Sayın Adminler Ve Moderatorler!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Adminler Ve Moderatorler!!!
Bilmiyorum Bu Açtığım Kaçıncı Üyeliktir. Artık Yani Üye Kaybı Olması İçin Elinizden Geleni Yapıyorsunuz. Bizzat Kendimin Açtığı Üyelikler Sahte Üyelik Diye Banlanıyorlar. Nedeni Büyük İhtimal Güvenlik Sisteminizin Aynı İpleri Banlamasından Dolayı Kaynaklanıyo. Ama Şunu Da Bilmelisiniz. Biz Bir Öğrenci Grubu Olarak Bu İp İle 7 Ayrı Pcde İnternet Erişimimizi Gerçekleştiriyoruz. Pclerden Birini Sahte Üyelikle Login Oldu Diye Bu İp İle Açılan Gerçek Üyeliklerin Ne Suçu Var?? Biz 7 Kişiyiz ve Arkadaşın Biri Sahte Üyelikle Giriş Yaptı Diye. Diğer 6 Kişinin Üyeliklerini Banladınız. 1 Üye Yüzünden 7 Üye Kaybettiniz. Sisteminiz Bu Konuda Sizin Üye Kaybınız İçin Olumsuz Yönde Çalışıyor. Ben Artık Üyeliklerimizin Banlanmasına Dur Demek İçin Bunu Yazıyorum. Bu Üyelik Sahte Üyelik Değil ANLATABİLİYOR MUYUM?????!!!! 4 Arkadaşım Bilmem Naparım Böle Siteyi Diyerek Size Haklı Olarak Sövdü ve Şuan İçin 4 Üye Kaybettiniz. Bizim Gibi Mağdur Kaç Kişi Vardır Türkiyede Orasını Bilemem Artık. Saçma Flood Sisteminiz Yüzünden Üye Kaybına Uğruyorsunuz. Diğer Arkadaşlarım Daha Sitenize Girmeyecekler Artık Bezdiler. Benim de Son Üyelik Açışım. Yine Aynı Nedenden Haksız Banlanırsam Bende Arkadaşlarım Gibi Böle Sitenin.... Diyip Bidaha Üyelik Açmıcam Erişim Sağlamak İçin!!!

Bu Arada Söylemeyi Unuttum İPmiz Sabit.

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Doğruluk Payı Nedir Bilmiyorum ama; Birisi de Benim Girdiğim Cafeden Bi Yöneticiye Küfür Etmişti ve Ortada Hala Hatalı Olan Benim

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Benim İp im ile çılan tüm üyelikler 2 gün geçmeden banlanıyo. Arkadaşa sordum. Sırf Çalışıyo Mu Diye Denemek İçin Firefox un Bugmenot Eklentisini Kurmuş. Ve Login Olmuş Sahte Üyelikle. Sonra Daha Olmamış Login Çünkü Kendi Üyeliği Zaten Var.

SHeiBeN
BXPACE
ScReAM_55 böle birçok üyeliği banladılar. Bizde Artık Arkadaşlarla Yeter Dedik.

--------------- Ekleme ---------------

Orda Sen Hatalı Olabilirsin Ama Şu Açıdanda Düşünmek Lazım. Benim İp'mde server çalışıyo. Mecburen sabit ip olması lazım. Tamam sahte üyelikleri banlamasına banla ama. Sahte üyeliği kullanan tüm ip lerdeki girişleri banlamak da aşırı saçma birşey. Sadece bu sitede gördüm ben bunu.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Benim İp im ile çılan tüm üyelikler 2 gün geçmeden banlanıyo. Arkadaşa sordum. Sırf Çalışıyo Mu Diye Denemek İçin Firefox un Bugmenot Eklentisini Kurmuş. Ve Login Olmuş Sahte Üyelikle. Sonra Daha Olmamış Login Çünkü Kendi Üyeliği Zaten Var.

SHeiBeN
BXPACE
ScReAM_55 böle birçok üyeliği banladılar. Bizde Artık Arkadaşlarla Yeter Dedik.

Orda Sen Hatalı Olabilirsin Ama Şu Açıdanda Düşünmek Lazım. Benim İp'mde server çalışıyo. Mecburen sabit ip olması lazım. Tamam sahte üyelikleri banlamasına banla ama. Sahte üyeliği kullanan tüm ip lerdeki girişleri banlamak da aşırı saçma birşey. Sadece bu sitede gördüm ben bunu.

Üye Sayısına Bak bi :) O kadar kişi var hangi birisi ile uğraşsınlar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Üye Sayısına Bak bi :) O kadar kişi var hangi birisi ile uğraşsınlar

Sorunu Kökten Çözsünler. Sonuçta Bunu Yapan VBulletin'e Ait Bir Yazılımdır. Kendileri Elleriyle Banlamıyorlar. Bunu Yapan Sistem. Sistemi Değiştirebilirler. O Kadar Üye Sayısıyla Ortalığı Dağıtan Siteler Var. Ve Ben Onlara Da Üyeyim Böyle Bir Saçmalık Görmedi Hiçbirinde. Ama Yok Adminler Biz Eleştirilmek İstiyoruz Derlerse. O Zaman Devam Etsinler. Çoğu Kişi MaxiCep'den Haksız Yere Banlanmasına İsyan Ediyor ve Tekrar yelik Açmıyor. Adminin Bilgisine!!!! ;)

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar birbirinize derstek için bişiler yazmışsınız sonra birbirinizle çelişmişsiniz çok komik olmuş gerçekden.Sayın fake üye arkadaşım bence söylediğinin bir mantıgı yok çünkü atıyorum bir admine küfür ettim sonra bunu ben yapmadım bilgisayarı ortak kullanan arkadaşım yaptı diye bılırım admın nereden bilecek kimin yaptıgını fal mı açacak istahareyemı yatacak

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Dj Airmax™;1174098' Alıntı:
Arkadaşlar birbirinize derstek için bişiler yazmışsınız sonra birbirinizle çelişmişsiniz çok komik olmuş gerçekden.Sayın fake üye arkadaşım bence söylediğinin bir mantıgı yok çünkü atıyorum bir admine küfür ettim sonra bunu ben yapmadım bilgisayarı ortak kullanan arkadaşım yaptı diye bılırım admın nereden bilecek kimin yaptıgını fal mı açacak istahareyemı yatacak
Destek Felan Çıkan Yok Zaten Arkadaşın Bu Konuyu Açabileceğini Nerden Bilebilirdim ki ? Çamur Atmak İçin Yazma

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Otomatik banlanma falan yok öncelikle onu belirteyim. Bir sisteme sahibiz ama manuel olarak kendimiz banlıyoruz. Aynı pc'den bağlanan üyelerimiz var tabi onları da görüyoruz ama bir pc'den girilince küfür edildiyse diğer nickle girince bizim bunu banlamamamız gibi bir durum olamaz.

Bizim sistemimiz ip üzerine değil aynı pc'den giriş üzerine çalışıyor. ;)

İlk gerçek üyeliğinizi söyler misiniz? Banlanan üyeliğiniz ve sonrasında olanları isimleriyle birlikte...

Ozan

Ozan

Admin
Bilmiyorum Bu Açtığım Kaçıncı Üyeliktir. Artık Yani Üye Kaybı Olması İçin Elinizden Geleni Yapıyorsunuz. Bizzat Kendimin Açtığı Üyelikler Sahte Üyelik Diye Banlanıyorlar. Nedeni Büyük İhtimal Güvenlik Sisteminizin Aynı İpleri Banlamasından Dolayı Kaynaklanıyo. Ama Şunu Da Bilmelisiniz. Biz Bir Öğrenci Grubu Olarak Bu İp İle 7 Ayrı Pcde İnternet Erişimimizi Gerçekleştiriyoruz. Pclerden Birini Sahte Üyelikle Login Oldu Diye Bu İp İle Açılan Gerçek Üyeliklerin Ne Suçu Var?? Biz 7 Kişiyiz ve Arkadaşın Biri Sahte Üyelikle Giriş Yaptı Diye. Diğer 6 Kişinin Üyeliklerini Banladınız. 1 Üye Yüzünden 7 Üye Kaybettiniz. Sisteminiz Bu Konuda Sizin Üye Kaybınız İçin Olumsuz Yönde Çalışıyor. Ben Artık Üyeliklerimizin Banlanmasına Dur Demek İçin Bunu Yazıyorum. Bu Üyelik Sahte Üyelik Değil ANLATABİLİYOR MUYUM?????!!!! 4 Arkadaşım Bilmem Naparım Böle Siteyi Diyerek Size Haklı Olarak Sövdü ve Şuan İçin 4 Üye Kaybettiniz. Bizim Gibi Mağdur Kaç Kişi Vardır Türkiyede Orasını Bilemem Artık. Saçma Flood Sisteminiz Yüzünden Üye Kaybına Uğruyorsunuz. Diğer Arkadaşlarım Daha Sitenize Girmeyecekler Artık Bezdiler. Benim de Son Üyelik Açışım. Yine Aynı Nedenden Haksız Banlanırsam Bende Arkadaşlarım Gibi Böle Sitenin.... Diyip Bidaha Üyelik Açmıcam Erişim Sağlamak İçin!!!

Bu Arada Söylemeyi Unuttum İPmiz Sabit.
Ben sizi samimi buluyorum o yüzden banlanmamanız konusunda diğer yöneticilere de talimat vermeye çalışacağım ancak gerçek şu ki, sizin ip nizden yada bilgisayarınızdan, maxicep.com kurallarına aykırı bir davranış sergilenmiş.

Sistemi olumsuz eleştirmek mümkün degil çünkü sistemin yanılma payı yok, yapılan bir eyleme karşı yöneticiler gerçek kisi olarak cezayı uygulamakta. Bugüne kadar da bu kadar ciddi boyutta bir savunma da almadık çünkü herkes genelde hatasını bilir ve kabul eder.

Diğer 4 arkadaşınız için ise üzgünüm ama maxicep.com un her zaman üyeyi kaybetmeme prensibi vardır fakat günde 1000-1200 yeni kişinin kayıt oldugu bir sitede elbette ki küfür edenler de olacaktır onların tekrar küfür etmemesi için takip de etmemiz gerekecektir. Her banlananın da iyi yada kötü niyetli oldugunu soramayız, bilemeyiz. Siz de bir kişi hata yapmış ve sizi olumsuz etkilemiş ama bu konuda iyi niyetinizi göz önüne alarak biraz daha şeffaf olacağız.

Salihyet

Salihyet

Üye
Seni banlayan ben değilim, o yadığın üyeleri de , fakat şu kadarını söyliyeyim, banlanan bir üye her zaman uyarılır fake üyelik yüzünden banlandınız bir yönetici ile irtibata geçiniz..! Eğer siz bunu idrak edemiyorsanız çok yazık.. yapacak bir şey yok..

7 üye kaybetmek biz kaynaklı değil, Bunu belirtmeniz gerekirdi.. Biz evde 6 kişiyiz iki abim bir ablam üye bu siteye.. Lütfen mantık dışı hareket edip, seviyesiz konuşmalar yapmayınız, bu siteye kötü söz sarf ettirmem.. Bu siteye bağı olan kimse ettirmez..

Hesarlı

Hesarlı

Üye
Bildiğim kadarıyla vBulletin sisteminin önemli güvenlik özelliğinden biri pc numarınızı kaydediyor ve aynı cihazdan giriş yapınca yöneticileri uyarıyor. Ben bir forumda yaşamıştım öyle bir durum..

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Dj Airmax™;1174556' Alıntı:
Ne çamuru ben gördügümü söylüyorum
Ya Git Allah Aşkına Benle Uğraşma.Benimle İlgili Bişe Yazma

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
İlk Üyeliğim ScReAM_55 di

O Banlanmış Daha Sonra BXPACe Adını Aldım O Da Ban Yemiş.

Sonra SHeiBeN Adlı Üyelik Aldım En Uzun Kullandıgım Bu Oldu Ama Geçenlerdede Pcde Otomtik Giriş Olduğu İçin Siteye Girdiğimde Direk Olarak Sahte Üyelik Kullanmak Yasak Çıktı.

Bu Açtığım Son Üyelik 2 Gün Oldu Bakalım Nolcak

İsterseniz Bu Yazdıgım Kullancı Adlarının Şifrelerine Bakabilirsinz. Şuanki Kullanıcı Adımlda Olmak Üzere Bu 4 Üyelikte Aynı ******* Kullandım. Bana Ait Üyelikler Hepsi.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
Dj Airmax™;1175256' Alıntı:
ben kimseyle ugraşmıyorum arkadaşım isteyen kurallar dahilinde istedıgını yazar
İstediğini yazmakta serbestesin ama; kimseye çamur atmadan hele hele bana hiç ortalığı yaygaraya vermekte kural dışı

Salihyet

Salihyet

Üye
Konu açmak yerine pm atsaydınız çözüm bulurduk , bence konu açıklığa kavuşmuştur, tartışmaya devam etmek gereksiz.. < Bu konuyu bir yönetici ile özelden konuşarak netleştirebilirsiniz, 7 arkadaşınız için profil açabilirsinz, fakat haberleşiniz.. iyi forumlar..>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt