mmmelik
Üye
SBP Mobile Shell Çaıştırılamıyor...
Evet arkadaşlar programı aylardır kullanıyordum sorun yoktu ama bugün ne olduysa pragram sustu ve başlıkta yazmış olduğum uyarı çıkmaya başladı.Programı tamamen kaldırdım yeniden yükledim,hatta diğer sürümlerini de denedim ama yok...Hep bu hatayla karşılaşıyorum.Programa o kadar alışmışım ki SBP'siz telefon hiçbirşeye benzememeye başladı.Bu konuda yardımcı olacağınıza inanıyorum.Teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
Başka sorunlar da çıktı beyler.Telefonumdaki Gelen/Giden bütün mesajlar kaybolmuş.Mesaj ayarlarından Hafıza bölümünü değiştirmeme rağmen mesajlarım görünmedi.Ayrıca Rapor al sekmesi aktif olmasına rağmen gönderdiğim mesajlarda iletim raporu almıyorum.Bi de biri mesaj attığında o mesaj bana gelmiyor.Gelmesi için benim mesaj yollamam gerekiyor.Mesaj yolladığım zaman bana gönderilmiş bütün mesajlar aynı anda geliyor.Ben bu işin içinden çıkamadım bi türlü.
--------------- Ekleme ---------------
Başka sorunlar da çıktı beyler.Telefonumdaki Gelen/Giden bütün mesajlar kaybolmuş.Mesaj ayarlarından Hafıza bölümünü değiştirmeme rağmen mesajlarım görünmedi.Ayrıca Rapor al sekmesi aktif olmasına rağmen gönderdiğim mesajlarda iletim raporu almıyorum.Bi de biri mesaj attığında o mesaj bana gelmiyor.Gelmesi için benim mesaj yollamam gerekiyor.Mesaj yolladığım zaman bana gönderilmiş bütün mesajlar aynı anda geliyor.Ben bu işin içinden çıkamadım bi türlü.