Satilik N9 Beyaz 64GB (iki haftalik)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferit.61

ferit.61

Üye
    Konu Sahibi
Satilik N9 Beyaz 64GB (iki haftalik)
Merhaba arkadaslar. N9 64gb beyaz iki haftalik tertemiz. Uzerinde birakin kilcal cizigi toz bile yok. Fiyati 1200 TL. Herseyi mevcut. Almak isteyen pm atabilir. Sifir almaniza gerek yok. Telefonun sifirdan tek farki sim kart takilmis olmasi. Istanbul ici olursa direkt elden veririm, alaninda ici rahat olsun benimde. Telefoncu denen vampirlere verecegime buradan satmak daha karli ve onlar kaymagini yemesin.

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bimekste bi ara 0 999 liraydı ben görmüştüm ayrıca 0 fiyatı zaten 1200 ile 1400 arasında kısacası fiyat fazla gibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İyi satışlar yalnız resim koyarsan daha iyi olur bence birde fiyat banada yüksek geldi.

ferit.61

ferit.61

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat konusunda oyle diyorsaniz dogrudur arkadaslar. Simdi mobilden girdigim icin resim koyamadim. Yarin halledecegim insallah o isi. Dogru bimeks te kampanya varsi turkcell hat ile beraber bir ara.

mah23442344

Üye
abi fiyat çok çok yüksek benden söylemesi . Az önce baktım 1000 liraya buldum sıfırı

ferit.61

ferit.61

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarınız için teşekkürler arkadaşlar. Fiyat konusunda sıfırı da var bu fiyata baktım az önce gördüm. Benimki de sıfır gibi zaten de. Asıl amacım bunu satıp Mavi N9 almaktı. Bu uyguna geldi bana ve aniden olduğu için maviye fırsat kalmamıştı. Ama aklımda hala mavisi takılı kaldı her ne kadar hafızası beyaz dan az olsa da. Olmazsa bugün piyasadan orijinal mavi N9 kılıfı alayım renk için 64gb tan olmayalım..

esokmen

esokmen

Üye
Yazdıklarınız için teşekkürler arkadaşlar. Fiyat konusunda sıfırı da var bu fiyata baktım az önce gördüm. Benimki de sıfır gibi zaten de. Asıl amacım bunu satıp Mavi N9 almaktı. Bu uyguna geldi bana ve aniden olduğu için maviye fırsat kalmamıştı. Ama aklımda hala mavisi takılı kaldı her ne kadar hafızası beyaz dan az olsa da. Olmazsa bugün piyasadan orijinal mavi N9 kılıfı alayım renk için 64gb tan olmayalım..

aynen kardeş gereksiz olur biraz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...