Satılık travian hesabı

Sponsorlu Bağlantılar

yasaq

Üye
Travian Server 10'da 4814 oyuncu arasında 252. Sıradaki 12 Köylü üyeliğimi askere gideceğim için çok ucuz fiyata satıyorum.

Halkı Romalı, Tüm Köylerdeki hammadde seviyeleri 10'dur. Bunun haricinde tüm köylerin iç donanımı da dışı asker basmaya uygun şekilde geliştirilmiştir.

Kahramanı 38 Leveldir ve üzerinde bissürü değerli eşya barındırır.

TS10'da tılsımlar çıkalı çok olmuştur bu yüzden oyunun amacı olan WOW'un en geç 1.5 ay içinde kurulması beklenmektedir.

Bu yüzden deli gibi oyun oynamaya, köyle uğraşmaya, asker basıp çiftçilik yapmaya meraklı arkadaşlar için değil, günlerce uykusuz kalıp WOW savunmasına destek ve hammadde üretip WOW görmeye meraklı arkadaşlar için daha uygundur.

Köyüm WOW'u kurmaya en yakın ve en güçlü ilk 3 birlikten biri olan olan EX ©¹ birliğinde vazgeçilmez saygınlıktadır. Birlik oyuncuları ve başkanları birçok serverda yıllardır beraber oynayıp sanalda kurduğum dostluğumu farklı serverlarda pekiştirip daha öncesinde de WOW kurduğum insanlardır. Bu yüzden köyü parası olana değil oyundan anlayana satıcam :S

Iletişim: [email protected]

minic18

Üye
satılık travian hesabım war. yurt dışına cıkacagım ıcın satmak zorundayım. server1 travian4
*ilk 10 da
*20+ köy
*18.000+nufus
*20k saldırı 35k def askeri
*tüm koyler gelişmiş
*oyun acılalı 4 ay oldu tılsımlar daha yenı cıktı.
*oyunun en iyi birliğinde(birlik koordinasyonu yardımlaşması mukemmel)
*ilgilenenler [email protected] a msj atabilirler

niyazi özgür

Üye
tr4 de oynadığım travian hesabımı emeklerimin karşılığı olmayacak bir miktara satacağım. nufusum 850 civarı 3 tane köyüm var. köylerimden birisi 15 tarlalı ve diğer iki köyüme cok yakın.saldırganlıkta ilk bindeyim normal sıralamada 1500 civarı. üretimlerim nufusumun iki misli asker sayımda öyle. 160 kadar hayvanım var 70 kadar kafes var henüz yakalamadım o kafeslerle. ilgilenen olursa şifremi veririm bi girip bakar zaten uzun uzun anlatmaya gerek yok. bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz..