satılık ps2 ince kasa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkwings35

Üye
    Konu Sahibi
satılık ps2 ince kasa
sattığım üründe kesinlikle sorun yoktur zaten çok oynama şansım olmadı lensi sapasağlamdır. zamanında 100$ en iyi chipi takdırdım. çalıştırmadığı oyun kesinlikle yoktur. 1adet memory card, kutulu ve kutusuz (orjinal değil) bir sürü oyun bulunmaktadır.(30-40 adetten fazla oyun vardır tam sayısını bilmiyorum) 2 adet orjinal kol (1 kolun arkasında 1-2cm hafif kırık vardır sıkıntı yok rahat rahat pes2010 oynayabilirsiniz arkadaşınızla)orjinal kutusu kitapçıkları bile sapasağlamdır. ürünün garantisi chipten dolayı yoktur. ürünümün arkasındayım. PS3 Slim alacağım için satıyorum. kabloları tamdır. siz sadece oyunu takıp oynayacaksınız. ürün elektronik alet olduğundan parça değişimleri yapılabileceğinden iade kabul etmiyorum. kargo bana ait olup PTT kargo ile gönderebilirim.

fiyat:250 TL

serkankay

Üye
oyunlar olmadan fiyat ne kadar olur? nerede yasiyorsunuz?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
izmir yaziyor

darkwings35

Üye
    Konu Sahibi
selamlar şu anda görev icabı (askeri personelim) izmir dışında başka bir şehirde yaşıyorum. fiyat olarak oyunsuz satmak farketmeyecektir. oyunlar ps2 ile hediye gibi düşünün. ama şunu bilinki ürünün arkasındayım. hiçbir sorunu yok. alan arkadaş sorunsuz ps2 alacak. kutusu bile sapasağlamdır. memur insanız malımız kıymetli.gözümüz gibi bakıyoruz.
saygılar

kelbaykus

kelbaykus

Üye
çok kazık çipli ps2 yi kadıköyde 100 liraya alabilrsn

mihrace27

Üye
kardeş ben ps ni düşünüyorum konuşalım

tunahan35

Üye
krdeş 250tl çok fazla bizim burda o kadar etmiyor bu makinalar bi güzellik yaprsan alırız:hmmm

bardockeldar

Üye
Selam, ben de ps2'mi satıyorum ;

Ps2 slim kasadır ve çiplidir.
Yanında 1 adet sony orjinal kol ve 3 adet memory card (8 mb) ve 100 oyun vereceğim.
Çok geniş bir oyun arşivim var istediğiniz oyunu bulabilirsiniz.
Fiyat 100 oyunla (istediğiniz herhangi bi oyun) birlikte 270 TLdir, pazarlık yapılır.

İletişim için ;

[email protected]

playstatiion

Üye
bende ps2 çipli satıyorum kalın kasa 2 adet orjinal kol 1 adet memory kart ve 10-15 oyunla beraber cihazda çizik bile yoktur ama kollardan birinin R2 ve L2 si biraz sorunlu peste (plase atmıyosanız fazla sorun olmaz ama:) oyunlarda tamamen çalışır durumda

jerich

Üye
bende ps2 çipli satıyorum kalın kasa 2 adet orjinal kol 1 adet memory kart ve 10-15 oyunla beraber cihazda çizik bile yoktur ama kollardan birinin R2 ve L2 si biraz sorunlu peste (plase atmıyosanız fazla sorun olmaz ama:) oyunlarda tamamen çalışır durumda

hani fiyat nerde?? nasıl satıcısınız siz? bu arada insanlarla dalga geçmeyin. Ne o öyle ikinci el ps2'ye 250 lira fiyat falan. Adanada MEdia MArkt'ta slim PS2'nin sıfırı 280 lira ya!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...