Satılık PSP 3004 [ Sıfır Çizik ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasakhayat

Üye
    Konu Sahibi
Satılık PSP 3004 [ Sıfır Çizik ]
Psp'mi satışa çıkarmaktayım.Yeni dizüstü bilgisayar aldığım için malesef zaman ayıramıyorum.Ayırdığım zamandada
Sadece Gamepad olarak kullanmaktayım :) Psp'min modeli 3004'tür.Kopya oyun oynatmaktadır.Tek bir çizik bulunmamaktadır.Bunu bir satıcı olarak değil gerçek bir kullanıcı olarak söylüyorum.Ürün çok fazla kullanılmamıştır.Ürünün yanıda belli birkaç oyun + 8 gb hafıza kartı+Taşıma çantası verilecektir.Versiyonu 5.03 Gen-B'dir.Ürün Balıkesir/Bandırma'dadır.Elden almak isteyenler Bandırma'da ürünü görebilirler.Diğer türLü ürünü kargoLarım.Asıl amacım satıp İphone almak :)

Ürünün ResimLeri :

Fiyat : 390 TL Fiyatta düşüş olabilir. İrtibat : [email protected]

ÜRÜN SATILMIŞTIR !

Perfect!

Üye
çok ya vallaha düşünüyorum bir psp ama pahalı ya

yasakhayat

Üye
    Konu Sahibi
Fiyattada yazdıgım gibi biraz indirim düşünüyorum. Eğer ciddi iseniz İrtibat adresini eklerseniz görüşebiliriz.

Perfect!

Üye
almayı düşünüyorum çok zamandır aklımda ama şu anda mümkün değil işte kolay gelsin sana

akula

akula

Üye
fiyatın pahalı arkadasım o fiyatın yarısına satılan sıfı makineler var

yasakhayat

Üye
    Konu Sahibi
akula rica ediyorum arkadasım bilip bilmeden konusmayın ! Kaç kere gordun bunun yarı fiyatına sıfır cihaz ! Dalgamı geçiyorsun .Resmen Satıcıyı sinirlendirmek için yazılan bir mesaj ! Bu fiyata sıfır bulup link atarmısın bende alayım satayım madem ? Alıcı değilsen konuyu meşgul etmeni istemiyorum.Anlaşılan piyasayı ve ürünü bilmiyorsun :)

akula

akula

Üye
dostum asıl sen bilip bilmeden yazma resimdeki makinenin ekranı sonradan jıletinlenmiş ve çizikler var daha iyi makineleri daha uygun fiyatlara alabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

bu arada iki aydır temiz bir psp arıyorum bulduklaımında verisonları yüzünden oyun yükleyememiyorsun

yasakhayat

Üye
    Konu Sahibi
Sonradanmı jiletlenmiş :) Ekrandaki Sticker Alındığı gün takılmıştır.Alıcı olan arkadasLara çıkartıp 1 tane bile çizik olmadığını gösterebilirim .. PSP piyasasını gayet iyi biliyorum arkadasım.Resmen konuyu kirletmeye çalışıyorsun.Tekrar ustune basarak soyluyorum STICKER ALINDIĞI GÜN TAKILMIŞ EV HİÇ ÇIKARILMAMIŞTIR !

akula

akula

Üye
valla sana bişi söyliyeyim mi inş o fiyata satabilirsin bu stede ben kimsenin konusu kirletmem bunuda iyi bil onun için yazdıklarına biraz daha dikkat et bence

zibidi39

zibidi39

Üye
sıfır psp bulamssınız bu fıyata psp gusele benzıo ben oso pıyasasanını gayet ıyı bılıyorum fıyar cok fazla.bu fıyatın yarısında degıl ama 250 lıra ya cok temız psp pıler var alcaksan lınnk verebılırım ?

yasakhayat

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bkma arkadasım ama direk benim konumu balçıklıyorsun :) Neye dayanarak bu yorumları yaptın onuda bilmiyorum anlamda verebilmiş değilim doğrusu :) Yani PSP yi sadece sony uretmese Çakma bile diyeceksin :)

akula

akula

Üye
bizde sana bunu anlatmaya çalışıyoruz fiyatın yüksek yurt dışından getirilen makineler var baya bi ucuz oluyorlar bu arada çakma yazmışın ya malesef çakmasıda var ki benim başıma geldi ikinci el satan steden gönderdiler

xyunusx666

Üye
kardeş ipod tourch 8 gb var 3.1.2 jail brekli içinde bi ton 3d oyun var kafakafaya uyar dersen takas edelim

matela

matela

Üye
fiyat biraz tuzlu deilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...