Satılık Torrent Sitesi Davetiyeleri [Torrentleech, Bitmetv vs vs Aradığınız Her Site]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratb_1

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Torrent Sitesi Davetiyeleri [Torrentleech, Bitmetv vs vs Aradığınız Her Site]
Satılık Torrent Davetiyeleri + Rapidshare Premium Hesap [Torrentleech, Bitmetv vs Aradığınız Her Site]

Elimde her türlü torrent sitesi davetiyesi bulunmaktadır. Alttaki siteler elimdekilerden sadece bazılarıdır. İstek te yapabilirsiniz. Fiyatlar çok uygundur. Almak isteyipte güvensizlik sorunu olursa türkiyenin en iyi e-satis sitelerinden referanslar verebilirim. Ayrıca düşük hesaplara 1GBİT server ile BUFFER da yapıyorum. İletişim için burdan veya Özel Mesaj (PM) ile msn adresi verebilirim.

Neden Torrent ?

Örnek verecek olursak; 1 aylık rapidshare premium hesap 7-8 dolardır. Hızlı bir torrent sitesinin fiyatı ise 23 dolar civarıdır. Torrent sitelerinden sınırsız süresiz download yaparsınız Rapidshare'dan ise 1 ay boyunca download yapabilirsiniz. Torrent sitelerinde sınır yok rapidshare'da ise 2.66 lık bir sınır vardır. Bir oyun veya film ilk olarak torrent sitelerine düşer. Rapidshare'a ise en az 8-16 saat sonra. Bunlar sadece bir örnektir..

NOT: Rapidshare Premium Account ta satıyorum. 5 GB KOTALI HESAP BULUNUR. 2.66 KOTALI HESAPLARDA MEVCUTTUR. 2.66 GB 7$ 5GB 9$. 1 AYLIK HESAP ÜCRETLERİDİR.

Msn: [email protected]

Satılık sitelerden bazıları. Sizde istek yapabilirsiniz.

Msn: [email protected]

alpbsn

alpbsn

Üye
Bitmetv ve Torrentleech davetiyesi istiyorum.... Pm atip fiyatlarini bildirirsen sevinirim. mail adresim [email protected]

SHaDeWRoX

SHaDeWRoX

Üye
msn adresini ekledm açmıor ne zamndır

rahmadinov

Üye
hocam msn i ekledim ama kapalı

mavipatik

Üye
deneme mesajı

belesbeles

Üye
Arkadaşlar Hız Ve Kalite Bakımından Süper Bir Site Tavsiyemdir =) Rip'lerde Üzerine Yoktur...

Referans & Opsional : shalyangose

Herkes Davetlimizdir.

korayharman

korayharman

Üye
Sitemize üye alımları açık olmakla birlikte kısa süre içerisinde tekrar kapatılacaktır birdaha açılmamak üzere zaman kaybetmeden sitemize üye olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt