Satılık Nokia N95 Cep Telefonu - Takas olur!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Nokia N95 Cep Telefonu - Takas olur!
Telefon kesinlikle Orjinal N95 ve sorunsuzdur. Kapağında kullanımdan kaynaklanan aşınmalar vardır. Kızakta da hafif zorlanma ama çözümü var onun problem değil bence. Tuş takımı ve kasa değiştirilirse sıfırdan farksız;) şu anda da sorunsuz kullanıyorum.

Telefonu bilmeyen yok zaten. Yanında 2gb micro sd kart gönderilecektir... Bataryasını bi kaç hafta önce vodafone'dan aldım, orjinal

5800 almayı düşünüyorum o yüzden satıyorum. 5800 ile takas olur. PTT ile Kapıda Ödemeli olarak gonderebilirim. Ankara veya Kayseri'de elden teslim de edebilirim bakar beğenirsiniz...

Fiyat: 300TL

Fotoğraflar:

deliorman555

deliorman555

Üye
kardeş bi fotoğraf koysaydın bari !!

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Lütfen ilanınıza fiyat belirtiniz. Aksi halde ilan yayından kaldırılacaktır...

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
Bugün ilana fotoğraf da ekleyeceğim fiyat da belirteceğim. Uyarınız için teşekkürler ;)

katilfasulye

Üye
sen bilirsin artik cin mali die bise kalmadi tel, modelim luxus turkiyedede uretiliyor ve arkasinda turk mali die yazio ama herkes cin mali dio aslinda cin mali falan degil

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
sen bilirsin artik cin mali die bise kalmadi tel, modelim luxus turkiyedede uretiliyor ve arkasinda turk mali die yazio ama herkes cin mali dio aslinda cin mali falan degil

Aslında benim istemememin sebebi Çin'de üretilmesi değil çakma olması.. Orjinal Nokia markadan başka bi telefon almam kolay kolay. Symbian işletim sistemi olmazsa olmaz :)

Şu an kullandığım telefonlar,
Nokia N70 + N80 + N95 :p

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=4]satıldı!!!
[/sıze]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt