MegaloManiaX
Üye
Sayın Adminler Ve Moderatorler!!!
Bilmiyorum Bu Açtığım Kaçıncı Üyeliktir. Artık Yani Üye Kaybı Olması İçin Elinizden Geleni Yapıyorsunuz. Bizzat Kendimin Açtığı Üyelikler Sahte Üyelik Diye Banlanıyorlar. Nedeni Büyük İhtimal Güvenlik Sisteminizin Aynı İpleri Banlamasından Dolayı Kaynaklanıyo. Ama Şunu Da Bilmelisiniz. Biz Bir Öğrenci Grubu Olarak Bu İp İle 7 Ayrı Pcde İnternet Erişimimizi Gerçekleştiriyoruz. Pclerden Birini Sahte Üyelikle Login Oldu Diye Bu İp İle Açılan Gerçek Üyeliklerin Ne Suçu Var?? Biz 7 Kişiyiz ve Arkadaşın Biri Sahte Üyelikle Giriş Yaptı Diye. Diğer 6 Kişinin Üyeliklerini Banladınız. 1 Üye Yüzünden 7 Üye Kaybettiniz. Sisteminiz Bu Konuda Sizin Üye Kaybınız İçin Olumsuz Yönde Çalışıyor. Ben Artık Üyeliklerimizin Banlanmasına Dur Demek İçin Bunu Yazıyorum. Bu Üyelik Sahte Üyelik Değil ANLATABİLİYOR MUYUM?????!!!! 4 Arkadaşım Bilmem Naparım Böle Siteyi Diyerek Size Haklı Olarak Sövdü ve Şuan İçin 4 Üye Kaybettiniz. Bizim Gibi Mağdur Kaç Kişi Vardır Türkiyede Orasını Bilemem Artık. Saçma Flood Sisteminiz Yüzünden Üye Kaybına Uğruyorsunuz. Diğer Arkadaşlarım Daha Sitenize Girmeyecekler Artık Bezdiler. Benim de Son Üyelik Açışım. Yine Aynı Nedenden Haksız Banlanırsam Bende Arkadaşlarım Gibi Böle Sitenin.... Diyip Bidaha Üyelik Açmıcam Erişim Sağlamak İçin!!!
Bu Arada Söylemeyi Unuttum İPmiz Sabit.
Bu Arada Söylemeyi Unuttum İPmiz Sabit.
O kadar kişi var hangi birisi ile uğraşsınlar