Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
omnious for se die bi program var netten arat bulursun onunla atabilirsin buda flash dosyaları cruiser.gsmdownload.net/index.php?p=%2FFlashes_SONY_ERICSSON%2FU1_Satio%2FCCPU_CID113%2FR2AK006
paix1984
Üye
Usta benim söyle bir problemim var cektigim resimlerin aydinligi cok yuksek kontrasti cok dusuk ne yaptiysam beceremedim usta öresin nedir saygilar
hotlock
Üye
Konu Sahibi
aydınlığı yuksekse flash ı kapat yada renk ayarkarundan ortalamayı dene. kontrastı düşükse yükselt yine olmadı sonyericson un sitesinden güncelle
Ustam kontrasti nasil yukseltecegim aydinlik ayari var ama ben kontrast ayarini görmedimde saygilar
Ahad
Üye
telefon çok fazla donuyor.Dokunmatiğini neredeyse hiç kullanamıyorum arada bir kendi kendine işlem yapıyor mesajlara tıklıyorum ayarları açıyor bunun için bir çözüm var mı?
hotlock
Üye
Konu Sahibi
sonyericsson un sitesinden güncellemeyi indir ve telefonu güncelle. yinede olmazsa haber ver yardımcı olmaya çalışırız burdayız
alicikk
Üye
slm arkadaşlar bu satio ya asphalt 6 yı nasıl yükleriz yardımcı olursanız sevinirim