Satılık Türkcell İnternet Pkatleri

Sponsorlu Bağlantılar

byred55

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Türkcell İnternet Pkatleri
Yönetim mesajı
Üyenin elinde paket kalmadığı için satış yapılmamaktadır, satış başlayacağı zaman konu tekrar açılacaktır. Iyi forumlar Gsm Yöneticisi (LAZOFLU)

satılık 2mb 50mb 100mb 150mb 1gb internet paketleri... Hemde en ucuzu burada.. :oke:

Fiyat Listesi

100mb : 7 kntr
150mb : 13 kntr
1gb : 23 kntr

Satışı sona eren paketler
2mb : 5 kntr
50mb : 6 kntr

Not:Kesinlikle İllegal degildir.Şifre ve aktarım şekli kontor karşılıgı şifredir.Elimde 58 adet kalmıstır.Sadece bu haftaya özel 150 mb alan arkadaşlarımıza 2mb paket hediyemizdir.

Uyarı:Üçreti verilen paketlerin üçret iyadesi yoktur.Şifrelerin boş çıkma durumu kesinlikle yoktur.Kesinlikle satışdan sonra iade yoktur ve de şifre boş yada yanlış olma durumu yoktur.Su ana kadar 42 adet sattım 5 6 kişiden şifre yanlıs soylemını aldım.Bunların 4 ü palavra yani cihazlarına yuklmışler.2 tane ise dogru çıktı bu da sallayıp tutturanlarlardan kaynaklandı ve bu iki kişiye yeni kodlarini verdim.Ulaşım [email protected] Herkeze Kolaygelsin..:bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

LÜtfen ciddi olan arkadaşlar bana ulaşşın...:nono:

Cihandar

Cihandar

Üye
almak isterim ama 50 mb ne kadar süre ?

darülmendep

darülmendep

Üye
Yok yahu aldığın fiyata 1 gb 23 kontör mü

bestik95

bestik95

Üye
kardeşim alıcam ben ekledim seni msn de 100 mb alacam

heartlion9

Üye
kardeş msn nen ne zaman acık onuda soyle ki o saate sana ulaşayım ok

byred55

Üye
    Konu Sahibi
Sabah 06:00-7:00 akşam 18:00-22:00 saat 22 'den sonra sabah 06 'ya kadar msnem açık ıstinalar hariç fakat saatler arası satış yoktur uyuyo olabilirim

quicksharet

Üye
1 GB lık paketlerle ilgileniyorum, msn den ekledim, e-mail attım, fakat cevap alamadım......

quicksharet

Üye
kardeş paketi alacak olan sensin senin eklemen gerekmez mi x)

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakma cepden girdiğim için maille bakmak aklıma gelmedi msn de pek giremiyordum son 2 gündür
Peki nası irtibat kuracağız, bana 1 GB lık int paketi lazım, yanımda bir kaç arkadaş daha var paketten isteyen. Yanlız benim halen aboneliğimi devam ettirdiğim 4 GB lık paketin yenilenme dönemi yaklaştı. Eğer yarına yani 29.09.2009 gününe halledemezsek 1 GB lık paket pek bi işime yaramayacak. Umarım msj ı görürsün ve hallederiz işi....

byred55

Üye
    Konu Sahibi
Peki nası irtibat kuracağız, bana 1 GB lık int paketi lazım, yanımda bir kaç arkadaş daha var paketten isteyen. Yanlız benim halen aboneliğimi devam ettirdiğim 4 GB lık paketin yenilenme dönemi yaklaştı. Eğer yarına yani 29.09.2009 gününe halledemezsek 1 GB lık paket pek bi işime yaramayacak. Umarım msj ı görürsün ve hallederiz işi....

msn açık 10 kadar lütfen ulaşıniz bazı arkadaşlar parça parça ödemeye çalışıo bir arkadaş 7 kontor attı fakat 1 gb istiyor geri ödemeyi de aldıkdan sonra yapacakmis bu gibi şeyleri kabul etmiyorum lütfen teklif etmeyin vede o 7 kontor bende şu anda geri atmıyorum çünkü gönderim ücreti olarak turkcell 4 kontor alıyor içeri girmiş olan ben oluyorum herkeze iyi akşamlar bu arada 2 ve 50 mb satışlarımız bitmiştir herkezin dikkatine

quicksharet

Üye
msn deyim ama siz yoksunuz

kthy43

Üye
kardeş ben önceden iki tane paket şifresi kullandım.Şimdi senden alsam kullanabilirmiyim.Yani 2 den sonrasına izin varmı?

harsh61

harsh61

Üye
Bu 5010 mu ?

kthy43

Üye
Nasıl yani.Forumdaki herkez 2 tane kullandığım için hakkım doldu demiş ve 5010 dışında paket arıyorlar.Paketi kullanabilme şansımız varsa alalım bi tane ;).Kesinse tabi

byred55

Üye
    Konu Sahibi
Ben şuan da yanılmıyorsam 3 kez kullanıyorum

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bende almak isterim msn ekledim