Satılık (SATILMIŞTIR SİLİNEBİLİR) İOS 6 Sıfır iPhone 4S Değişim Cihazı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suleymanslymn

suleymanslymn

Üye
    Konu Sahibi
(SATILMIŞTIR SİLİNEBİLİR) İOS 6 Sıfır iPhone 4S Değişim Cihazı.
Marka: iPhone 4s
Fiyat:1000 TL yaptım.
Diğer bilgiler:
Arkadaşlar kilit tuşu probleminden dolayı teleservise verdiğim telefonum değişimden yeni geldi.Üzerinde jelatini sökülmedi, sadece çalışıyor mu diye kontrol edildi aktivasyon bile yapılmadı İOS 6 yüklü SİYAH 16 GB sıfır telefon.1 ay kadar garantisi var.Kutusu, belgeleri, iğnesi, kulaklık ve şarj aleti tam ve temizdir.Yanında 1 adet kılıf da vereceğim.Ankara'dan elden yada önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapılır. Alışveriş için lütfen PM den yazınız.İyi forumlar.

Resim:

Son düzenleme:

krstnck

krstnck

Üye
Üstad indirim yaparsan biraz elden ankaradan alabilirim nakit bu akşam özel mesaj at görüşelim.

• Beğen
Tepkiler: suleymanslymn
CANGO97

CANGO97

Üye
biraz daha inebilirsen bende düşünebilirim :D

• Beğen
Tepkiler: suleymanslymn
suleymanslymn

suleymanslymn

Üye
    Konu Sahibi
Üstad indirim yaparsan biraz elden ankaradan alabilirim nakit bu akşam özel mesaj at görüşelim.
Dostum ancak 50 tl indireyim almak istersen bu akşam elden alışverişimizi yaparız buluşup lütfen başka indirim istemeyiniz :)
biraz daha inebilirsen bende düşünebilirim :D
Kardeş ilk diğer arkadaş yazmış onunla anlaşamazsak ona dediğim rakama 1100e bırakacağım almak isterseniz :)Satışa devam :)Resim eklendi.
Merhaba geçen konuşmuştuk fiyatta anlaşamamıştık.İstediğiniz fiyata bırakıyorum almak isterseniz konuşalım.

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt