Satılık Torrentleech Davetiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

math_tiger

Üye
Davetiyeniz gönderildi artı biraz beklettik diye hediye de yolladım hayırlı olsun:)
Çok teşekkür ederim gerçekten çok ilgili ve kaliteli bi insan bende senin başını ağrıttım baya çok teşekkür ederim sağolun

judger90

Üye
Banada bir davetiye lazım büyük ihtimal davetler ocakta kapanacak ocağa kadar davetiye bulmam lazım banada yollarmısınız acaba
[email protected]

rw84

Üye
uyelikler açık 25 tl ne veriyorosunuz ki kod bölümüne HAPPY2011 yazın tamamdır

Majeste2

Üye
    Konu Sahibi
uyelikler açık 25 tl ne veriyorosunuz ki kod bölümüne HAPPY2011 yazın tamamdır
Şu an için açık değil ve alan alsın zaten kimseye niye benden almıyorsun demiyoruz biz,işgüzarlığa gerek yok.:vur

nsccash

Üye
gercekten iyi bir alış-veriş oldu cok durust ve güvenilir bir insan sadece davetiyeyi vermekle değil bir çok konuda da yardımcı oldu kesinlikle güvenebilirsiniz.

Rul

Üye
Ben torrentleech davetiyesi almak istiyorum, [email protected] mail adresi üzerinden bağlantı kurarsan sevinirim.

Majeste2

Üye
    Konu Sahibi
gercekten iyi bir alış-veriş oldu cok durust ve güvenilir bir insan sadece davetiyeyi vermekle değil bir çok konuda da yardımcı oldu kesinlikle güvenebilirsiniz.

Sağolun tekrar görüşmek üzere...

Ben torrentleech davetiyesi almak istiyorum, [email protected] mail adresi üzerinden bağlantı kurarsan sevinirim.

Size de gerekli açıklamaları içeren bir mail attım. Satış günceldir,torrentleech davetiyesi şu an için çok az kalmıştır.:bye2:

calypso16

calypso16

Üye
bana da lazım torrentlech davetiyesi rica etsem.msn de ekledim sizi calypso ile devam eden adres

Majeste2

Üye
    Konu Sahibi

ozguriletisimfl

Üye
Merhaba bana çok acil davetiye lazım.Lütfen banada yollayın.Parası neyse veririm.. ([email protected])

Üst Alt