Satılık Temiz 900004 Slim PlayStation 2 150 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

streamcik

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Temiz 900004 Slim PlayStation 2 150 TL
ürün oldukça Temizdir Bir Arkadaşımdan Hediye Gelmişti Kutusuda Mevcuttur Garantiside Vardı Ama Nerede Bilmiyorum Paraya İhtiyacım Olduğu İçin Satıyorum Ayrıca 4 Oyundan Ziyade Kendi Çektiğim 17 Adet Oyunuda Göndereceğim Bazı Cdler Çizik Olabilir Ona Bir Garanti Veremem Ama Ürün Gerçekten Temizdir Ürün 1-2 Ay Kullanılmıştır Alana Şimdiden Hayırlı Olmasını Dilerim Ayrıca Yanında Memory Card ve 2 Adet Kol Veriyorum Ürün Chip'lidir

Fiyat 150 TL

İndirim Yoktur

Acil İhtiyacım Olduğu İçin Satıyorum

Kargo Ücreti alıcıya Aittir

streamcik

Üye
    Konu Sahibi
güncel

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
kardeş satma birine günlük paraları gelicek yakında almak sitiyorum bunu

----------Eklendi @ 20:09:23 ---------- Yazıldı @ 20:08:24 ----------

habide çipi vardemi lkorsan alacam çalıştırsın bak :naughty:

----------Eklendi @ 20:14:23 ---------- Yazıldı @ 20:09:23 ----------

bak çağpa parası bu ay içnide veriyliyomuş 100kagıt alıcam bide giden tavşanımın kafesi duruyodu satarım 150 kagıt bide kargo parasınıda bulurum kastamonunun taşköprü ilçesindeyim

----------Eklendi @ 21:53:56 ---------- Yazıldı @ 20:14:23 ----------

hacı bide kapıda ödeyebilirmiyim :hmmmv3ya sen yolla bende parayı yollayım veya aynı anda yollayalım :d: nasıl oluyo ben hiç bilmiyom

----------Eklendi @ 22:06:57 ---------- Yazıldı @ 21:53:56 ----------

bide bu çip hangi marka biliyonmu tüm bilgileri yaz ben buna talibim

streamcik

Üye
    Konu Sahibi
valla iki yerde ilanım var bir arkadaşta dedi 1 temmuzda maaşımı alıcam kesin alıcam satma dediler kimsenin sorun yaşamaması için ortak bir çözümü varsa ürün öyle gönderilir test etme şansı olursada test edersin kimsenin ahını almak istemem çünkü zaten ürünüde göreceksin ne kadar temiz olduğunu alırsan valla chipi sorarsan fabrikadan böyle çıkmış sanırım ürün sıfır alındığında chipliydi sonradan takılmadı yani evkurdan almış arkadaş faturasıda mevcuttu ama nerde bilmiyorum ürün sana abartısız söylüyorum en fazla 25-50 kere oynanmıştır kutusunda bekliyor istanbulda olsaydın daha iyi olurdu birbirimizi tanıma şansımız olurdu istanbulda ps3 cafe işletiyorum zaten eve geç geliyorum dükkanı ben açıyorum ben kapatıyorum ps pek seven insanda değilim başta bir hevesle oynadım sonra kenara attım o yüzden bıktım diyebilirim paraya ihtiyacım var site işletiyorum ve evde 2 pc kullanıyorum ve öteki kasa bozuldu 160 tl masrafı çıktı ilk aklıma bu geldi acil dememin sebebi ay sonu bende paramı alcağağım çünkü

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
ben kesin alıcam sana güveniyom zaten kontrole de gerekyok bakınca anlaşılır bu ay içinde elicek param sana nerden ulaşacam bana bi tel falan ver aldıgımda parayı haber verrim

----------Eklendi @ 23:30:11 ---------- Yazıldı @ 23:29:06 ----------

kardeşim böyle bir psyi ben çoktandır aryıroum durumumuzda pek iyidegil bunu almama gerekiyor sen kargodan gönderince kapıda parasını versem öyle ulaştırılırmı sana ?

----------Eklendi @ 23:32:59 ---------- Yazıldı @ 23:30:11 ----------

benim telde serviste ben sana babamınkinden msaj atarım adresi verrim :evet:

----------Eklendi 13.06.2011 @ 00:04:30 ---------- Yazıldı 12.06.2011 @ 23:32:59 ----------

streamcik

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bir şekilde ayarlanır ben sana banka hesabımı veririm havaleyle yatırırsın ps yi gönderirim yada ilk ben gönderirim ps yi bende sana güvendim o konuda :) ama söyleyeceğim oynamadığım için cdler çizildi o yüzden cdlere pek garanti vermem zaten eski oyunlar aldığında sen yeni oyunlar al derim :)

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
alıcam zaten ben svr 2010 2011 den başka gfazla oyun oynamama tek onları oynarım bide god of war param yakında geliyor babam biraz temkinli elime geçince gösterip parasını yollasam babam çok geri kafalı hoşuma gitti yani ç.oktandır istiyodum böyle bi ps

streamcik

Üye
    Konu Sahibi
çözümü var sen söylersin msn adresimide veririm kargoya veririm ürünü zaten onlar kod veriyor ürün şuan nerde ne kadar zaman kaldı diye görebiliyorsun o sırada banka hesabına sende parayı yatırırsın bir aksilik olduğunda iptal edilir

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
ya ben anlamıyom bunlardan elime geçince yolalrımda böyle burdan olmuyo facen falan yokmu ordan daha iyi konuşabiliriz

----------Eklendi @ 18:47:17 ---------- Yazıldı @ 18:44:31 ----------

bak geridönüşlü kargo die bişeyvarmış aras kargoda sen yolalrsın bende kapıda adama parayı verrim sana ulaşır öylede olabilir

----------Eklendi @ 18:49:46 ---------- Yazıldı @ 18:47:17 ----------

4442552 yi ara nasıl yapabiliriz ögren benim tel yok olmadı sen yollarsın bnde hesabına yatırırım

streamcik

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman detayıyla bakarım msn adresim [email protected]

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
ekledim kabul et bu cuma günü param elimde hazır et bide nasıl kurcamıda söylermisin ben beceremem

streamcik

Üye
    Konu Sahibi
TheeBeLaa arkadaşa ürün satılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...