gutihaz1
Üye
Satılık Televizyon
Selamün Aleyküm arkadaşlar . 82 yaşında anneannemin tüplü televizyonu üçüncü tamirden sonra yine bozulunca dedim güzel büyük ekran bir şey alayım bari. Kafamda seg axen sunny nexon gibi markalar vardı.Bütçem 550 600 lira civarıydı .Özellik önemli değildi gözleri rahat görsün diye büyük ekran olması yeterliydi. Çok sayıda avm ve teknoloji market gezdim fakat burada çalışan arkadaşlar bu markaların servis güvencesi olmadığını muhatap bulamayacağımı filan söyledi .Zaten parayı zor kazanıyoruz param çöpe gitsin istemedim. Büyük ekran olan samsung lg philips gibi markalarda pahalıydı . En sonunda Bakırköy capacity avm de gezerken teknosaya girdim durumu anlattım.Normalde iki üç ay evvel 800 liraya satılan üründen teşhir amaçlı olanı depoya kaldırılmış. Fişe taktık denedik sapasağlam.Normalde 2 yıl olan garanti teşhir ürünlerinde 6 ay oluyormuş ama markası samsung olduğu için sorun etmedim.Evimde samsung marka 5 yıllık televizyon yine samsung marka 10 yıllık müzik seti var hala sıfır hata ile çalışıyor. 600 liraya aldım anneannemin evine götürüp kurdum.Fakat 3 gün sonra kadına aniden felç geldi 20 gün hastanede yatıp vefat etti.Bende televizyonu ve tüm parçalarını eksiksiz olarak kutusuna geri koydum.Şimdi televizyona son fiyat olarak 550 lira diyorum . Eğer almak isteyen varsa gelsin Zeytinburnu'na çayımızı içsin kuralım televizyonu izlesin sağlamlığını görsün alsın.28 inch led monitor tv .Ürün linki bu
Kutu resimleri bunlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kutu resimleri bunlar