Sd kart ile Tel Hafızasının yerni değiştirdim geri almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

philosopher554

Üye
    Konu Sahibi
Sd kart ile Tel Hafızasının yerni değiştirdim geri almak istiyorum
Arkadaşlar Telefonumun ( Galaxy w ) Sd kart ile USB nin yerini değiştridim geri almak istiyorum . vold.fstab diye bir dosya ile değiştirdim nasıl geri alabilirim . Kutudan açtıgım hali gibi nasıl olur sd kart taktıgımda onun hafızasını göstermesini istiyorum .

Diyelim ki olmadı bunu geri alamadım . Peki şu mümkünmü ?

Normalde sd kart takılı oldugu zaman çıkarmadan önce sd kartı devre dışı bırak diyorduk ve çıkarıyorduk . Şimdi sd kartı devre dışı bırak dediğim zaman kartı bırakmıyor ( değiştirmiştim ya vold.fstab ile o yüzden )'' Kartı '' çıkardığım zman ''usb bellek '' beklenmedik şekilde çıkarıldı yazıyor . Ben de her seferinde kartı durdurmadan çıkarmak zorunda kalıyorum. BU soruna bir çözüm var mı ?

reaurora

reaurora

Üye
şu an telefonunda kurulu olan romu internetten indir. bu romu winrar ile aç system.rfs dosyasını çıkar. system.rfs dosyasını ultraISO programıyla aç. etc klasörünün içinden vold.fstab dosyasını dışarı çıkar. bunu telefonda system/etc deki ile değiştir.

philosopher554

Üye
    Konu Sahibi
Konuya ekleme yaptım bir daha okuyabilrimisin :) Sence bu işlemi geri almalı mıyım yoksa sd kartı çıkarmadan önce telefonu kapatıp öylemi çıkarmalıyım . Çünkü benim geri alma isteğim sadece sd kartı durduramadan çıkarmak zorunda kalmam . Onun haricinde telefon daha rahat ve stabil çalışıyor durumdan memnunum.

reaurora

reaurora

Üye
benimde telefonumda aynı şey var. ama sd kartı hiç çıkarma ihtiyacı duymuyorum. usb yığın depolama çalışıyor. ihtiyacım olduğunda usb kablosuyla pc'ye bağlıyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Şahsi düşüncem vold.fstab dosyasının orjinalini kullanmanız. Benim bu yüzden anakartım değişti.
Ama garanti kapsamında.. Sizler belki de o kadar şanslı olmayabilirsiniz..

panpalar

panpalar

Üye
adam haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt