Windows Phone 7 Shell (SPB Mod - Beğeneceksiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 7 Shell (SPB Mod - Beğeneceksiniz)

Farklı Renkleri Mevcut.

Kurulum:
- SBP Mobile Shelli Kapatın.
- DAT Dosyalarını E:\Others\spbshell içine kopyalayın.
- SpbShell_20028b16.reg dosyasını C:\system\apps\ atın. (Aynısı varsa Değiştirin - Öncelikle bu dosyanın yedeğini alın.)
- E:\Private\20028b16\SpbShellBackup.reg Dosyasını SİLİN. E'de değilse, C'dekini silin.
- SBP Mobile Shell'i başlatın.

- End SPB Mobile Shell
- Copy the dat files in the folder E: \ Others \ Spbshell
- Copy the file SpbShell_20028b16.reg in C: \ system \ apps replacing the file already existential (do yourself a backup first!)
- Delete the file in E: \ Private \ 20028b16 \ SpbShellBackup.reg (if not in e: \ try to c: \)
- Start SPB Mobile Shell

3 Dosya birbirinin part'dır. Lütfen 3'ünüde indirin.

Farklı Diğer Renkler için:

Windows 7 Theme by Phone bush1992

Güle Güle Kullanın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tyrann, uater, dust61 ve 9 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Uruloki

Uruloki

Üye
çok hoş da aynı WP7 gibi mi işliyor yoksa farkılılık var mı

uMTOku

Üye
Önce shelli mi yüklicez napcaz

bosnags

bosnags

Üye
gerçekten çok hoş bi tema telefonumu birden wp7 li bi tel zannettim fakat şu ikonlar biraz daha gerçekçi olabilir diye düşünüorum ama paylaştığın için teşekkür ederim arkdşm
:oke::oke:

venusutarit

venusutarit

Üye
Sanırım telefon hackli olması gerek

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında bu da güzelmiş ama,ben symbian^3 temalısını kullanıyorum.yinede teşekkürler

bosnags

bosnags

Üye
Sanırım telefon hackli olması gerek

hayır hackli olması gerekmiyor.

--------------- Ekleme ---------------

Bu wp7 moduna extra dan modifiye yaptım önce kurdum bunu sonra netten windows symbian temasını indirdim kurdum.İkonlar wp7 orjinaline çok benzedi.Ç:heyo::heyo:ok hoş oldu ben mavili olanı kullanıyorum.Çok ama çok hoş bi mod.

arkadaşlar youtube den bu mod ile ilgili video yu izledim de ana menü aşağı yukarı doğru gidebiliyordu gerçek wp7 de olduğu gibi.Fakat bende gitmiyor.Neden acaba??

hayır hackli olması gerekmiyor.

Bu wp7 moduna extra dan modifiye yaptım önce kurdum bunu sonra netten windows symbian temasını indirdim kurdum.İkonlar wp7 orjinaline çok benzedi.Ç:heyo::heyo:ok hoş oldu ben mavili olanı kullanıyorum.Çok ama çok hoş bi mod.

Punish3R55

Punish3R55

Üye
konuyu yazana 2 sorum olacak
1 shll ı neyapdıysam kapatamadım calısırken \ nasıl kapanır
2 e:others de sll dıye dosya yok c dede yok hatta dosya yonetıcısı ındırdım explorermıydı neydı onu gızlı dosyaları fln hepsını goster ddm teldekı tım dosyalara gırdım dedıgn klasoru bulamadım cevap beklıyorum

Burdan baska bı sıtede daha once hıc bı telıme hıc bı pro atmamıstm ama suan ne cvp yazan var nebıse baska sıteden gorucm ısımı....

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
saol kardeş

KayraBey

KayraBey

Üye
konuyu yazana 2 sorum olacak
1 shll ı neyapdıysam kapatamadım calısırken \ nasıl kapanır
2 e:others de sll dıye dosya yok c dede yok hatta dosya yonetıcısı ındırdım explorermıydı neydı onu gızlı dosyaları fln hepsını goster ddm teldekı tım dosyalara gırdım dedıgn klasoru bulamadım cevap beklıyorum

Burdan baska bı sıtede daha once hıc bı telıme hıc bı pro atmamıstm ama suan ne cvp yazan var nebıse baska sıteden gorucm ısımı....

Cevapların için aşağıdaki linki tıkla...

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...orsel-paketler-onizlemeli-25-adet-428200.html

portakalmıyım

Üye
c system apps dediğiniz yere bilgisayarda atamıyorum dosyayı E telfona atıp ordan taşıyım diyorum ondada system dosyasını bulmuyor ben nasıl kpyalıycam bunu ? c/system/Apps ?

mucaht

Üye
c system apps dediğiniz yere bilgisayarda atamıyorum dosyayı E telfona atıp ordan taşıyım diyorum ondada system dosyasını bulmuyor ben nasıl kpyalıycam bunu ? c/system/Apps ?

Telefonu bilgisayara USB modunda bağlamayı dene. Olmazsa telefonu hacklemen gerek oda olmaz dersen ROMPatcher diye bir program var onunla sistem dosyalarına erişim sağlayabilirsin.

dekor67

dekor67

Üye
cvp alalım prıvete dosyasına nasıl erısıcez hack olmadan

ahmetc503

s60 v5 için varmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt