sd kart problemi lütfen acil cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eneke

Üye
    Konu Sahibi
sd kart problemi lütfen acil cevap
arkadaşlar benideos x5 kullanıyorum uygulama yukledim ve hafızam doldu uygulamaları sd kart içine taşıdım problemsiz çalışıyorlardı teli kapatıp açtıktan sora ise sd içindeki uygulamaların menüde olmadıklarını gördüm app sd2 programıyla baktığımda programlar sd içinde görünmüyor telin uygulamalar bölümüne girip baktığımda uygulama isimleri var fakat sönük şekide duruyor ve hesaplanıyor yazıyo kapladıkları alan yazmıyo bu uygulamaları çalıştırmamın bir yolu var mı yada yükledikten sonra alışır durumda tutmanın

----------Eklendi @ 16:10:35 ---------- Yazıldı @ 15:38:12 ----------

hiç kimse destek bölününe bakmıyor mu

paganini58

paganini58

Üye
Telefonunu kapat hafıza kartını çıkart bataryanıda çıkart tekrar tak hafıza katını tak ve çalıştır. Telefon açıldığında gözlemle bildirimlerde hafıza kartı medta tarama tamalandı dediğinde tekrar uygulamlarını çalıştırmayı dene aksi taktirde uygulamaların silinmiştir. herşeyi yeniden yükleyip sistem backup alıp programların silinirse filan tekrar restore edebilirsin aklıma bunlar geliyor umarım problemin kısa zamanda çözülür. iyi forumlar...

eneke

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol hemen deniycem ama programlar ayarlardan girdiğimde uygulamalarda görnüyor açılmıyor silik şekilde duruyor kapladıkları alan hala aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt