se arc soru ? yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spedybaba

Üye
    Konu Sahibi
se arc soru ? yardım lütfen.
daha yeni se arc telefon aldım.
1. soru fotograf çekmek için analog tuşa basınca da netleme yapıyor fotoğraf çekmiyor neden? bu normal mi? ayar mı yapmalıyım??
2 .soru telefonun ram i 512 mb olması lazım içindeki programda daha az gösteriyor ( kullanılan şu kadar boş bu kadar gibi 256 mb yakın değer gösteriyor) cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
512 Ram'in Büyük Kısmını Android Kullanıyor...

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
kamera ayarlanda ekrana falan dokununca çekme vardı sanrm .

spedybaba

Üye
    Konu Sahibi
ekrana dokununca fotoğraf çekiyor . sadece yandaki mekanik düğmeden fotoğraf çekim yapmıyor . yazılımsal bir sorun mu tekrar telefon yazılım güncellemesi yaptirsam düzelir mi?

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
ekrana dokununca fotoğraf çekiyor . Sadece yandaki mekanik düğmeden fotoğraf çekim yapmıyor . Yazılımsal bir sorun mu tekrar telefon yazılım güncellemesi yaptirsam düzelir mi?

yazilimsal hata olabilir bendede öyle. Tuşa çok bastirinca cekim yapiyor beni yoruyor fotografta dalgalanmalar oluyor o yuzden ekranin ortasina dokunup çekmek daha avantajli

spedybaba

Üye
    Konu Sahibi
yazilimsal hata olabilir bendede öyle. Tuşa çok bastirinca cekim yapiyor beni yoruyor fotografta dalgalanmalar oluyor o yuzden ekranin ortasina dokunup çekmek daha avantajli

aynen dediğin gibi çok bastırmak gerekiyor tuşa ilk baştan odaklama yapıyor daha bastırınca çekin yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt