sh0ck
Üye
Windows Phone 7 Shell (SPB Mod - Beğeneceksiniz)
Farklı Renkleri Mevcut.
Kurulum:
- SBP Mobile Shelli Kapatın.
- DAT Dosyalarını E:\Others\spbshell içine kopyalayın.
- SpbShell_20028b16.reg dosyasını C:\system\apps\ atın. (Aynısı varsa Değiştirin - Öncelikle bu dosyanın yedeğini alın.)
- E:\Private\20028b16\SpbShellBackup.reg Dosyasını SİLİN. E'de değilse, C'dekini silin.
- SBP Mobile Shell'i başlatın.
- End SPB Mobile Shell
- Copy the dat files in the folder E: \ Others \ Spbshell
- Copy the file SpbShell_20028b16.reg in C: \ system \ apps replacing the file already existential (do yourself a backup first!)
- Delete the file in E: \ Private \ 20028b16 \ SpbShellBackup.reg (if not in e: \ try to c: \)
- Start SPB Mobile Shell
3 Dosya birbirinin part'dır. Lütfen 3'ünüde indirin.
Farklı Diğer Renkler için:
Windows 7 Theme by Phone bush1992
Güle Güle Kullanın.
Farklı Renkleri Mevcut.
Kurulum:
- SBP Mobile Shelli Kapatın.
- DAT Dosyalarını E:\Others\spbshell içine kopyalayın.
- SpbShell_20028b16.reg dosyasını C:\system\apps\ atın. (Aynısı varsa Değiştirin - Öncelikle bu dosyanın yedeğini alın.)
- E:\Private\20028b16\SpbShellBackup.reg Dosyasını SİLİN. E'de değilse, C'dekini silin.
- SBP Mobile Shell'i başlatın.
- End SPB Mobile Shell
- Copy the dat files in the folder E: \ Others \ Spbshell
- Copy the file SpbShell_20028b16.reg in C: \ system \ apps replacing the file already existential (do yourself a backup first!)
- Delete the file in E: \ Private \ 20028b16 \ SpbShellBackup.reg (if not in e: \ try to c: \)
- Start SPB Mobile Shell
3 Dosya birbirinin part'dır. Lütfen 3'ünüde indirin.
Farklı Diğer Renkler için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 7 Theme by Phone bush1992
Güle Güle Kullanın.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

thers de sll dıye dosya yok c dede yok hatta dosya yonetıcısı ındırdım explorermıydı neydı onu gızlı dosyaları fln hepsını goster ddm teldekı tım dosyalara gırdım dedıgn klasoru bulamadım cevap beklıyorum