byred55
Üye
Satılık Türkcell İnternet Pkatleri
satılık 2mb 50mb 100mb 150mb 1gb internet paketleri... Hemde en ucuzu burada..
Fiyat Listesi
100mb : 7 kntr
150mb : 13 kntr
1gb : 23 kntr
Satışı sona eren paketler
2mb : 5 kntr
50mb : 6 kntr
Not:Kesinlikle İllegal degildir.Şifre ve aktarım şekli kontor karşılıgı şifredir.Elimde 58 adet kalmıstır.Sadece bu haftaya özel 150 mb alan arkadaşlarımıza 2mb paket hediyemizdir.
Uyarı:Üçreti verilen paketlerin üçret iyadesi yoktur.Şifrelerin boş çıkma durumu kesinlikle yoktur.Kesinlikle satışdan sonra iade yoktur ve de şifre boş yada yanlış olma durumu yoktur.Su ana kadar 42 adet sattım 5 6 kişiden şifre yanlıs soylemını aldım.Bunların 4 ü palavra yani cihazlarına yuklmışler.2 tane ise dogru çıktı bu da sallayıp tutturanlarlardan kaynaklandı ve bu iki kişiye yeni kodlarini verdim.Ulaşım [email protected] Herkeze Kolaygelsin..
--------------- Ekleme ---------------
LÜtfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşşın...
Yönetim mesajı
Üyenin elinde paket kalmadığı için satış yapılmamaktadır, satış başlayacağı zaman konu tekrar açılacaktır. Iyi forumlar Gsm Yöneticisi (LAZOFLU)
satılık 2mb 50mb 100mb 150mb 1gb internet paketleri... Hemde en ucuzu burada..
Fiyat Listesi
100mb : 7 kntr
150mb : 13 kntr
1gb : 23 kntr
Satışı sona eren paketler
2mb : 5 kntr
50mb : 6 kntr
Not:Kesinlikle İllegal degildir.Şifre ve aktarım şekli kontor karşılıgı şifredir.Elimde 58 adet kalmıstır.Sadece bu haftaya özel 150 mb alan arkadaşlarımıza 2mb paket hediyemizdir.
Uyarı:Üçreti verilen paketlerin üçret iyadesi yoktur.Şifrelerin boş çıkma durumu kesinlikle yoktur.Kesinlikle satışdan sonra iade yoktur ve de şifre boş yada yanlış olma durumu yoktur.Su ana kadar 42 adet sattım 5 6 kişiden şifre yanlıs soylemını aldım.Bunların 4 ü palavra yani cihazlarına yuklmışler.2 tane ise dogru çıktı bu da sallayıp tutturanlarlardan kaynaklandı ve bu iki kişiye yeni kodlarini verdim.Ulaşım [email protected] Herkeze Kolaygelsin..

--------------- Ekleme ---------------
LÜtfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşşın...