Satılık Samsungun İ5700 Sıfır 2 Yıl Garantili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozzy05

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Samsungun İ5700 Sıfır 2 Yıl Garantili
Satılık Samsung İ5700
(22.11.2010) Tarihinde Tansaşdan aldım.2,yada 3 gün kullanabildim. Kutunun (orjinal kulaklık, orjinal şarj aleti, cd, garanti belgesi vs.) herşey duruyor.Nakit ihtiyacından dolayı satıyorum.
Cihaz sürüm güncellemesi başarıyla yapılmıştır. Navigasyon ve değişik türde programlar yüklenmiş olup gayet stabil çalışmaktadır. Cihaz alındığından beri koruyucu jelatinleri ve koruyucu sert silikon kılıf ile birlikte kullanılmaktadır. Bu yüzden herhangi bir çizik yoktur. Gayet temiz cihazdır. Hafıza kartı olarak Orjinal kart bulunmaktadır. cihaz bu hafıza kartı ve bu kılıfla beraber verilecektir.
Faturası
1Gb samsung Micro SD Kart
Kulaklık Usb Ara Kablosu ve diğer tüm Ekipmanları ile Kutu halinde gönderilecektir.
450 ytl

tutankamon09

Üye
Mrhb kardeş istediğin fiyata samsung i7500 bile satılmıyor 350 milyona piyasa sıfır gibi i7500 bulabilirsin. Bende bunun gibi bir cihaz istiyorum. Düşünürsen eğer 200 tl ye alabilirim. ist içindeysen eğer satmak istersen irtibata geçebilirsin 507 240 7149

labroxxxx

Üye
Mrhb kardeş istediğin fiyata samsung i7500 bile satılmıyor 350 milyona piyasa sıfır gibi i7500 bulabilirsin. Bende bunun gibi bir cihaz istiyorum. Düşünürsen eğer 200 tl ye alabilirim. ist içindeysen eğer satmak istersen irtibata geçebilirsin 507 240 7149

kardeş o fiyatlara bulursan 1 değil 2 değil 3 düzine alabilirim:ehe

kardeşim 400tlye bulunmakta heryerde telefon. eğer 350 tl düşünürsen. ve istanbul için elden verebilirsen. [email protected] ve [email protected] ekle kardeşim. hayırlı satışlar :oke:

aglarca

Üye
telefon satıldımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...