Satılık takaslık temiz n73 music edition

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
    Konu Sahibi
Satılık takaslık temiz n73 music edition
Arkadaşlar sıkıLdım takas yapıp yada satıp değiştirmek istiyorum 8800 ile takas yapabilirim 6500 slide 6500 classic E65 yada cok dusuk model olmadıkca elinizdeki cep telefonu yada pda larla takas yapabilirim satış fiyatım 250 liradır takasta fiyatını yüksek tutana takas fiyatım farklıdır.:bigstar:

nasirun

Üye
bnde 8800 sirocco gold var orjinal ve temiz takas edebiliriz üste ne kadar vereceksiniz

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
    Konu Sahibi
ben 8800 ın gümüş rengini düşünüyorum teşekkur ederim ilgin için.

cudey

Üye
arkadaşım bende casper eten m600+plus var windows mobile 6.1 kurulu pohotshop programı 85 adet tema ve aksesuarları iile kutusu da hala duruyor artık kullanmıyorum craddle usb kablo şarj aleti falan filan hafıza kartı 1gb hepsi içinde silikon kılıf bel kılıfı telin üstüne 50 verirsen veririm nokia 1210 kullanıyorum teli çok kullandığım için eğer verirsen oğluma hediye edicem

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
    Konu Sahibi
abi inan cok isterdim ama motorlu kuryeyim kaza yaptım ayagım kırık zaten birazda ondan sıkıldıgımı anladım telden yoksa aklımda yoktu suan calısamadıgım için evdekilerdende para isteyip yuk olmak istemiyorum ama eger bikaç gün idare edersen para bulursam sana olumlu dönebilirim.

cudey

Üye
tamam gülüm sorun değil beklerim dediğim gibi oğluma vericem pda kullanamaz diye n73 gibi bişey alayım dedim
şimdiden söyliyim faturası kayboldu kutusu ve içeriği duruyor senin telefonun kutusu duruyormu içeriği

--------------- Ekleme ---------------

bide ben işten çıkıp istanbula gelememgüvenilir bir arkadaşınvar mı yada otobüs ben bilecikteyim burada otogarda karşılayabilirim ancakkargo ile sorun yaşarmıyız

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
    Konu Sahibi
vallahi abi guvenilir bi arkadasımda yok otobuste yok ama kargolarız bende sarj kulaklık dışında birseyi yok 2gb hafıza kartı var bide.kasasının arkasında cizikleri var ustundede sıfır kapak var zaten sesi olsun kamerası olsun bana hic problem cıkarmadı kvk danda sorgulayabilirsin garantisi devam ediyor.

cudey

Üye
ben kutu fatura yanında var zannettim garantisi varsa sen bana faturanın bir çıktısını yada aldığın yerden bir nüsha daha iste seninle bu işi yapalım

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
    Konu Sahibi
abi emai numarasından garantiyi sorguluyorsun zaten ben telefoncudan aldım telefonu 2. el olarak faturasıda yoktu olursa olur olmassada saglık olsun ne diyim.

djsalih91

djsalih91

Üye
fiyatta indirim yapta alalım

cudey

Üye
yok gülüm ama genede sağol 2. el den bir başım yandı ilk sahibi sen olsaydın alacaktım

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
    Konu Sahibi
djsalih91

djsalih91

Üye
ok ne kadar fark istiyosun aga :oke:

osman4212

Üye
arkadaşım uygun bir fiyatta anlaşırsak alırım telini

cudey

Üye
onur telefonunu satmadıysan takas işini yapalım bendeki pda ile

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
    Konu Sahibi
abi takas yaptım u800 soul ile... 3 gun oldu 3 gun once nerdeydin:)

cudey

Üye
ah be gülüm işte sonradan vazgeçtim ama netin olduğu bir yere gitmek zor geldi eve gelincede çektim ama ne yaalım kısmet para ile satabilirimde 220 verene vericem pazarlıksız n73 de hala geçerlli bu arada aklında bulunsun msn adresim [email protected]

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
    Konu Sahibi
dediim gibi abi cihazı deiştirdim ama u800 soul ile yaparsan takas dusunurum 1 haftalık cihaz daha..

cudey

Üye
nokia arıyorum kardeş samsung a pek alışamadım

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
    Konu Sahibi
sen biLirsin paşam inş aradıgın gibi bişey buLursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...