Scott Parker: "Mutluluktan uçuyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Scott Parker: "Mutluluktan uçuyorum"
Tottenham'ın orta saha oyuncusu Scott Parker, İngiltere ile büyük bir turnuvaya çıkmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Euro 2012, milli formadan yıllarca uzak kalan 31 yaşındaki oyuncunun ilk büyük turnuvası olacak. İlk milli maçını 2003 yılında yapan ve o zamandan bu yana 13 maçta formayı giyen Parker, Frank Lampard ve Gareth Barry'nin yokluklarında milli takımda çok önemli bir role sahip olacak.

Parker, BBC Radio 5 live'e yaptığı açıklamada, "Bu benim için önemli bir turnuva olacak. Bunu uzun süredir bekliyordum ve şu anda mutluluktan ayın üzerindeyim. Her zaman maçları izlersiniz ve orada olmanın hayalini kurarsınız, fakat bir yada birkaç sebepten dolayı bu mümkün olmadı. Şu an burada, bu anı tamamen yaşamaya çalışıyorum ve yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum." dedi.

Roy Hodgson'ın gelişinden beri orta sahada Steven Gerrard ile iyi bir ikili olan Parker, İngiltere'nin orta sahasının çok kuvvetli olduğunu söyledi. Parker, Krakow'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu seviyedeki maçlarda oyundan bir saniye bile koparsanız, kalenizde golü görebilirsiniz. Orta saha takımın ve oyunun en önemli parçalarından biri. Mücadeleyi orta sahada kazanırsınız ve savunmanın başlangıcı ile hücumun kurgulanması da orta sahadan başlar. Bu menajer ile son derece organize ve taktiksel bilinci yüksek bir takım olduk. Sonuç almak zorundaysanız, aynen böyle olmalısınız. Ayrıca bu takımda skor üretebilecek de çok sayıda oyuncumuz var." ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt