furkantel
Üye
satılık simens af52 şoook fiyat

arkadaşlar telefon harikadır telefon klasik bir telefon olduğundan dolayı yaşlıya gence farketmez telefonun ekrarnı renklidir ses kaydı mevcuttur ama 30 saniyelik asında yeter şimdi sizlere telefonun esas en iyi özelliğini açıklayacağımm telefonda 2 tane ekran bulunmaktadır birisi ön yüzünde biriside her zamanki yerinde ürünün kutusu yoktur garantisi dolmuştur asla çin malı değildir imei kayıttı var rahat kullanışlı bir telefon telefondan biraz daha bahsedelim dilerseniz
telefonda sms mms gönderimi mevcuttur dosyalarda resim melodi gibi şeyler mevcutturr ben bu telefonu satmamın nedini trident wt3 aldığımdan dolayıdır şimdidie bu telefonun resmini koyalımm

resmi iyiinc Aeleyin lütfen xd telefonun en güzel ve en mükemmel özelliğini unutuyordum az kalsın telefonunun kapağını kapattığımzda telefonun kapağının dış yüzeyinin yanlarında led lambalar vardır telefonun kapağını kapattıımızda lambalar yanıyor açtığımızda yanıyorr dilerseniz bunu ses olarakta atayabiliyorsunuz bu özellik iyi özellik telefonu daha şık ve zarif gösterir neyse ben uzatmadan şu telefonun resmini koyayımda sizde bakın emin olun telefonda bozuklk denen hiç bir şey yoookk telefon telpadan alınmıştır bir sorun olursa oraya götürürsünüz kargoyu alıcı öder yan.i siz ödersiniz sadece 5 tl anca tutarr telefonun fiyatını merak eden çoktur herakde ama fazla merak etmeyin telefnun resminden sonra daha detaylı biilgi vereceğim emin olabilirsiniz her neyse ben artık çok uzattım ben direk şu telefonun resmini ekleyimde sizde merak içerisinde kalmayın biraz bile bile uzatıyorum amann boşverrr sizde okursunuz sakın bunun rastgele açuldığı hakkında içinizde bir düşünce olmasın bu satılık telefon gerçekte satılıktır asında bu telefon dizinin birindede yer almıştı bu yönden herkeze hava atma yönünde kariyerlik kazanır dizinin ismi kurtlar vadisi pusudur herkez çok seviyor telefonuda orada görmüştür sanırımm telefon şu anda kariyerlik taşıyor bu kariyerlik en az 5 beş sene sürer yanii bu nemek oluyor sizin kariyerliğiniz 5 sene hemde arkadaşlar benim bunu bu kadar uzatmamın nedeninide yazmışken söleyimm
kop 

bu telefonun yanında bir deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hediyesi varırr ooo süperrrr hediyee hediyeyi resimden sonra söleyecem üff sıkıldımmm 
nese telefonun resmine gerek yok ben direk özelliklerini şurada tekrar etsem yeter telefonun ekranı ful hddir java uygulamalıdır alarm vardır tv vardır wifi vardırr hafıza kartı vardır hemde 32gbye kadar destekliyor 2 mp kamera var flash mevcuttur kablosuz internet var grs(bedava) artık yolda kaybolmak yokkk var video oynatma var mp3 çalma var mp4 oynatma var ekran genişş rahat olunnn sms var mms var flash palyer ytercih edilirr
klü adobe var facebook kısayolu var google kısayolu var
tercih edilirr dosya öneticisi var ses kaydı var mp5 oynatıcı var video kaydı var sesli video kaydı var ebudy var gprs var çift hatlıı 2 si aynı anda aktif iş adamları için iyi bir telefon telefonun fiyatı iseee dikkat buraya lütfenn demeden önce nerdeyse unutuyordum telefonda 3g var merak etmey,n 2 tane kamera var haaa bu arada çin malı değildir sadece konusunu biraz yanlış yere açtım nese telefonun fiyatına gelincee merak etmeyin telefonun fiyatı tam tamınıaaaaaa aaa aklımda bişi vardı bak tüh xDkopp 

telefonda aranan numaraları görme ve birdaha silinmemek üzere hafızada tutma var amann boşver fiyata gelek esas önemli olan fiyat değil
öyle öylee nese sizlere wifiiii wifi wfifiyi nerde kullanacağını söleyimm efendmm siz şimdi yoldasını kaza apmamak şartıyla
kppallah korusun herkesi amin her nyse olaya geri dönek siz yoldasını otobüste gidiyorsunuz şimdidinin çoğu otobüsünde wififififififi var işte bu wifi çok işe yarar sizin bedava bedava internete girmenizisağlar tabi bunun için ek ücret ödemessiziniz buda telefona verilmiş güzel bir özelliklik diyelim bence ve sizce süper derim zaten beğemeyen almaz istersenniz telefon hakkında araştırma yapın dicem aratırmaya gerek yok işte sizlere burada tüm detayları yapmanız gereekeni veriyorum buranın tümünü
okursanı telefonun kullanama kılavuzu olursunu şayet bende sizlere öle bilgiler veriyorumki inanılmaz efendim telefon dediğim gibi telpadan alınmıştır zaten telpadan alınn mal asla ve asla bozulma cizhazın idadesi yokturrr ve asla ve asla olmayacaktır tabi iade durumuna göre demek istedim yoksa iade etmek isteyen iade eder bakın cihazın kampanyası bitmiş zaten pardın garantisi bitmiş zaten benden sizlere garanti 1 hafta garanti veriyorum ama imzasızz asında ölede garanti olmaz ama her neyse benden sizlere 1 hafta garanti yedi gün garanti 2. el telefon içn bence süper hatta garantisi olmamasına rağmenn amann boşver 1 nhafta garanti neye yeter diyorsanız 2 hafta yapabilirizizz ama telefonu yani cihazı gönderirkenn tabi böle bir durum söz konuusu olmayaz asında bu cihaza 2 hafta yetmez benden silzere 1 hafta daha veriyorum topllamm 3 hafta baın bunu hiç kimse vermezz ben süper bir insanımm üf püf demekten sıkılmayın siz okuyun uzun oldu biliyorum ama okumakta fayda var gereksiz olsada siz yinede bir defa okuyun ne kadar çk okursan o kadarda okuman gelişir burada sizlerin okumasını geliştirmek amaçlı oldu sayyılır bu kadar yazıyla adam hikaye yazar anma verdiğim bilgilere göre bence az derm sizcede öyle değilmi amann boşver cihazın fiyatına gelincee cihazın fiyatı tam tamını 545 tldir eft olur posta havalesi olur banka hesabı olur veya kargoyla gönderim olur sizlere her yönden destek sağlamış oluyoruz sizleri her zaman en üstte tutcaz efendim cihazımız zaten çok güzeldir içinizde bir şüpe olmaz olmayacaktırdır teleodndan en ufak bile cizik yok sizlere kargoyla gelcekk gelecek olan kargoyu sizin seçme fırsatınız vardır bakın burada sizi en üstte tuttuğumuzun kanıtırınddd nedeki kargo parası 10tl tutsa 555 tl oluyo sadece 10 tlcik daha verceksin alcan balgibi telfonu bu kadar basit bit meseledirr hadi telefonun resmini sonra eklerim arkadşlarınıza ve bütün dünyaya buradan bu yazıyı okuduğ için çok teşekür ediyorum ve kutluyorum kutluyorum kutluyorumun alıtınıçiziyorumm

arkadaşlar telefon harikadır telefon klasik bir telefon olduğundan dolayı yaşlıya gence farketmez telefonun ekrarnı renklidir ses kaydı mevcuttur ama 30 saniyelik asında yeter şimdi sizlere telefonun esas en iyi özelliğini açıklayacağımm telefonda 2 tane ekran bulunmaktadır birisi ön yüzünde biriside her zamanki yerinde ürünün kutusu yoktur garantisi dolmuştur asla çin malı değildir imei kayıttı var rahat kullanışlı bir telefon telefondan biraz daha bahsedelim dilerseniz
telefonda sms mms gönderimi mevcuttur dosyalarda resim melodi gibi şeyler mevcutturr ben bu telefonu satmamın nedini trident wt3 aldığımdan dolayıdır şimdidie bu telefonun resmini koyalımm

resmi iyiinc Aeleyin lütfen xd telefonun en güzel ve en mükemmel özelliğini unutuyordum az kalsın telefonunun kapağını kapattığımzda telefonun kapağının dış yüzeyinin yanlarında led lambalar vardır telefonun kapağını kapattıımızda lambalar yanıyor açtığımızda yanıyorr dilerseniz bunu ses olarakta atayabiliyorsunuz bu özellik iyi özellik telefonu daha şık ve zarif gösterir neyse ben uzatmadan şu telefonun resmini koyayımda sizde bakın emin olun telefonda bozuklk denen hiç bir şey yoookk telefon telpadan alınmıştır bir sorun olursa oraya götürürsünüz kargoyu alıcı öder yan.i siz ödersiniz sadece 5 tl anca tutarr telefonun fiyatını merak eden çoktur herakde ama fazla merak etmeyin telefnun resminden sonra daha detaylı biilgi vereceğim emin olabilirsiniz her neyse ben artık çok uzattım ben direk şu telefonun resmini ekleyimde sizde merak içerisinde kalmayın biraz bile bile uzatıyorum amann boşverrr sizde okursunuz sakın bunun rastgele açuldığı hakkında içinizde bir düşünce olmasın bu satılık telefon gerçekte satılıktır asında bu telefon dizinin birindede yer almıştı bu yönden herkeze hava atma yönünde kariyerlik kazanır dizinin ismi kurtlar vadisi pusudur herkez çok seviyor telefonuda orada görmüştür sanırımm telefon şu anda kariyerlik taşıyor bu kariyerlik en az 5 beş sene sürer yanii bu nemek oluyor sizin kariyerliğiniz 5 sene hemde arkadaşlar benim bunu bu kadar uzatmamın nedeninide yazmışken söleyimm
kop 

bu telefonun yanında bir deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hediyesi varırr ooo süperrrr hediyee hediyeyi resimden sonra söleyecem üff sıkıldımmm 
nese telefonun resmine gerek yok ben direk özelliklerini şurada tekrar etsem yeter telefonun ekranı ful hddir java uygulamalıdır alarm vardır tv vardır wifi vardırr hafıza kartı vardır hemde 32gbye kadar destekliyor 2 mp kamera var flash mevcuttur kablosuz internet var grs(bedava) artık yolda kaybolmak yokkk var video oynatma var mp3 çalma var mp4 oynatma var ekran genişş rahat olunnn sms var mms var flash palyer ytercih edilirrklü adobe var facebook kısayolu var google kısayolu var

tercih edilirr dosya öneticisi var ses kaydı var mp5 oynatıcı var video kaydı var sesli video kaydı var ebudy var gprs var çift hatlıı 2 si aynı anda aktif iş adamları için iyi bir telefon telefonun fiyatı iseee dikkat buraya lütfenn demeden önce nerdeyse unutuyordum telefonda 3g var merak etmey,n 2 tane kamera var haaa bu arada çin malı değildir sadece konusunu biraz yanlış yere açtım nese telefonun fiyatına gelincee merak etmeyin telefonun fiyatı tam tamınıaaaaaa aaa aklımda bişi vardı bak tüh xDkopp 

telefonda aranan numaraları görme ve birdaha silinmemek üzere hafızada tutma var amann boşver fiyata gelek esas önemli olan fiyat değil
öyle öylee nese sizlere wifiiii wifi wfifiyi nerde kullanacağını söleyimm efendmm siz şimdi yoldasını kaza apmamak şartıyla
kppallah korusun herkesi amin her nyse olaya geri dönek siz yoldasını otobüste gidiyorsunuz şimdidinin çoğu otobüsünde wififififififi var işte bu wifi çok işe yarar sizin bedava bedava internete girmenizisağlar tabi bunun için ek ücret ödemessiziniz buda telefona verilmiş güzel bir özelliklik diyelim bence ve sizce süper derim zaten beğemeyen almaz istersenniz telefon hakkında araştırma yapın dicem aratırmaya gerek yok işte sizlere burada tüm detayları yapmanız gereekeni veriyorum buranın tümünüokursanı telefonun kullanama kılavuzu olursunu şayet bende sizlere öle bilgiler veriyorumki inanılmaz efendim telefon dediğim gibi telpadan alınmıştır zaten telpadan alınn mal asla ve asla bozulma cizhazın idadesi yokturrr ve asla ve asla olmayacaktır tabi iade durumuna göre demek istedim yoksa iade etmek isteyen iade eder bakın cihazın kampanyası bitmiş zaten pardın garantisi bitmiş zaten benden sizlere garanti 1 hafta garanti veriyorum ama imzasızz asında ölede garanti olmaz ama her neyse benden sizlere 1 hafta garanti yedi gün garanti 2. el telefon içn bence süper hatta garantisi olmamasına rağmenn amann boşver 1 nhafta garanti neye yeter diyorsanız 2 hafta yapabilirizizz ama telefonu yani cihazı gönderirkenn tabi böle bir durum söz konuusu olmayaz asında bu cihaza 2 hafta yetmez benden silzere 1 hafta daha veriyorum topllamm 3 hafta baın bunu hiç kimse vermezz ben süper bir insanımm üf püf demekten sıkılmayın siz okuyun uzun oldu biliyorum ama okumakta fayda var gereksiz olsada siz yinede bir defa okuyun ne kadar çk okursan o kadarda okuman gelişir burada sizlerin okumasını geliştirmek amaçlı oldu sayyılır bu kadar yazıyla adam hikaye yazar anma verdiğim bilgilere göre bence az derm sizcede öyle değilmi amann boşver cihazın fiyatına gelincee cihazın fiyatı tam tamını 545 tldir eft olur posta havalesi olur banka hesabı olur veya kargoyla gönderim olur sizlere her yönden destek sağlamış oluyoruz sizleri her zaman en üstte tutcaz efendim cihazımız zaten çok güzeldir içinizde bir şüpe olmaz olmayacaktırdır teleodndan en ufak bile cizik yok sizlere kargoyla gelcekk gelecek olan kargoyu sizin seçme fırsatınız vardır bakın burada sizi en üstte tuttuğumuzun kanıtırınddd nedeki kargo parası 10tl tutsa 555 tl oluyo sadece 10 tlcik daha verceksin alcan balgibi telfonu bu kadar basit bit meseledirr hadi telefonun resmini sonra eklerim arkadşlarınıza ve bütün dünyaya buradan bu yazıyı okuduğ için çok teşekür ediyorum ve kutluyorum kutluyorum kutluyorumun alıtınıçiziyorumm