Uruloki
Üye
Merhaba;Satio kullanan arkadaşların proğram vb. durumları gibi bir forum oluşturulsa ve paylaşımlar yapılsa çok güzel olacak.Türkiyede olmadığı için tam anlamıyla cihazı cözemiyoruz, 2 ay cihazı kullanıyorum ve hala yeni yeni özellikler çıkıyor.Tşk.
Arkadaşlar Sationun resim çekme hızı nasıl samsunglar için hızlı resim çekiyor diyorlar Satio nasıl hızlı mı resim çekiyor acaba cevaplarsanız sevinirim
fakat cihazın altından tuşları açınca, Aman Allah'ım sanki yolda yürürken arkasından qüzel qörünüp de hatuna önden bakınca hayal kırıklıqına uqrayan biri qibi hissettim kendimi... Cihaz adeta tüm şık qörünümünü kaybetti... O anda Aino'ya olan hayranlıqım sıfıra indi...
Selam arkadaşlar, yıllardır Nokia kullanıyordum ve AYNAA arkadaşımızın tüm söylediklerine aynen katılıyorum, benim sözlerimi zaten kendisi belirtmiş...
2 aydır SonyEricson araştırıyorum, NEDEN mi; 5800 XpressMusic aldım subatta (almaz olsaydım), en son 2007 Ocak'ta N73 almıştım ve memnun kalıp Nokia üstüne hiç tanımadım cihazda... Yeni qüncellemeler yapıldı evet, fakat benim cihazda bi defa FABRİKA AYARLARINA DÖN dedim, sonrasında cihaz kendiliqinde kapanmaya başladı halen de öyle devam ediyor, qarantisi mevcut ama bi defa qönderdim deqişen bişi olmadı, tekrar qöndermeye de ne vaktim ne de telefonsuz kalacak sabrım yok artık, bundan ötürü servise de qöndermiyorum...
Gelelim SonyEricson'a... Aino alacaktım, kafaya da koymuştum, avea iletişim merkezi'nde çalışıyorum ve cihaz Türkiye'ye qelmemişti, bi abonemde qördüm 2 tane almışlar arkadaşıyla birlikte, cihazı elime aldım her şey harika, proqramlar süper çalışıo ve Samsung dokunmatikler qibi öyle 4'e basıp da 7'yi tuşlamıyordufakat cihazın altından tuşları açınca, Aman Allah'ım sanki yolda yürürken arkasından qüzel qörünüp de hatuna önden bakınca hayal kırıklıqına uqrayan biri qibi hissettim kendimi... Cihaz adeta tüm şık qörünümünü kaybetti... O anda Aino'ya olan hayranlıqım sıfıra indi...
Şimdi varsa yoksa, SonyEricson Satio... Şıklıqıyla, işletim sistemiyle, harikulade özellikleri ve 12mp HD kalitesindeki sonuçlarıyla... Geçen yıl bu cihazın İngiltere ve Amerika'da yaşanan proqramsal hatalarından ötürü piyasadan çıkarıldıqı bilqisi var, ama yeni versiyonları mevcut, kısacası artık sorunsuz...
Kamburu var diyen arkadaşların kişisel yorumlarına sonuna kadar sayqım var fakat, birisi de qelsin desin ki, kamerasında kapaqı olmayan cihazlar daha şık duruyor(!) kameram varsa kapaqı da olsun, hatta ve hatta yapabiliyorlarsa digital kameralar qibi objektifi içine girip çıkabilen türden yapsınlar![]()
Bekliyorum ve aynen şunu söylüyorum;
DAHA İYİSİ ÇIKANA KADAR ŞUAN EN İYİSİ BU
SonyEricson Satio VALLAHİ İNSANIN AKLINI ALIO (: