satio Türkiye ye gelmeyecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
satio Türkiye ye gelmeyecek mi?
arakadaşlar sonyericsson a mail attım ama cevap gelmedi ne olacak sationun durumu ainoda sitede çıkmış olarak gözüküyor fakat hiçbir yerde yok ne olcak bizim tüketici olarak halimiz satio yerine n900 dşündüm ama oda gelmeyecekmiş ne olcak acaba??:bann::bann::bann::bann:

yasin.11

yasin.11

Üye
O telefonlarda yazılım hatası çıktı.Avrupada toplatıldığını biliyorum.Bu nedenle Türkiye ye gelmesi gecikir.

illegend66

illegend66

Üye
Evet ya sonyericsson neden türkiyeye getirmez bu ürünleri sitede bir sürü yeni ürün var türkiyeye gelmeyecek deniliyor resmen 2 sınıf ülke muamelesi yapılıyor. En son piyasaya doyunca geliyor samsung da öyle nokia zaten satamadığı ürünleri bize gönderiyor...

kur

kur

Üye
iyiki gelmemis daha iyisi varken satioyu bosver;

Vivaz Daha hafif ekrani 3,2(sationun 3,5) ekran buyudukce pil cabuk gider..
islemci hizi arttikcada pil gider...
vivaz satiodan daha cok is yapar.sationun arkada kamburu var...
:bye2:

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
abi vivaz HD video elemanı ama fotoda geçemez satioyu merak etme bak aino çıkmış gibi gözüküyor ama hiçbir yerde yok vivazda gelmez merak etme sen

illegend66

illegend66

Üye
Vivaz da symbian işletim sistemi kullanıyor. :allalla:

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
illegend doğru dedin symbian için işlemci hızlı olucak aam satio şuan SE nin amiral gemisi vivaz sırf omnia HD yr karşılık birşey

bbosnak

bbosnak

Üye
beyler, satio kullanıyorum müthiş telefon, yazılım hatası sadece 2 mağzada çıkmış. yani sadece bir seride. bendekinde herhangi bir problem yok. kesinlikle tavsiye ederim.

talipmercan

Üye
Arkadaşlar İngiltereden gelen bir satio da bende var ve kullanıyorum fakat Türkçe menüsü yok.Sorunu çözmem için bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
valla fotolaralarına baktım süper bi telefon sadece foto olarak değil ama resmi gelmemesi biraz üzüyor beni o var bide nerden alacağım biraz garantili olsun

AYNA

AYNA

Üye
Arkadaşlar ben SATİO kullanıyorum.tam 10 senedir nokia kullandım sonyericsson hiç sevmezdim symbian olmadığı için(prog,oyun,vs.. çok uğraştığım için).bütün telefon modellerini araştırdım ve satio aldım.gelelim vivaz ve satio karşılaştırmasına.vivaz hd video kalitesi var ama fotoda asla ve asla satioyu geçemez.satio bildiğin foto makinası gibi çok kaliteli çekiyor.videosuda güzel hakkını yememek lazım.sationun arkasındaki kambura gelirsek alırken tereddüt ettim ama iyikide almışım.o kambur hiç rahatsız edici değil aksine pratik.örneğin acil foto çekmem gerekiyor hemen kapağı açıyorum kamera devreye giriyor ve çekiyorum gayet güzel.zifiri karanlık odada bile gündüzmüş gibi aydınlatıcı çekiyor resimleri.resimlerin boyutu değişiyor 3mb küsürlere kadar çıktığı oluyor.fazlasıyla memnunum.SONUÇ: tasarımda sonyericsson iyi işletim sisteminde nokia derim bu modelde dışı sonyericsson içi nokia birleşmiş tek kelimeyle süper.sanki nokia kullanıyormuş gibi hissediyorum menüleri felan s60 çünkü.gayet hızlı ve hiç bir sorun yok.yabancı ülkede toplatıldı ama düzeltilip geri raflarda yerini aldı.amcam vivaz aldı ben satio amcam pişman oldu keske satio alsaydım diye.ekranının büyüklüğünü beğendi.ekran büyüyünce şarj daha az gidiyormuş varsın gitsin bi batarya daha alırım kullanımı rahat olsun yeter..

ahenk

ahenk

Üye
tespitleriniz dogru ancak sunu belirtmek isterim satio vivaz kadar popüler degil su yönde SE firması vivazdan beklentisi cok hd cekim grafik hızlandırıcılar ve işlemci satio Arm 11 600mhz anvak vivaz Arm cortexA8 veomap 3630 800 mhz işlemci var ayrica suan vivazın yazılımını degiştirip tüm uygulamaları yüklenebilir hale getiriyorlar örnegin nokia ve samsung symbian programları suan yükliyemessiniz ancak bazı yabancı forumlarda özel yamalarla vivaza tüm programları yükliye bilirsiniz benim sahsi fikrim satio nokialardan n97 dahil çok çok üstün ancak benim favorim vivaz tabi şahsi fikrim ve bazı artı donanımsal özelliklerden dolayı

iyi forumlar

AYNA

AYNA

Üye
tabi kardeş oda senin fikrin benim satio daha çok hoşuma gitti.daha ağır duruyor.vivaz biraz daha sportif gibi geliyor bana.büyük ekran sevdiğim içinde satio dedim.satioya ben şuanda program oyun tema yükleyebiliyorum.sertifika aldıktan sonra istediğini yaparsın..

murem

Üye
arkadaslar antalyada yasayan varsa eylul ayinda gelecem satio mu satacam 2 tane navigasyon programim var calisiyor ve tel hackli isteyenlerin dikkatine 1200 liraya veririm

--------------- Ekleme ---------------

msn adresim [email protected] bana ulasabilirsiniz

yariş

yariş

Üye
menude tr var ordan yapabılırsın bende kullanıyom türkce yani

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Merhaba;Satio kullanan arkadaşların proğram vb. durumları gibi bir forum oluşturulsa ve paylaşımlar yapılsa çok güzel olacak.Türkiyede olmadığı için tam anlamıyla cihazı cözemiyoruz, 2 ay cihazı kullanıyorum ve hala yeni yeni özellikler çıkıyor.Tşk.

inthemee

inthemee

Üye
Arkadaşlar Sationun resim çekme hızı nasıl samsunglar için hızlı resim çekiyor diyorlar Satio nasıl hızlı mı resim çekiyor acaba cevaplarsanız sevinirim

AYNA

AYNA

Üye
Merhaba;Satio kullanan arkadaşların proğram vb. durumları gibi bir forum oluşturulsa ve paylaşımlar yapılsa çok güzel olacak.Türkiyede olmadığı için tam anlamıyla cihazı cözemiyoruz, 2 ay cihazı kullanıyorum ve hala yeni yeni özellikler çıkıyor.Tşk.

Oluşturulsa güzel olur tabikide ama yabancı forum olarak var ama pek birşeyde yok sitede.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Sationun resim çekme hızı nasıl samsunglar için hızlı resim çekiyor diyorlar Satio nasıl hızlı mı resim çekiyor acaba cevaplarsanız sevinirim

Hızlı derken neyi kastettin otofocus çekince her telefonda olduğu gibi odaklamayi bekliyorsun ama otofocussuz çekersen daha çabuk çekiyor.gece çekim kalitesi çok güzel mesela..

KnHktn

Üye
Selam arkadaşlar, yıllardır Nokia kullanıyordum ve AYNAA arkadaşımızın tüm söylediklerine aynen katılıyorum, benim sözlerimi zaten kendisi belirtmiş...
2 aydır SonyEricson araştırıyorum, NEDEN mi; 5800 XpressMusic aldım subatta (almaz olsaydım), en son 2007 Ocak'ta N73 almıştım ve memnun kalıp Nokia üstüne hiç tanımadım cihazda... Yeni qüncellemeler yapıldı evet, fakat benim cihazda bi defa FABRİKA AYARLARINA DÖN dedim, sonrasında cihaz kendiliqinde kapanmaya başladı halen de öyle devam ediyor, qarantisi mevcut ama bi defa qönderdim deqişen bişi olmadı, tekrar qöndermeye de ne vaktim ne de telefonsuz kalacak sabrım yok artık, bundan ötürü servise de qöndermiyorum...
Gelelim SonyEricson'a... Aino alacaktım, kafaya da koymuştum, avea iletişim merkezi'nde çalışıyorum ve cihaz Türkiye'ye qelmemişti, bi abonemde qördüm 2 tane almışlar arkadaşıyla birlikte, cihazı elime aldım her şey harika, proqramlar süper çalışıo ve Samsung dokunmatikler qibi öyle 4'e basıp da 7'yi tuşlamıyordu :D fakat cihazın altından tuşları açınca, Aman Allah'ım sanki yolda yürürken arkasından qüzel qörünüp de hatuna önden bakınca hayal kırıklıqına uqrayan biri qibi hissettim kendimi... Cihaz adeta tüm şık qörünümünü kaybetti... O anda Aino'ya olan hayranlıqım sıfıra indi...
Şimdi varsa yoksa, SonyEricson Satio... Şıklıqıyla, işletim sistemiyle, harikulade özellikleri ve 12mp HD kalitesindeki sonuçlarıyla... Geçen yıl bu cihazın İngiltere ve Amerika'da yaşanan proqramsal hatalarından ötürü piyasadan çıkarıldıqı bilqisi var, ama yeni versiyonları mevcut, kısacası artık sorunsuz...
Kamburu var diyen arkadaşların kişisel yorumlarına sonuna kadar sayqım var fakat, birisi de qelsin desin ki, kamerasında kapaqı olmayan cihazlar daha şık duruyor(!) kameram varsa kapaqı da olsun, hatta ve hatta yapabiliyorlarsa digital kameralar qibi objektifi içine girip çıkabilen türden yapsınlar :D
Bekliyorum ve aynen şunu söylüyorum;
DAHA İYİSİ ÇIKANA KADAR ŞUAN EN İYİSİ BU ;)
SonyEricson Satio VALLAHİ İNSANIN AKLINI ALIO (:

AYNA

AYNA

Üye
Selam arkadaşlar, yıllardır Nokia kullanıyordum ve AYNAA arkadaşımızın tüm söylediklerine aynen katılıyorum, benim sözlerimi zaten kendisi belirtmiş...
2 aydır SonyEricson araştırıyorum, NEDEN mi; 5800 XpressMusic aldım subatta (almaz olsaydım), en son 2007 Ocak'ta N73 almıştım ve memnun kalıp Nokia üstüne hiç tanımadım cihazda... Yeni qüncellemeler yapıldı evet, fakat benim cihazda bi defa FABRİKA AYARLARINA DÖN dedim, sonrasında cihaz kendiliqinde kapanmaya başladı halen de öyle devam ediyor, qarantisi mevcut ama bi defa qönderdim deqişen bişi olmadı, tekrar qöndermeye de ne vaktim ne de telefonsuz kalacak sabrım yok artık, bundan ötürü servise de qöndermiyorum...
Gelelim SonyEricson'a... Aino alacaktım, kafaya da koymuştum, avea iletişim merkezi'nde çalışıyorum ve cihaz Türkiye'ye qelmemişti, bi abonemde qördüm 2 tane almışlar arkadaşıyla birlikte, cihazı elime aldım her şey harika, proqramlar süper çalışıo ve Samsung dokunmatikler qibi öyle 4'e basıp da 7'yi tuşlamıyordu :D fakat cihazın altından tuşları açınca, Aman Allah'ım sanki yolda yürürken arkasından qüzel qörünüp de hatuna önden bakınca hayal kırıklıqına uqrayan biri qibi hissettim kendimi... Cihaz adeta tüm şık qörünümünü kaybetti... O anda Aino'ya olan hayranlıqım sıfıra indi...
Şimdi varsa yoksa, SonyEricson Satio... Şıklıqıyla, işletim sistemiyle, harikulade özellikleri ve 12mp HD kalitesindeki sonuçlarıyla... Geçen yıl bu cihazın İngiltere ve Amerika'da yaşanan proqramsal hatalarından ötürü piyasadan çıkarıldıqı bilqisi var, ama yeni versiyonları mevcut, kısacası artık sorunsuz...
Kamburu var diyen arkadaşların kişisel yorumlarına sonuna kadar sayqım var fakat, birisi de qelsin desin ki, kamerasında kapaqı olmayan cihazlar daha şık duruyor(!) kameram varsa kapaqı da olsun, hatta ve hatta yapabiliyorlarsa digital kameralar qibi objektifi içine girip çıkabilen türden yapsınlar :D
Bekliyorum ve aynen şunu söylüyorum;
DAHA İYİSİ ÇIKANA KADAR ŞUAN EN İYİSİ BU ;)

bütün dediklerine katılıyorum.o kambur hiç engel olmadı bana aksine daha pratik hem kamerayı koruyor hemde bir fotograf çekme anında çabuk açılıyor kamera..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt