Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SD dosyası ile oyun yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozyst
Üye
Konu Sahibi
SD dosyası ile oyun yükleme
Oyunların Sd dosyalarını karta atıp apk yi kurduktan sonra oyuna girdiğimizde oyunu baştan indiriyor.300 mb lık oyunu tekrar indirmiş oluyoruz bunun bir çözümü yokmu?
rstsn
Üye
sd dosyasını yanlış yere yüklemiş olabilirsin doğru yerdeyse apkı silip tekrar yükle
ozyst
Üye
Konu Sahibi
Bende yanlış yere yüklüyorum diye düşünüyodum ama gameloft oyununu gameloft klasörüne attım yine downloada başladı neredeyse boyutu yüksek her oyunda aynı şey oluyor
karayel90
Üye
Gameloft adlı klasörünüz SD kartınızın ana dizinindemi ?
Gameloft adlı klasörünüzün içinde games adlı klasörünüz varmı ?
Belkide oyunun SD kart dosya ismi yanlış olabilir o zamanda oyunu çalıştırmıyor
ozyst
Üye
Konu Sahibi
Evet ana dizinde gamesde var ayrıca sadece bir oyun değil denediğim yüksek boyutlu 2-3 oyunda oldu
karayel90
Üye
Tahminimce oyun telefonunuza uyumlu değildir
ozyst
Üye
Konu Sahibi
Onunla alakalı değil indikten sonra oyun çalışıyor mesela pes 11 çalıştı.
karayel90
Üye
Oyunlar gameloftun oyunumu? Değilse Android\data bölümüne atın sd kart dosyasını
Eğer Oyun glu mobile nin oyunuysa glu adlı bir klasör oluşturun ve o dizine atın sd kart dosyasını
ozyst
Üye
Konu Sahibi
Öyle yapıyorum zaten ama neyse olmuyor işte bazı oyunlarda açılmıyor.Turkcell t20 telefonum var nova2 yi yükledim ama oyuna girmedi girer gibi oldu attı başka biri aynı telefonda çalıştığınız yazmış nerden bulcam ben telefonumla uygun oyunları?
karayel90
Üye
O oyun tegra grafik işlemcisiyle çalışır t20 de tegra grafik işlemcisi yok
ozyst
Üye
Konu Sahibi
peki hangi oyunları çalıştırabilirim? O kadar ,indiriyorum boşa gidiyor.Real football 2011 çalışır mı?Ya da Assasins creed
karayel90
Üye
Bak Kardeş bu telefon hd oyunların birazını destekler ekran özellikleride 320×480 (HVGA) bu çözünürlükteki oyunları çalıştırabilirsin.Bir Forumda hd oyunları hvga ya portluyorlardı ama site ingilizce olduğundan anlamadım