philosopher554
Üye
Sd kart ile Tel Hafızasının yerni değiştirdim geri almak istiyorum
Arkadaşlar Telefonumun ( Galaxy w ) Sd kart ile USB nin yerini değiştridim geri almak istiyorum . vold.fstab diye bir dosya ile değiştirdim nasıl geri alabilirim . Kutudan açtıgım hali gibi nasıl olur sd kart taktıgımda onun hafızasını göstermesini istiyorum .
Diyelim ki olmadı bunu geri alamadım . Peki şu mümkünmü ?
Normalde sd kart takılı oldugu zaman çıkarmadan önce sd kartı devre dışı bırak diyorduk ve çıkarıyorduk . Şimdi sd kartı devre dışı bırak dediğim zaman kartı bırakmıyor ( değiştirmiştim ya vold.fstab ile o yüzden )'' Kartı '' çıkardığım zman ''usb bellek '' beklenmedik şekilde çıkarıldı yazıyor . Ben de her seferinde kartı durdurmadan çıkarmak zorunda kalıyorum. BU soruna bir çözüm var mı ?
Diyelim ki olmadı bunu geri alamadım . Peki şu mümkünmü ?
Normalde sd kart takılı oldugu zaman çıkarmadan önce sd kartı devre dışı bırak diyorduk ve çıkarıyorduk . Şimdi sd kartı devre dışı bırak dediğim zaman kartı bırakmıyor ( değiştirmiştim ya vold.fstab ile o yüzden )'' Kartı '' çıkardığım zman ''usb bellek '' beklenmedik şekilde çıkarıldı yazıyor . Ben de her seferinde kartı durdurmadan çıkarmak zorunda kalıyorum. BU soruna bir çözüm var mı ?
Sence bu işlemi geri almalı mıyım yoksa sd kartı çıkarmadan önce telefonu kapatıp öylemi çıkarmalıyım . Çünkü benim geri alma isteğim sadece sd kartı durduramadan çıkarmak zorunda kalmam . Onun haricinde telefon daha rahat ve stabil çalışıyor durumdan memnunum.