SE icin ses yükselte kesin sonuc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azacak

Üye
slm millet size simid sony ericssonda ses nasil 2katinaa cikiyor onu anlatacgim

NOT:BÜTÜN SE MODELLERINDE GECERLIDIR

evet basliyoruz...
simid mp3player yani muzik playerden herhangi bir mp3 aciyoruz sonra secim kuclt diyoruz ve ayarlardan zil seslerine giriyoruz ve calmakta olan mp3u zil sesi seciyoruz sonra sil sesi seviyesni en yuksek yapiyoruz ynai 8 yani o menu icinde yapin yoksa olmaz bnden demesi :)))) hadi kolay egel ++rep unutmayin

yaptiktan sonra iki kere * basin ve farki görünnnnn:box

allah razı olsun kardeş haklısın k790i d eolduuuuuu:oke:

islam61

Üye
bu yanlıs anlattı menuden AYARLARa gıdıyosun ondan sonra bır sağa gelıyosun zilsesinden calmak ıstedıgın sesı secıyosun ondan sonra zılsesı sevıyesıne gelıp bı kere sola sonra ensona kadar saga basıyosun ac bıras farklılık oluyo

volkan106gti

Üye
helallllllllllllllllllllllllllllllllllll:oke::yuru:alkis

hakancömert

Üye
Sağol......

gokhanez

Üye
Pek Bişey Değişmedi...

Pardon Hiçbişey Değişmedi :)

Zaten Zil Sesi Zaten Full...mp3 ün Sesi de Full... k510i de Senin Yaklaşımın Sınıfta Kaldı.. :D

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
k750i de sadece geçerli olan bi ses yükseltme var
nasıl yapıldığını bilmiyorum sanırım arkadaşın anlattıgı şekilde
son sesini açınca bozuluyor:)
birde extra yöntemi olsa nolcak ki zarardan başka

islam61

Üye
w810i de işe yaradığına eminmisin
sen kısaca sı ayarlardan zil seslerine gir dınlemek ıstedıgın muzıgı sec sonra ses sevıyesıne ac bı kere kısaltıktan sonra sonuna kadar ac bıras fark oluyo

gitaris52

Üye
arkadaşım oluyo ama menüden çıkınca ses yinede eski halini alıyo bunu yapmanın bi mantığı yokki maksat sürekli sesin yüksek olması bunu bul emeğe saygı o zaman olur sana...

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
w700i olmadı ama genede paylaşım için saool

kral2333

Üye
media playerden açmaya gerek yok zaten zil seslerinde açsan ses normaLİNE göre daka yüksek ve kaliteli çıkıyor

demirci61

Üye
sende iyi kafa buluyon

aslan.cetinkale

Üye
saol

osman4212

Üye
yha arkadaşım verdiin bilgi için teşekkür ederimde yanlız bu kesin bi sonuç deil ki ben her zaman sesinin sabit kalmasını istiyorum mp3 dinlerken filan yüksek olmasını istiyorum bunun başka bir yolu yokmu

eyub

Üye
ben o dediğini acoustic ile yaptım süper oldu.sanada tavsiye ederim

huseyin_ceza

Üye
Ya Arkadaslar

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
hiç bir işe yaramıyor.tek fark boşaltıp dolduruyor.

aarda06

Üye
arkadasın dedıgı sadece zıl sesı sevıseyısnde mp3 dınlıosun ama kalıcı olarak degıl sadece 1 kerelık braz yukselme oluo zıl sesı sevıyesı oldugu ıcın ama w810i de ole bsey yok mp3 caları zıl sesınden daha yuksek ses cıkarıo kımse yanlıs bılgı vermıo sadece yanlıs anlasılma var

devastator

Üye
teşekkürler

emremafya

emremafya

Üye
eyvallah

xDEADx

Üye
Bu kadar uğraşacağınıza 10 liraya ufak hoparlör satıyorlar. Gidin alın zaten w810i'de aparat var her hoparlör ve kulaklık için. Takıp 20 kat daha yüksek sesle dinlersiniz. Uğraştığınıza değmez ya. Kaliteyi düşürüp telefonun hoparlörünü patlatmak yerine telefon boyutunda hoparlör alır kullanırsınız paşa paşa:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt