Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satilik tr garantili siyah s4
Sponsorlu Bağlantılar
crazy_oruc
Üye
Konu Sahibi
Satilik tr garantili siyah s4
telefon 28 gunkuk olup nokta kadar cizik bile yoktur resimleri en yakin zamanda atacagim. fiyat 1650 dusunuyorum hicbir aksesuari kullanilmamistir 05466533973
TuRKGuCu
Üye
Tr garantili sıfır fiyatı 1899 ithalat telefonlarla kıyaslama yapman çok yanlış
crazy_oruc
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar samsung tr garantisi var cihazin yaomayin su sacma yurt disi cihazlariyla karsilastirmalari lutfen.......!
messevim
Üye
bence fiyat gayet uygun. Samsung tr garantili olması ayrı bir avantaj
sawbaba54
Üye
bencede bro begenmiyorsan yorum dahi yapmıyacaksın nokta.
tesekkurler telefonu biraz uyguna aldim muglada birinden o yuzden paraya cevirip iphone 5 alma dusuncesindeyim cevremdeki herkeste var iphone 5 yiksa cihaz mukemmel otesi. eger alisirsam korkarim ki bir daha satmam ozellikle sensorler muhtesem cevremdeki herkes hayran.. bu arada ismimi nerden biliyorsun
crazy_oruc
Üye
Konu Sahibi
sagolun da kamoanya duzenleyelim telefonu satmak icin)))
tesekkurler telefonu biraz uyguna aldim muglada birinden o yuzden paraya cevirip iphone 5 alma dusuncesindeyim cevremdeki herkeste var iphone 5 yiksa cihaz mukemmel otesi. eger alisirsam korkarim ki bir daha satmam ozellikle sensorler muhtesem cevremdeki herkes hayran.. bu arada ismimi nerden biliyorsun