Sayfa sayıları görünmüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4756010' Alıntı:

bu ozan admin ozan değil

biliyorum o olmadığını. Her konuya yazınca bende 2. Bir nick aldığını düşündüm ve mobilde olduğum için fazLa incelemiyorum profilleri.

Ozan

Ozan

Admin
ne oluyo arkadaşlar ben mesela 4 sayfaya gideceğim tek tek mi gideceğim hem mobile light ta değişim olmayacak deniliyor devamlı değişiyor en alttaki online bölümü gitti sayfa sayıları gitti şikayet butonu geldi bi beğen butonu gelmedi

Herhangi bir gelistirme ve düzenleme yapmıyoruz, otomatik olarak gerçekleşen düzenlemeler daha dogrusu işlev bozuklukları oluyor ve düzeltmek için fazla uğraşmıyoruz. Forum yazılımı güncellendikçe, eski tema ve yazılımlar tarih olmaya mahkum ...

Biz yeni mobil websitemizin gelistirilmesini bekliyoruz.

asigsasi

asigsasi

Üye
Herhangi bir gelistirme ve düzenleme yapmıyoruz, otomatik olarak gerçekleşen düzenlemeler daha dogrusu işlev bozuklukları oluyor ve düzeltmek için fazla uğraşmıyoruz. Forum yazılımı güncellendikçe, eski tema ve yazılımlar tarih olmaya mahkum ...

Biz yeni mobil websitemizin gelistirilmesini bekliyoruz.

bizde bekliyoruz, yani yarın veya daha sonra mobile light yandı bitti kül oldu :ehe

- - - Eklendi - - -

smille listesini pc görünümünden linki kopyalayıp mobile light görebiliyorduk artık görünmüyor aynı şekilde yönetici listesi de öyle

asigsasi

asigsasi

Üye
anket lerde görünmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt