SD dosyalı oyun kurulumu yardım lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

egypt3304

Üye
    Konu Sahibi
SD dosyalı oyun kurulumu yardım lütfen!
arkadaşlar biri lütfen sd dosyasıyla birlikte verilen büyük boyutlu oyunların kurulumunu biri ayrıntısıyla anlatsın anladığım kadarıyla birçok kişi bu problemi yaşıyor... :vur

genelde şöyle anlatılıyor: apk dosyasını indir.oyunu kur.indirdiğin sd dosyasını sd ye at.oyna... :bann:

ama olmuyor işte mesela ben modern combat black pegasus u indirdim.apk si ve sd dosyasıyla beraber.apk dosyasını sd ye atıp kurdum.ondan sonra oyuna bi kere girdim.hata verdi tabi ki data dosyası indirmek istiyo.no diyip çıktım sonra sd kartta oluşan gameloft/games klasörünün içine indirdiğim sd dosyasını attım.oyuna girdim ve tekrar aynı hatayı aldım :bilmm aynı işlemi oyunu ilk kurduktan sonra girmeyip direk sd dosyasını sd ye atarak da denedim ama olmuyor... :off:

nerede yanlış yaptığımı biri lütfen söylesin blackpegasus u forumda kuran mutlaka en az 1 kişi vardır lütfen yrd olsun!..

--------------- Ekleme ---------------

19 kişi bakmış sıfır cevap burdan anlıyoruz ki dediğim gibi sorunu yaşayan çok çözebilen yok...
up up up yardım lütfen!

• Beğen
Tepkiler: gsli77

zızzz

zızzz

Üye
öncelik le apk dosyasını kur sonra yanındaki sd kat dosyası sırası ile sd katta kopyala ben sdcard sırasına göre paylaşıyorum ama sırasını da vereyim sdcard/gameloft/games/Gloftbphp böyle kurarsn açılır ama bazen herşeyi doğru yapsan da sd card dosyaları eskik olabiliyor 5- 10 mb gibi ya da daha fazla - daha az bunu kısa sürede indirip açabilirsin bazen de uygulama kopya orjinel değil hatası verir onun içinde sadece apk dosyasını başka bir yerden bul yeter ve kur.inşallah açıklayıcı olmuştur. iyi oyunlar kolay gelsin.

http://www.maxicep.com/android-oyun/modern-combat-2-black-pegasus-hd-v3-3-2-a-461954.html

egypt3304

Üye
    Konu Sahibi
öncelik le apk dosyasını kur sonra yanındaki sd kat dosyası sırası ile sd katta kopyala ben sdcard sırasına göre paylaşıyorum ama sırasını da vereyim sdcard/gameloft/games/Gloftbphp böyle kurarsn açılır ama bazen herşeyi doğru yapsan da sd card dosyaları eskik olabiliyor 5- 10 mb gibi ya da daha fazla - daha az bunu kısa sürede indirip açabilirsin bazen de uygulama kopya orjinel değil hatası verir onun içinde sadece apk dosyasını başka bir yerden bul yeter ve kur.inşallah açıklayıcı olmuştur. iyi oyunlar kolay gelsin.

http://www.maxicep.com/android-oyun/modern-combat-2-black-pegasus-hd-v3-3-2-a-461954.html

teşekkür ederim ilgilendiğin için ama ben de öyle yaptım diye biliyorum oyunu da verdiğin linkten indirdim zaten deneyelim bakalım...

gsli77

Üye
aynı sorunu yaşıyorum bende Xperia Play var atıyorm yine aynı yolu takip ederek oyuna bi girdim ekran siyah ama kontrol butonları gözüküo hemen sildim bi çözüm bulsak şu işe yha

cosi

cosi

Üye
:evet:

mpy

mpy

Üye
devlet sirri anlatamam:)

foz54

foz54

Üye
telefonun sınırlarını zorlarsan açmaz tabiiki oyunları. mesela bende 7500galaxy var, HD oyunları yüklüyom ama açmıyo senin sorunun da bu olabilir ;)

4nestezic

Üye
Arkadaşım Bende forumda dile getirdim resimli bir anlatım olsa güzel olur diye.Atıyorum sdkart dosyasını açmıyor vs.Sildim uçak modunda kurdum.Oldu bazı oyunları mesela asfalt 5 i bazen normal modda açmıyor uçağa alıyorum hemen açıyor :)

aligeda

Üye
yok mu bu sorunu çözen uçak modundan farklı programlarla kurmaya dosya değişikliğinden her şeye denedim 3 gündür canım çıkıyor yok yok yok çözüm yok

TasteKiN

TasteKiN

Üye
çözüm free network yazan bir kafenin wireless inde :D :P

aligeda

Üye
arkadaşlar sorunlar tamamen apk larda cra ckli olduklarından root olmayan cihazlarda açamıyoruz root olsa titanium backup ile açılıyor.

tek tek apk indirip deneyeceğiz ben asphalt 6 ya buldum upload edip paylaşıyorum birazdan Desire HD de çalıştı ve sanırım htc Desire Desire S Sensation Incredible S te çalışacaktır kısaca HD oyun açanlarda:d:

caglet

caglet

Üye
Benim cihaz root'lu ama modern combat 2 sd kart attığım halde çalıstırmıyor ... wifi ile indirmek istiyor indir diyincede bağlantı olmadı bilmemne diyor.. halbiki bağlantıda sorun yok...

aligeda

Üye
sorun apk da o apk sorunlu sen başka apk indir olabilir root lu olmadığı için bilemeyeceğim.

----------Eklendi @ 21:01:52 ---------- Yazıldı @ 21:01:27 ----------

bazı sd dosyaları da sorunlu oluyor eksik olabiliyor veya sd dosyasıyla apk sürümü aynı olmayabiliyor

alpertunga123

Üye
kardes sımdı oyunu yukledıgımde sd kartta gameloft dosyası olusuodu oyunu onun ıcıne atıp oynuodum gecen yanlıslıkla o dosyayı sıldım sımdı ne yuklersem gameloft oyunlarında ole bı klosor olmuyor bılen vvarsa yarıdım etsın acıl ? ?

Üst Alt