Satılık,Tertemiz Samsung Galaxy Gio,Kusursuz 309TL!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rage90

Üye
    Konu Sahibi
Satılık,Tertemiz Samsung Galaxy Gio,Kusursuz 309TL!!!!
Acil paraya sıkıştığım için satıyorum,telefonumdan çok memnunum.Takas yoktur.Telefon kutusu ve kutu içeriği ile verilecektir (orjinal kutu,şarj aleti,usb kablosu,hafıza kartı,garanti belgesi,kitapçıkları)
Telefonu 5 ay önce Polonya'dan aldım.aldıktan 1 hafta sonra Türkiye'ye geldim ve Turkcell Tim'de pasaportum üzerine kaydettirdim.5 aydır sorunsuz çalışıyor tüm sim kartlar ve tüm operatörler ile.
Orjinal Türkiye 2.3.6 android sürümü vardır kies ile güncellenmiştir.Root vb görmemiştir.Cihazın polonya garanti belgesi halen bendedir ve geçerlidir.daha 18ay garantisi mevcuttur.
Cihazımda çizik yoktur.telefonu alırken aynı bayiden ekran jelatini(koruyucu ekran filmi) ve silikon kılıf almıştım onlarla kullandım.Ekran jelatini artık kalkmaya başladı (resimde gördüğünüz gibi sol üstte jelatin artık çıkmaya başladı) 1-2 gün içerisinde yeni jelatin takacağım,Telefon 800Mhz işlemcisi oldukça hızlı açıkçası aldığımdan beri beni şaşırtmıştır bu telefon hızı ile.
Kozmetik yönten 10 üzerinden rahat 8-9 alacak bir telefondur.Çizik yada herhangi bir soyulma,boya atması vb yoktur.Tamir falan görmemiştir.
İstanbul içi elden satış yapılabilir.Yada Tekirdağ-Çerkezköy ilçesinden de elden satış yapılabilir.isteyene get açılır.
FİYAT 310TL'dir..İstanbul İçi Elden Satılır

sahibinden'deki ilan numarası:
84905223

adry

adry

Üye
Telefon çok temizdir.telefonu ilk aldığım gün ekrana jelatin taktım ve gerçekten özenli kullanılmıştır.Telefonun ekranında kılcal çizikler bile yok denilecek düzeydedir.Orjinal kutusu ve kutu içeriğiyle verilecektir (şarj aleti,usb kablosu,kulaklık,hafıza kartı=hepsi orjinaldir).

telefonda silikon kılıf vardır ve o şekilde kullanıldığı için zarar almamıştır.
Işık altındaki resim ekranda kılcal çizik dahi olmadığını göstermek içindir.Telefon kayıtlıdır.3 ay önce kendi parasportum üzerine kaydettirdim.tüm operatörler ile sorunsuz çalışmaktadır (denenmiştir) sorunsuzdur Polonya'dan alınmıştır,bana hediye gelmişti.Polonyada geçerli olan garanti belgesi mevcuttur.

daha 1 buçuk yıla yakın polonyada geçerli olan garantisi mevcuttur (resimde garanti belgesinin resmi de vardır).tamir vb görmemiştir.

üzerinde Samsung Kies ile güncellediğim orjinal 2.3.5 Türkiye android sürümü vardır.
Cihaz İstanbul içi elden satılır..

takas sadece Huawei Ideos X5 ile olur (aradaki farkı üzerine eklerim).BAŞKA TAKAS TEKLİFİ ETMEYİNİZ LÜTFEN.takas cihazı en az benim cihazım kadar temiz olmalı..

FİYAT 329TL'dir..İstanbul İçi Elden Satılır

sahibinden'deki ilan numarası:
83897469

n97 32 gb var elımde temız takas dusunrmusun uste para verırım 50 tl dusunursen mesaj at ozelden

rage90

Üye
    Konu Sahibi
malesef..teklifiniz için teşekkürler.ilan günceldir

rage90

Üye
    Konu Sahibi
fiyat düştü günceldirrr

Black-killing

Black-killing

Üye
Nokia 5800XpressMusic Üstüne para ?

rage90

Üye
    Konu Sahibi
ilan güncellenmiştir

nethosak

Üye
telefonun sifiri 380 400 liraya bulunuyor zaten 70-80 lira icin yurtdisi 5 aylik telefona guvenilmez bence.bide 150 mb lik bi telefonu android de olsa 32 gb n97 ile ben degistirmezdim sahsen

rage90

Üye
    Konu Sahibi
telefonun sifiri 380 400 liraya bulunuyor zaten 70-80 lira icin yurtdisi 5 aylik telefona guvenilmez bence.bide 150 mb lik bi telefonu android de olsa 32 gb n97 ile ben degistirmezdim sahsen
güvenmek başka bir durum fiyatını etmesi başka bir durum.ayrıca dediğiniz 380TL lik sıfır gio kampanyası çok kısa süreliğine vardı ve kalktı.telefonda 278mb dahili hafıza var ve 32gba kadar hafıza kartı desteklemektedir.mümkünse n97 ile android işletim sistemli bir telefonun arasındaki farkı önce araştırın.yorum için teşekürler.
günceldir.

nethosak

Üye
o yüzden sizin android in sifiri n97 nin 2. Eli fiyatina o zaman:)

rage90

Üye
    Konu Sahibi
yanılmıyorsam cihazınızın sıfırı piyasada bulunmuyor.ayrıca symbian ile androidi karşılaştırma gereği bile pek duymuyorum.ayrıca n97nin yanılmıyorsam 128 mb rami ve 434mhz işlemci hızı bulunuyor.ve ekranı rezistif yani daha eski bir teknoloji ve bastırmatık diyebiliriz.gioda 280mb ram ve 800mhz işlemci bulunuyor.ayrıca hafızası küçük diyorsunuz fakat hafıza kartı desteği ile n97ile aynı boyuta geliyor.android market ve uygulamalar vb de cabası.yine de yorumlarınız için teşekürler :)

rage90

Üye
    Konu Sahibi
günceldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt