Satılık N81 8GB...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Satılık N81 8GB...
Arkadaşlar Elimde Satılık n81 8 gb var..Kutulu,orjinal şarj aleti,orjinal bataryasi,orjinal kulaklığı,bluetooth kablosu,pc suite cd si,kullanma kılavuzları ile hepsi birlikte verilecektir..faturalidir..2 ay filan garantisi kaldi..Telefonda çizik yoktur çok temiz kullanildi..içi hiç açılmadi telefoncuya gitmedi..telefonda tek sorun hoparlördeki ses çok az cızırtılı çıkıyor..Kulaklık filan takınca sorun yok ordaki seste ama hopalördeki ses cızırtı var biraz bu tabiki telefondan müzik dinlemeye engel olmuyor ama genede tek eksik noktasi bu..telefoncuyada götürdüm 20-30 tl arasi yapariz dediler ama telefon daha hiç bakıma gitmediği için yaptirmak istemedim..ciddi alıcılarla görüşüp bunu ben yaptirabilirim sorun deil yada alicinin içi rahat olmazsa alir kendi yaptirir..alici gene içi rahat olmazsa telefonu gittigidiyordan gönderirim alir bakar bu yazdiğim özellikler çıkmazsa tekrar iade eder kargo parasi da sizden gider tabiki..ayrica telefonu 200 e verdiysem gittigidiyordan aldiği için 222 TL isterim % 10 nu gittigidiyor aliyor bana 200 kaliyor ondan dolayi içi rahat olmayan alicilara gittigidiyordan göndererek iade şansını da tanımış oluruz..şimdi evde değilim ondan bu akşam telefonun bi kaç resmini koyacağim..ciddi alıcılar için ise de msnden filan tüm fotoğraflarini atarim telefonun..telefon çok temiz bebek gibi telefon gerçekten..ama sıkıldım artik ondan değiştirmek istiyorum..Birde takas pek düşünmüyorum..ama genede takas tekliflerine açığım.İstediğim fiyat ise telefona 220-300 civari bir fiyattir..pazarlik vardir aliciyla..onu ciddi alıcılarla konuşup ayarlariz..telefon modeline göre takasta üste para da verebilirim para da alabilirim..o aliciyla aramizdaki meseledir..herkese kolay gelsin.

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar. Lütfen gittigidiyor linkini ilana ekleyiniz. Yada ürünün durumunu gösteren en az 2 adet fotoğraf ekleyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...