Satılık ps2 temiz bakmadan geçmeyin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uLtr@Li

uLtr@Li

Üye
    Konu Sahibi
Satılık ps2 temiz bakmadan geçmeyin :)
Arkadaşlar kullanılmadıgı için ps2 imi satmak istiyorum max. 15 kez oyun oynanmıştır bir heves için almıstım ama ps3 alınca anlamı kalmadı

fiyat : 150 ytl

7 oyun + tv kabloları + orj sony joistik

dahildir

iletişim : [email protected]

hakou

Üye
slm.
modeli nedir?
chiplimi

uLtr@Li

uLtr@Li

Üye
    Konu Sahibi
chiplidir kopya oyunları çalıştırır kardeş
slim kasalardan

cemalingoo

Üye
nerdensin?

uLtr@Li

uLtr@Li

Üye
    Konu Sahibi
Afyonkarahisar kardes kargoyla yollıyacagım ürünü zaten

cemalingoo

Üye
yoq bana uymaz o zmn bn elden istiyorum nese dostum inş istediin fiyata satarsın şimdiden hayırlı olsun

uLtr@Li

uLtr@Li

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederim iyi günler:)

kurtlarsen

Üye
kardeş ben sana 100 kağat temiz veririm

uLtr@Li

uLtr@Li

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kusura bakma kim kime bu devirde 100 ytl ye ps2 sıfırdan farksız bir modelini verirki genede teşekkür ederim

uLtr@Li

uLtr@Li

Üye
    Konu Sahibi
Satılmıştır ...

servlet

Üye
wwe en güzeli

nbaberk

Üye
kardeşler playstation 2 satmak istiyorum ama hiç kullanılmadı hediye ben oynamdım 3 almak için 200 liraya satarım artı oyun kabloları artı memory card artı 20 oyun artı chip var artı hiç bir sorun yok her oyun calışır cünkü denettirttim istanbulda yaşıyorum ortaköyde alan varsa yazsın lütfennn cokk aciill

hdr...

hdr...

Üye
kardeşler playstation 2 satmak istiyorum ama hiç kullanılmadı hediye ben oynamdım 3 almak için 200 liraya satarım artı oyun kabloları artı memory card artı 20 oyun artı chip var artı hiç bir sorun yok her oyun calışır cünkü denettirttim istanbulda yaşıyorum ortaköyde alan varsa yazsın lütfennn cokk aciill

elden almak istiyorum.yanına gelir 150 tl veririm.şişlide oturuyorum.uygunmudur?

OğuzcanAbi

Üye
150 ye mi iyi satmışın

nbaberk

Üye
elden almak istiyorum.yanına gelir 150 tl veririm.şişlide oturuyorum.uygunmudur?
kardeş tmm olur ortaköyde yaşıyom sen istersen msn ver ordan konuşalm olurmu ha bide en az 170 olur malesef cükü chipli hafıza kartını da vercem o yüzeden sadece üzerinde bir iki toz var onu da silersin gecer ben sildim gecti de sürekli tozlanıyo üzerine bir bez ko y bide ver msn ok mu?? cok acill cevap lütffenn

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Satış Gerçekleştiği İçin Konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt