--------------- Ekleme ---------------

symbian telefon ağır değildir ben şuana kadar bir sürü symbian telefon kullandım ama hiç sorun yaşamadım aksine java telefonlar daha yavaş kalıyor symbian telefona göre ... java telefona symbian telefona yüklediğin uygulamaların eşdeğer uygulamalar yüklersen emin ol o java telefon symbiandan daha yavaş kalacaktır...

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
ya ikisinde de birbiriyle kıyaslanamıycak özellikler var ama bana sorarsanız n86 da 8 deil 16 mp kamera olsa bile ben sony ericssonu secerim-------Sayın kinng;Size katılıyorum..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle n86 kamerası mükemmel çekiyo o kadar canlı ve net

mhmtblm

Üye
nokia sony ile yarışamaz ben bunu bilir bunu söylerim ayrıca yukarıda dendiği gibi sony'nin en iyicep markası olduğunu sadece kullananlar bilir::::D

LazoCLs

LazoCLs

Üye
ben nokia ya kullandım kardesim sonra sony k810 i aldım dedimki abi telefon bu ya nokia yanın sistemi yavas hemde ne yavas aman hafızası dolmasın telefon coktu :/ acılsıı bıle 10 saattte yapio bir görüntü yakalamak istesen bekleki kamera acılsın onu bunu bilmem w995 bilsemki gercekten kamerasi n86 dan biraz kötü yine sony alırım kullanan bilir arakadasların dedigi gibi neymis sis dosyası acmıyomus yemisim sis dosyasını ne var sankı onda sacma sapan programlar felan jar java zaten yetiyo bir kere nokia sarj tutmuyo kimse laf soylemesin bu bir gercek kısaca sonyericsson super. n86 diyenler sonyericsson w995 kullanmadıklarından :) kullansınlar farkı görcekler...

guvenkaya

guvenkaya

Üye
Arkadas ben 2yıl n70 kullandım super bır telefon sonra omnıa aldım sonra w995 aldım sımdıde bır haftadır vıvaz kullanıyorum bunlardan en ıyısı bence omnıa telefonla ıstedıgınızı yapıyorsunuz n70 de aynı her sey yukluyorum telefon bedava gps yapıyor ses mukemmel telefon konusuyor mesajları okuyor sertıfıka sorunu yok n70 bence n86 w995ten daha ıyıdır sertıfıka sorununu haledersen mukemmel olur bana n86 verın ıkıncı el farketmez ben sıze vıvaz 3 gunluk 2 yıl garantılı verıyım

hoss

hoss

Üye
Yaa kafayımı yedin sen nokianın o takoz tellerinden 1000 kat daha iyidir sony ericsson

anon55

anon55

Üye
nokia'nın işlemcisi çok ağır bikere sony ericsson kullanmayan bilemez SE'nin farkını bi arkadaşta java sybiandan daha yavaş demiş ona sadece gülerim :) heralde javalı SE telefon görmemiş nokianın işlemcisi yavaş bikere nokia'nın durmadan virüs yediğini herkes bilir Javalı telefonu bile bizim arkadaşta xpressmusic bi tel var sadece javalı durmadan virüs kapıyo tuş kilidini bile açamıyosun açarken anında telefon resetleniyo bide sybianlı olsa idi tmm artık tel çöpte K700i bile n86'dan daha iyi ve hızlıdır hem nokia yarım kilo niye nokia alıyımda pantolonum durmadan düşsün bu arada arkadaş vivaz kullandım diyo 3 günlük garanti diyo bence sallıyo çünkü bende xperia x2 var telefonda çizilmez ekran var hiç biyerinde çizik yok telefonun nede olsa made in japan her tarafı çelik telefonun bide SE de sadece java yok SE symbianlı teli ilk üreten markadır p serisine bi bakın ve daha bir sürü modeli var symbian olarak

sonra SE'nin işletim sistemi olarak Windows Mobile ve android os işletim sistemide kullanıyo nokia bi ara microsoft windows mobile'li telefon üreticekti ama microsoft'la anlaşamadı çünkü nokia işlemci hızını yavaş kullandığı için nokia'nın kameraları çok kötü 6600'la k700i yi bi karşılaştırın ikiside vga kamera ama SE nin üzerinde sony nin kamerası olduğundan SE daha canlıdır 6600 soluk çeker bizzat karşılaştırdımben çünkü k700i de kullandım 6600 la karşılaştırdım 6600 inanın çok soluk kalıyo yanında bide k700i ye 100 tane oyun yükle hıphızlı aşşagı yukarı hareket et 6600'a java oyun atıyorum 3D hiçbirini desteklemiyo nerdeyse hep yüklerken hata veriyo sony ses kalitesindede üstündür hele bide masa standı aldımı tamam artık hiç kimse seni tutamaz

Sony Ericsson'un Üstüne telefon tanımam
w995'i aal için rahat olsun hem virüs yönünden hemde ağırlık yönünden:oke:

m3rcyfulfate

m3rcyfulfate

Üye
Arkadaşlar siz neyin muhabbetini yapıyorsunuz.W995 kullanıcısı olarak Fotograf kalitesi n86 nın çok rahat 3 katı iyi.Çektiğim bir fotograf 3.5 ile 4 mb arasında değişiyor çözünürlük gerçek bi foto makinası ile aynı denecek kadar iyi.Ses olarak n86 nın çok rahat 2 katı ses ve gerçek ses alıyorsunuz.NOT: cam ve acustic driver güncellemelerini yaptim.ayrıca msj atabilirsiniz nasıl yapıldıgına dair bilgi paylaşırım.Konu açmıyorum çünki çok uzun sürer anlatması.

Orochi

Orochi

Üye
w995i tabikide n86 neymiş hehhh hehhh kasa parçası aldına rezil olursun n86 gibi bi telefon tam bir takoz

mesutcum

Üye
W995 tartışılamaz bir telefon noktaa

neo1036

Üye
en son almış olduğum ve kullanmaktan büyük zevk duyduğum nokia navigator marka telefon bozuldu bidaha kendine gelemedi,600 T.L verdim ancak üç ay kullanabildim. Servise git gel düzeltemediler bakalım ne olcak. Ancak dörtyıl önce almış olduğum sony ericsson k790 i hala taş gibi çalışıyor, üstelik evde kumanda olarak kullanıyorum. Kısacası nokia kağıt üstünde çok güzel telefon, ancak sony ericsson derim başka bişi demem.Nokia n86 ya 32 megapiksel kamera var deseler genede sony ericssonun 2 megapiksellik telefonu ile değişmem, çünkü nokianın kağıt üstündeki teknolojisine inanmıyorum. Yeni w995 aldım süper bişi, al n86 yı w995 i yanyana koy, oled ekranmış tft ekranmış anlamam, w995 cinema gibi.

complexmixed

Üye
niyetim kafanı karıştırmak değil ama ben ikisini de kullandım ve n86 yi hala kullanıyorum. w995 gerçekten görsel ve ses olarak güzel fakat kamerası 8.1 mp olmasına rağmen nokia nın 5.0 a karşılık gelir. n86 1600000 renk çözünürlüğüne sahipken w995 sadece 256000 renk çözünürlüğüne sahip, w995 yüklü video dosylarını görüntülemiyor çünkü renk çözünürlüğü düşük olduğu için yüklü filmlerde sadece 3gp formatını açıyor :( kullanım olarak w995'in menüsü çok uyduruk fakat nokia herzamanki s60 menüsünü geliştirmiş ve daha kullanışlı, ben çok hoşuma gittiği için w995 aldım fakat memnun kalmadığım için satıp n86 aldım ve şimdi çok memnunum.

--------------- Ekleme ---------------

kesinlikle nokia n86 8 mp amiral almanı tavsiye ediyorum, w995 görüntü çözünürlüğü çok düşük, yani k750i deki görüntü çözünürlüğü ile w995i'nin görüntüsü aynı, sadece ekranı büyük :( w995 de kullandım n86'yı kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim, yalnız müzik dinleyeceksen kulağa giren kilitli kulaklığı ile dinle çünkü gerçek sesi ancak onda alabiliyorsun.

mbemurat

mbemurat

Üye
kıyaslaması bile yapılamaz,tabiiki w995

panterx61

Üye
bence o sony satip n86 alanlar kullanmayi pek ogrenememis birde hicbir sony telin kamerasi diger tellerin daha dusuk degil degil daha yuksek cozunurlukteymis gibi gosteriyor nokyada kullandim se. de sony herturlu fark atiyo kullanis olsun ses olsun goruntu kamera olsun nokya fanatikleri sallayip durmasin Allah askina ..

Üst Alt