Satılık N95 8Gb ve SonyEricsson P1i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigittorun

Üye
    Konu Sahibi
Satılık N95 8Gb ve SonyEricsson P1i
telefonların son fiyatları;
N 95 8gb : 800 YTL
P1i : 750 YT
pazarlıksız son fiyatlardır, takas teklif etmeyin.telefonlar istanbulda ve eskişehirde elden teslim edilecektir başka türlü satış yoktur, istediğiniz gibi inceleme fırsatınız var.p1 sıfırdan farksız ve kvk garantili,n95 i ise ingiltereden aldım arkasındaki küçük bir çizik dışında hiçbir kusuru yoktur.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
n95 çok diyon be ark. kvk garantılısını 600 aldı geçen ark.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
yanında bende vardı be nasıl kekliyosa kutusuna kadar herşeyi vardı

yigittorun

Üye
    Konu Sahibi
bilader gir ara sor düz n95 satmıyoruz n95 8gb satıyoruz ve fiyat gayet normal gitti gidiyorda gayet güzel ilanlar var

mservank

mservank

Üye
8 Gb iyi bakın:oke:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye

yeter herhalde bu kadar

yigittorun

Üye
    Konu Sahibi

yeter herhalde bu kadar

arkadaşım şunu anladım sana made in finland diyerek hertürlü malı ittirmek mümkün 1.. ilanda nokia yazılarına dikkatli bak orjinal omadığını anlayacaksın özellikle menüsüne 2. ve 3. ilanda ise telefonun orjinal resimleri mevcut değil dikkat edersen 3. ilanın 3. resmi norlmal n95e ait bir resim yani feyk 4. ilana söyleyek bişi bulamıyorum telefon resmen ben çin malıyım diye bağırıyor istersen senin attığın linkleri forumda konu olarak açalım herkez yorumlasın bak bakalım ne dicekler
senin yerinde olsam hiç konusmam hiçbirşeyden anlamıyor ve yorum yapıyorsun şunu unutma bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma:ehe

eagle_____1903

eagle_____1903

Üye
nokia n958 gb 800 ytl olmaz bunda bişey vardır. deminden başka yerde 1.200 milyondu...

yigittorun

Üye
    Konu Sahibi
nokia n958 gb 800 ytl olmaz bunda bişey vardır. deminden başka yerde 1.200 milyondu...

telefon garantili diil bilader ondan ingiltereden almıstım

--------------- Ekleme ---------------

telefonlar 2 hafta önce satılmıstır ilginize teşekkürler

rainmakerslash

Üye
kardeşim sat 400 yüz kağıda 8gb ı alim hemen :D

hakankan87

Üye
telefoncuda bile 350 400 tl :) 2. eli

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
telefoncuda bile 350 400 tl :) 2. eli
telefoncunun alısı öyle acımasız karla satıyolar bi telefonun garantili sıfırı 1200 tl ise orjinal ikinci eli en az 750 tl olmalı hasarsız tabiki ama telefoncular alıyolar n95 8 gb ı 400 liraya oda cok zor satıyolar 550 600 tl ye böyle bi kar olamaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt