satılık spot n95 8gb toptan alındığından acayip ucuz

Sponsorlu Bağlantılar

bassasy

bassasy

Üye
    Konu Sahibi
satılık spot n95 8gb toptan alındığından acayip ucuz
arkadaşlar bende satılık n95 8gb spot cep telefonları var toptan aldığım için ucuz fiyata yanında 1 gb hafıza kartıyla 330 ytl

SATILDI

_KadirşinaS_

Üye
Bu olsa olsa Çin mali olur.Bu kadar ucuz olmasi da normal degil yani..

bassasy

bassasy

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bir iş için vana gittim orda var dı aldım şuan bende kullanıyorum sağlam irandan getirilmiş

--------------- Ekleme ---------------

ayriyetten menüsü filan türkçe kutusuyla birlikte

ahmet7280

Üye
Aga adananda 200 ytl mısır carsında ya naptın sen

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N95 8 GB ama yanında 1 GB hafıza kartı hediye. Çin işi nokia işte. Orjinal diye diretmeye gerek yok. ;)

bassasy

bassasy

Üye
    Konu Sahibi
zaten orjinal demiomki spot adı üstünde çin işi ama sağlam:coold:

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşım biliyorum o telefonu inanmazsınız ama burada 50 ytl'ye satılıyor. eğer sen alıcıysan sana 100 ytl'den istediğin kadar satayım.:eller:
ortalama harhangi bir gelişmiş telefonun çakma kasaları 20 ytl. ve içine bir enteğre yerleştirmek zor olmasa gerek bu çinliler için.
sen bataryanın altındaki imei numarasıyla *#06# komutlarıyla çıkan imei'nin aynı olduğunumu sanıyorsun??????:birak:
ve o n95 8gb diye adlandırdığın cihazda 5000 000 pixel değil 307 200 piksel var yani gerçeğinin 17/1 kalitesinde ve wreless de yok.:ohannes:
eğer sen hayatında n95 8gb görmüş olsaydın sahte olduğunu hemen anlardın. telefonun açılma şeklinin ve kapanma şeklininde normalinden nekadar farklı olduğunuda belirteyim bu arada.:hehe:
çocukken 3in1 gameboy'larımız vardı. onlardan farkı yok.
ve hafıza kartı desteklemeyen bir telefonun yanında 1gb kartı neden veriyorsunuz?? kazığın tesellisimi yaksa n95 8gb'de kart girişi varda bizmi bilmiyoruz.:pokey:
hadi başka kapıya,adam kandırmaya çalışmayın burada:sahan2:

bassasy

bassasy

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben orjinal demedim demiyorumda neden bunu diretiyorsunuz ayriyetten 50 milyona bulursan alayım ben birde n95 8 gb görmediğimi nerden biliyorsun ben n95 ler cebimde taşırken sen ebbe diyordun bence dediğim gibi ben orjinal demedim demiyorum bunuda bilesin;)

bedriati

Üye
valla ben alacam arkadaş satan 50 100 neyse [email protected] adresinden bana ulaşsın

canberk35

Üye
çin malı değil haksızlık olmasın ama :nono: iran malı :kop::kop: kısacası : Ç A K M A

bassasy

bassasy

Üye
    Konu Sahibi
çin malı değil haksızlık olmasın ama iran malı kısacası : Ç A K M A
ya kardeşim sizin anlamanız ne kıt yaw tmm çakma çin malı allah allah sanki ben bunları demedimde ne diretiyorsunuz bunuda yazmıştım
zaten orjinal demiomki spot adı üstünde çin işi ama sağlam

dobermanss

Üye
madem çin işi van a gitmene gerek yoktu her yerde satıyolar..200-250 civarı....

aqrep57

Üye
arkadaşım ben bu telefonlarda hafıza kart yuvası var die biliyorum ve çin malının orjinalinden farkını bana söleye bilir misiniz?

Üst Alt