scumm emülatörü indirime sunuldu!(oyunlarıyla beraber)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
scumm emülatörü indirime sunuldu!(oyunlarıyla beraber)
arkadaşlar süper bir şey deneyin pişman olmıcaksınız,dün bir kaç oyun yükledim değişik birşey

bada için bir ilk daha!
bada için ilk kez bir emülatör yapıldı işte ayrıntılar,8gb lik oyun arşivi için konunun sonunda
öncelikle konu ile ilgili bilgi ve her türlü oyun vb destek almak isteyen okurlar
faydalanabilirler
öncelikle scumm
programını indirelim (uygulama henüz markette olmadığı için bilgisayar üzerinden yükleyeceğiz)
Daha sonra
adresten sertifakayı indirip telefonun hafızasına atıp yükleyelim(bu işlemi yaparken telefon ile bilgisayar arasındaki bağlantıyı kapatın)
yükleme bitince telefonu usb hata ayıklama modunda bilgisayara bağlayınız
yüklediğimiz arşivden scumm dosyasını çıkarıp Setup.bat dosyasına tıklayınız ve programın telefona yüklenmesini iki dakika bekleyiniz ,program yüklendiği zaman telefonun ekranında ışık yanıp söner yada siyah ekranda ”installed” diye bir uyarı verir
artık uygulama telefonda şmdi yukarda verdiğimiz yapımcıdan istediğiniz oyunu indirip zevkini çıkarın…
işte örnek video;

yükleme yöntemi;

örnek vererek yüklemeyi göstereceğim
1.ilk önce pardus oynanan oyununu indirelim
2.zipten dosyayı çıkarıp hafıza kartına yada telefonun hafızasını atınız.
3.şimdi resimlerde yüklemeye geldi

oyuna başladıktan sonra oyuna girebilmek için kamera tuşuna basılı tutup klavyenin gelmesini bekleyin ,klavyeyi açıp esc ye basıp sağ alttaki yeşil onay tuşuna basarak oyuna başlayınız

örnek resim

oyundan ekran görüntüsü

şimdi gelelim piyasadaki bütün scumm oyunlarına arşiv 8gb lık olduğu için size torrent olarak vericeğim,arşivin içinde zip dosyaları var ,onları zipten çıkarıp yukarıda anlattığım gibi yükleyebilirsiniz

arşivdeki oyunlar

Broken Sword
Day of the Tentacle
Flight of the Amazon Queen
Indiana Jones 4
Sam & Max
Simon the Sorcerer 2 Talkie
Broken Sword 2
Dig
Throttle
Monkey Island 3
Simon the Sorcerer 1 Talkie
Simon the Sorcerer 2 Talkie
Day of the Tentacle
Flight of the Amazon Queen
Indiana Jones 4
Beneath a Steel Sky
Gobliiins 1
Indiana Jones 3 gibi yaklaşık 60 tane oyun
aynak cepdelisi.com

• Beğen
Tepkiler: grafikedy ve clonexcell

murat5889

Üye
kardeş torrent dosyası hatalı galiba...ares dosyası olarak iniyo ve açılmıyo...:((linki yenilermisin???

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
dostum biraz önce yine indirdim ,siz torrent ne kullanıyosunuz

grafikedy

grafikedy

Üye
Ares'i torrent istemcisi olarak kullandığın için henüz tam inmemiş dosyarı *.ares uzantısı ile kaydeder. indirme tamamlandığında otomatik olarak orijinal uzantı ne ise ona döner.

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
baba vuzeyele direk indirdim ben o yüzden sorun yok sandım

murat5889

Üye
kardeşim tamam şimdi oldu indirdim sorunsuz olarak...

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
deneyen oldumu??

hayatperest

hayatperest

Üye
Kardeş ellerine sağlık güzel çalışma olmuş.

arkadaşlar ben bada 2.0 a yükledim. denilen adımları takip ederseniz doğru bir şekilde çalışıyor. emülatörü yüklerken durursa telefonu tuş kilidini açın devam etmesini bekleyin. sonra kendiliğinden başlıyor zaten. örnek oyun biraz karışık anlamadım şimdi diğer arşivi indiriyorum.

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
beta herhalde baksanıza sertifikaları elle giriyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt