5 Aylık sıfırından farksız slim psp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jerich

Üye
    Konu Sahibi
5 Aylık sıfırından farksız slim psp
Konsol nisan ayında alınmıştır ve ağustos ayına kadar kullanılmıştır. Ağustosta satmaya karar verdiğim günden beri kılıfında öylece duruyor. Teknosadan alınmıştır ve daha 1.5 yıl garantisi vardır. Kargoyla gönderebilirim ancak Adana içi elden teslim almak isteyen olursa öncelik tanırım. Sağlamlıkta ve temizlikte sıfırından farksızdır; sıfırından farklı yanları fiyatı ve ekstralarıdır. Psp ekstralarının dışında yanında 2 tane bilgisayar oyunu vermeyi düşünyorum. Resimlerde bu oyunları görebilirisiniz. Eğer bilgisayar oyunu istemiyorsanız onun yerine 2 tane dvd formatında film veririm. Elimde sadece 2 tane kod sormayan bilgisayar oyunu olduğundan oyunlarda seçme şansınız yok ancak bunun yerine dilediğiniz 2 filmi seçebilirsiniz. Bahsettiğim film ve oyunların hepsi orijinaldir. Modeli 3004, versiyonu ise 6.35'tir.


Hafıza kartında 6.35 pro-b dosyası mevcuttur. Bunun sayesinde istediğiniz iso oyunu sorunsuz bir biçimde oynayabileceksiniz. Tek yapmanız gereken bu uygulamayı çalıştırıp sonra da hafıza kartına attığınız oyunu seçmektir. Bu uygulama kalıcı değildir. Bilinçli bir biçimde kalıcı olmayan versiyonu hafıza kartına atılmıştır. Eğer bu versiyonla ilgili bir sorun yaşar ya da servis gerektiren bir durum olursa tek yapmanız gereken cihazı tamamen kapatıp(uyku modundan bahsetmiyorum) açmaktır. Bunu her yaptığınızda cihaz ofw 6.35 ile açılır. Ya da istenirse kalıcı versiyonda yükleyebilirim.

PSP'nin yanında verilecekler:
+ Patapon 2 ve Nfs Pro Street umd disk
+ 4gb ve 16 gb olmak üzere iki hafıza kartı (16 gb olan orijinaldır ve garanti belgesinde bu modelin garanti süresinin 10 yıl olduğu belirtilmiş)
+ PSP ıvır-zıvır paketi (usb kablo, taşıma çantası, kulaklık, ekran temizleme bezi vs...)
+ İki bilgisayar oyunu(dvd) veya iki film(dvd)
Psp için çıkmış en iyi oyunlar bilgisayarımda iso formatında mevcuttur. 16 gb hafıza kartını istediğiniz oyunlarla doldurabilirim.Bu oyunlarında resmini ekliyorum.

İstediğim fiyat ise 350 liradır. Adana içi elden almak isteyen olursa pazarlık payı vardır şehir dışına yoktur :)

 


'Patron

'Patron

Üye
vayy çok guzel param olsa alırdım valla.. hayırlı satışlar
 

jerich

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:
 

jerich

Üye
    Konu Sahibi
satılmıştır, konu kaldırılabilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt