Scalado AB Scalado PhotoTwister v1.00 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Scalado AB Scalado PhotoTwister v1.00 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

PhotoTwister ile birbirinden eğlenceli fotoğraflar çekebilirsiniz. Size gerçek zamanlı olarak vizörlü ve özel efektli resimler çekmenizi sağlar, Kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Özellikler:

* Şaşırtıcı efektler
* Renkli ve gri tonlama filtreleri mevcut.
* Görüntü çözünürlük ayarları yapabilme
* Otofokus ayarı yapabilme
* Yakınlaştırma ve uzaklaştırma
* Resimleri gönderebilme.

Konuda soru sormadan önce mutlaka okuyunuz. Tıklayın!

Not: S60v5 telefonlarda sanal klavye ile çalışmaktadır.
Virtual keyboard v1.0.1 Unsigned ( Ekranda Sanal Klavye Olusturun )

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: deherye, pala_24, orcusss ve 23 diğerleri

ByAbsn

ByAbsn

Üye
teşekkürler böyle bi program arıyordum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol Edizciğim..

cemee61

cemee61

Üye
daha önceleri 3250de kullandigim Photo Fx isimli bir uygulama vardi. sanirim bu da onun gibi. eger onun gibiyse gercekten cok eglenceli bir program bu. ancak 5230da calismiyor. sanirim 2mp olusundan ve otofokus olmayisindan (ki bana calismamasinin asil sebebi bu gibi geldi) dolayi calismiyor. 5230da program aciliyor, asagidaki gortuntu geliyor, bu goruntude hicbir islem yapilamiyor. paylasim icin tesekkurler...

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler:oke:

Aziz™

Üye
sağol Ediz kardeşim ellerine sağlık:)

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...

rainman65

rainman65

Üye
babacan sağolsın

senturk_21

Üye
hiç bir işlem yapmıyor 5800 da görüntü cıkıyor hiç bir işlem yapmıyor cıkmıyor bile problemin kaynagı arastırılmalı

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir işlem yapmıyor 5800 da görüntü cıkıyor hiç bir işlem yapmıyor cıkmıyor bile problemin kaynagı arastırılmalı

Çevrilen tüm uygulamaların kaynağından araştırma yapılarak bilgi veriliyor, uygulamanın resmi sitesiden alınan ekran görüntüsüdür, S60v5 uyumu vardır... Saygılar.

conugulas

Üye
bir problemim var:
5700 xpress music kullanıyorum. programı yükledim çalıştırdım. telefonun alt kısmını döndürünce tesadüfen 1-2 kere fotoğraf çekebildim ama kendi isteğimle fotoğraf çekemiyorum. programda "çek" diye bir seçenek yok, ayrıca ne joystick ne de kameranın fotoğraf düğmesi işe yarıyor. ben bu işe bi anlam veremedim. çözüm bulan bana da söylesin lütfen...

WitchKing

Üye
teşekkürler...

Killastyle

Killastyle

Üye
daha çok efekt seçeneği olsa daha iyi olurmuş

Revengeful

Emekli Yönetici
harika

jeki01

jeki01

Üye
selam.
güzel paylaşım. emeğine sağlık.
resim cekenler için güzel program
iyi günler.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
V5 ile uyumluluğu bulunmamaktadır.Kullanım için bile sanal klavye gerekli.Ya sanal klavye bilgisi konuya eklensin yada kapatılsın derim.

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
V5 ile uyumluluğu bulunmamaktadır.Kullanım için bile sanal klavye gerekli.Ya sanal klavye bilgisi konuya eklensin yada kapatılsın derim.

Verdiğiniz sanal klavye bilgisi ilk mesaja eklendi.

rotasizkaptan9

Üye
eline sağlık güzel bişeye benziyor

e1ektronick

e1ektronick

Üye
Alıntı: @n!wa+*R göndermiş. >

Verdiğiniz sanal klavye bilgisi ilk mesaja eklendi.

Depressionize arkadasim sanal klavye uygulamasinida verilen uygulamanin altina koyabilirmisiniz forumda arastirdim ama olumlu sonuc elde edemedim. lutfen rica ediyorum uygun olan sanal klavye uygulamasini verilen uygulama altina koyabilirseniz cok sevinirim veya bize bulundugu adresi verirseniz cok guzel olur.

kolay gelsin basarilar

Üst Alt