Satılık Torrentleech Davetiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Majeste2

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba. Majeste2
[email protected]
mail adresimden irtibata geçermisin lütfen, torrentleech davetiyesi satınalmak istiyorum. Teşekkürler.
Dostum size mail attım ama geri dönüş olmadı.

[email protected]

detayları buraya atarsan sevinirim.

Siznle msn de görüştük sanırım.

Selamlar bende bir adet davetiye satin almak istiyorum. Msn adresi yada Telefon numarasi gonderir misin pm ile. Tesekkurler

Sizinle de konuştuk.

Satış günceldir elimde halen davetiye mevcuttur.

kemal3162

Üye
hocam arena-tr davetiyesi yada üyeliğiyle takas olur mu?

aswerth

aswerth

Üye
torrentleech davetiyesinin fiyatı ne kadar?belirtmemişsin sanırım konuda...

Majeste2

Üye
    Konu Sahibi
Dostum burada fiyat yazamıyorum ama çok pahalı değil.

emre236

Üye
torrentlech fiyat bılgılerını fln pm atarmısın

aswerth

aswerth

Üye
banada pm den yollarmıın o zmn fiyat bilgilerini falan?

theendone67

Üye
merhaba arkadaşlar bugün [email protected] adresinde buluna arkadaştan davet aldım birde süper bir yardım çok sağolsun herkeze tavsiye ediyorum verdiğim ücrete helal olsun

nokia6310i

Üye
erman1339

erman1339

Üye
arkadaşlar bende tor.leech sahibi oldum.arkadaşın hesabına sabah parayı yatırdım akşam olmadan sağolsun davetiyemi gönderdi.ayrıca nasıl üye olacağım hakkındada bana yardımcı oldu.

sorarsanız arkadaşı tanıyormusun diye hayır tanımıyorum.rastgele nette tor.leech davetiyesi ararken googleden bu siteyi buldum.arkadaşın ilanını görünce mail adresini aldım.daha sonra hotmailden konuştuk ve anlaştık ve davetiyemi aldım.

tanımadığın kişiye nasıl güvendin diye sorarsanız davetiyeye verdiğim para ne onu zengin eder nede beni fakir eder.sonuçta insanın içinden gelen bi his güven.arkadaşa güvendim ve güvencimi boşa çıkarmadı.arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

bu arada bana maliyetini sorarsanız ben siz sormayın derim çünkü arkadaşın prensiplerine saygı gösteriyorum.ama şöyle diyeyim:

davetiye parası+bi tencere pilav hemde kıymalı:agla
pilav nereden çıktı demeyin arkadaşla konuşurken ocakta pilav vardı.konuşmaya dalınca pilavı yaktık ondan:muha::muha::muha:

Majeste2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende tor.leech sahibi oldum.arkadaşın hesabına sabah parayı yatırdım akşam olmadan sağolsun davetiyemi gönderdi.ayrıca nasıl üye olacağım hakkındada bana yardımcı oldu.

sorarsanız arkadaşı tanıyormusun diye hayır tanımıyorum.rastgele nette tor.leech davetiyesi ararken googleden bu siteyi buldum.arkadaşın ilanını görünce mail adresini aldım.daha sonra hotmailden konuştuk ve anlaştık ve davetiyemi aldım.

tanımadığın kişiye nasıl güvendin diye sorarsanız davetiyeye verdiğim para ne onu zengin eder nede beni fakir eder.sonuçta insanın içinden gelen bi his güven.arkadaşa güvendim ve güvencimi boşa çıkarmadı.arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

bu arada bana maliyetini sorarsanız ben siz sormayın derim çünkü arkadaşın prensiplerine saygı gösteriyorum.ama şöyle diyeyim:

davetiye parası+bi tencere pilav hemde kıymalı:agla
pilav nereden çıktı demeyin arkadaşla konuşurken ocakta pilav vardı.konuşmaya dalınca pilavı yaktık ondan:muha::muha::muha:

Dostum gece gece kopardın beni,okurken sandalyeden düşüyordum.Sağol güzel düşüncelerin için iyi günlerde kullan. Satış günceldir arkadaşlar elimde Torrentleech davetiyesi halen vardır.:oke:

niaterman

Üye
Kendisiyle 2 günlük bir etabın sonucunda alışveriş yaptık . Düşünün 2 gün boyunca adamın kafasını ütüledim . Aklınıza gelebilecek her sıkıntıyı yarattım . Ama o kadar sabırlı , doğru dürüst bir adam ki. Bugün msn e girdiğimde , hala beni dünden beri unutmamış . Dostum alacakmısın diye sorup tekrar herşeyi baştan aşağı anlatmaya başlayıp tam anlamıyla bilgi sahibi yaptı beni . Sağolsun.

Gözünüzü kapatın . Davetiyenizi alın . TorrentLeech'de Majesteyle rahat rahat keyfinize bakın =)

Majeste2

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler satış halen günceldir,elimde sınırlı sayıda davetiye vardır.

Üst Alt