sbsetting ayarlari

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetaliy

Üye
    Konu Sahibi
sbsetting ayarlari
sbsetting programini yükledim herhalde yanlis bir yere bastim sorunum su telefon otomatik kilitlenince kilit aca basiyorum yukarida saat wodafone yazisini ve pil göstergesini göremiyorum sadece programlara girince tekrar pil göstergesi saat ve vodafone yazisi gözüküyor acaba bunun ayarlarini tekrar nasil geri cevirebilirim

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Açık konuşmak gerekirse böyle problemlerde çözüm bulmak çok zordur ben şahsen sbsetting ile çok uğraşmadım senin yerinde olsam restore eder yeniden jb yaparım.böyle bir olay başıma gelse eskiye döndersem bile içim hep huzursuz olur en baştan jb yaparım.aynı pc ye formt atmak gibi kendini bir toparlıyor.

hayvan

hayvan

Üye
bence ilk başta sbs setting de ektras options a gir fix user dir permissions a bas
olmadıysa mobile substrate e girip bütün proglamları turn on yap
yine olmadıysa sbs setting i komple sil
yine olmadıysa restore jb yaparsın.

sultanomar

Üye
"En üst barda bazı bilgiler yazıyor. Servis sağlayıcı ismi, pil süresi, saat, ne kadar belleğin boş olduğu gibi. Bunları Sbsettings açıkken "more" butonuna dokunarak açılan menüden ayarlayabilirsiniz."
.

_Faruk

Üye
sbsettings de ayarların altında var ordan yanlışlıkla kapatmışsındır şu anda telefonumda kurulu olmadığı için net birşey söyleyemeyceğim ama biraz kurcalarsan bulursun

Üst Alt