__xXx__
Üye
bu konuşmanın ardından inanıyım mı 500 aldığına?ha ha ha oğlum geçen yıl bende girdim kaç aldım biliyormusun 500 tam puan ne oldu peki hocalarla çatıktım hop düşük verince derslere 500 olmasınmı sana 492 hocalarla iyi geçin sana bir sır vereyim kazanman içni böyle şeyler yapmana gerekyok bizim dersanenin 1.leri hiç çalışmazlardı gezerlerdi tozarlardı ama soru kültürünü öğrenmişler taaaa 4.sınıfta sende soruları çöz soru tiplerini öğrenmessen sınavda apışırsın önemsiz gelebilri ama önemli forumuda bırakmana bi gerek yok bıraksan bile bir faydası olmaz inan bana
ister inan ister inanma bebek zaten sıanvda sana yazını sormuyolar aklın varsa alırsında böyle panel manel işleriyle ugraşırsan zor kaaptacan pcyi açaçan dizini çıkıp oturacan kitaptan çalışacan zaten sen bieşy alamazsın öyle gözüküyor pcle çok haşırneşir olanlar düşük oalıyor 420 380 civarı hadi ..... git ders çalışbu konuşmanın ardından inanıyım mı 500 aldığına?ver tc ni sınv sonuçlarına bakıcam özelden yaz istersen
bu kadar böbürlenme yeğenim sen aldında ne oldu bi işe yaramadığını sen söyledin hayatta mühim olan çok başarılı çok çalışkan olmak değil mesleğin ne olursa olsun bu vatanı koruyup yüceltmek fakat ben sende bu ışığı göremiyorum sen anca aldığın puanla böbürlenister inan ister inanma bebek zaten sıanvda sana yazını sormuyolar aklın varsa alırsında böyle panel manel işleriyle ugraşırsan zor kaaptacan pcyi açaçan dizini çıkıp oturacan kitaptan çalışacan zaten sen bieşy alamazsın öyle gözüküyor pcle çok haşırneşir olanlar düşük oalıyor 420 380 civarı hadi ..... git ders çalış
Bence gnox un fake i gibiŞu Cestusu forumdan atın zaten boş boş konular açıyor.bence bu cestus 10 yaşlarında bir çocuk.
sikma ziyaa. la olomo deget su forumdan yaaha ha ha oğlum geçen yıl bende girdim kaç aldım biliyormusun 500 tam puan ne oldu peki hocalarla çatıktım hop düşük verince derslere 500 olmasınmı sana 492 hocalarla iyi geçin sana bir sır vereyim kazanman içni böyle şeyler yapmana gerekyok bizim dersanenin 1.leri hiç çalışmazlardı gezerlerdi tozarlardı ama soru kültürünü öğrenmişler taaaa 4.sınıfta sende soruları çöz soru tiplerini öğrenmessen sınavda apışırsın önemsiz gelebilri ama önemli forumuda bırakmana bi gerek yok bıraksan bile bir faydası olmaz inan bana
+999sikma ziyaa. la olomo deget su forumdan yaa
ceza alabilirsin
şimdi nasıl?yorumunu değiştirir misin ?
----------Eklendi @ 20:34:45 ---------- Yazıldı @ 20:34:22 ----------
alıntı kısmını silersen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?