Öneri Sd kart İçindekileri müzik çalar görmüyor Digerde gözüküyor

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gozukuyor

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Fotoğraflara girince üstte bir bar çubuğu dolucak güncelleniyor diye o gözüküyormu ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Alırsam toshiba almam. Kingston..

TurboCall

TurboCall

Üye
Fotoğraflara girince üstte bir bar çubuğu dolucak güncelleniyor diye o gözüküyormu ?
Sd kartı fat32 olarak biçimlendir istersen veyatta şuda olabilir bildiğimiz üzere windows phone 8.0 işletim sisteminde her bakılan resim video fotoğraf ön bellek tarzı diğer klasörüne kaydoluyor telefonu ve hafıza kartını sıfırlayıp deneyebilirsin ama bundan önce telefonu kapat aç ve sd kart hatası gelip gelmediğine bak.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bi dakika bu uhs kart, sanırım wp henüz desteklemiyor bu kartları

TurboCall

TurboCall

Üye
U
Bi dakika bu uhs kart, sanırım wp henüz desteklemiyor bu kartları

hs hızlı bir format oluyor benim bildiğim desteklemese ayarlardada gözükmez ama.

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Sd kartı fat32 olarak biçimlendir istersen veyatta şuda olabilir bildiğimiz üzere windows phone 8.0 işletim sisteminde her bakılan resim video fotoğraf ön bellek tarzı diğer klasörüne kaydoluyor telefonu ve hafıza kartını sıfırlayıp deneyebilirsin ama bundan önce telefonu kapat aç ve sd kart hatası gelip gelmediğine bak.
sd kart hatası geliyor telefonu sıfırlayamam bi ton save var :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
U

hs hızlı bir format oluyor benim bildiğim desteklemese ayarlardada gözükmez ama.

desteklemiyor değil tam anlamıyla çalışmıyor demek ki lumia kartın hızına yetişmiyor

TurboCall

TurboCall

Üye
Anam buda uhs bundan alıp deneyen yokmu yaw.

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle sd kartı çıkarttım fat32 biçimlendirdim telefona taktım evet dedim sonra müzik-fotografları atım ve hafıza kartını çıkart dedim yuvadanda sd kartı çıkartıp taktım sorun düzeldi herkese :tşk:

Düzelttim :locked2:

TurboCall

TurboCall

Üye
BEN Dedim ama sana demi fat32 herşeye kadir .:D.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
öncelikle sd kartı çıkarttım fat32 biçimlendirdim telefona taktım evet dedim sonra müzik-fotografları atım ve hafıza kartını çıkart dedim yuvadanda sd kartı çıkartıp taktım sorun düzeldi herkese :tşk:

Düzelttim :locked2:

iyi bari :D