sbs sonuçlarım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e.c

Üye

benim arkadaşımın dershaneden sıra arkadaşı da zamanında Türkiye 1.si olmuş, bende hava var mı?
ben hava mı attım kardeş dalgasına söylüyorum :off: hem sende övünceksen kendi yaptıklarınla övün başkalarının değil ona kalırsa benim köylüm çok samimi bi abim össde türkiye 19.su polatlı 1.si oldu ve tıp okuyor :pro:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben havamı attım dalgasına söylüyorum :off: hem sende övünceksen kendi yaptıklarınla övün başkalarının değil ona kalırsa benim köylüm çok samimi bi abim össde türkiye 19.su polatlı 1.si oldu ve tıp okuyor :pro:

:zong: ciddi olduğumu düşünmüyorum. Ne bu sinir?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
fLuke!

fLuke!

Üye
Kardeş senin puanlar ilginçmiş onu söyliyim.-6 vermeleri garip olmuş cidden.Karne puanın okul birincisinden bayağı farklı olmalı o -6 puan için.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Gazete bir oğlan gördüm 500 almış ben övünüyor muyum :pro:

fLuke!

fLuke!

Üye
Benim;
6.sınıf:428 -> 441
7.sınıf:484,3 -> 484,5
8.sınıf.476 -> 480

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kardeş senin puanlar ilginçmiş onu söyliyim.-6 vermeleri garip olmuş cidden.Karne puanın okul birincisinden bayağı farklı olmalı o -6 puan için.
Çok çok farklı imiş ama düşen çok adam var kardeşim.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Benim 8. sınıf sbs m 416.021 di . okul puanı ile 416.011 olmuştu çok üzülmüştüm :ağlarım: :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
fLuke!

fLuke!

Üye
"Yazılıyı boşver, sınavda yaparım." teorisi böylece çürümüş oldu.

e.c

Üye
"Yazılıyı boşver, sınavda yaparım." teorisi böylece çürümüş oldu.
yok ya çürümedi yazılılarımın çoğu 1di okul polatlı anadolu öğretmen lisesi ama test çıktı son yazılılar 70ler havadaydı

İncİnat

İncİnat

Üye
benim gecen sene ortalamam 477 idi

spy ghost

spy ghost

Üye
benimde notum düşürülmüştü hatta bu haber olmuştu benim 6 puanım kesilmişti :ağlarım: ama şimdi umrumda değil üstünden 5 sene geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt