SATILIK iPHONE 2G 8GB // çok pahalıymış fiyatı düşürdüm..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
SATILIK iPHONE 2G 8GB // çok pahalıymış fiyatı düşürdüm..
Telefonu şu an askerde olan bi kardeşimden hem ona askerlik öncesi yardım olsun diye birazda özendiğimden dolayısıyla aldım. ama bir türlü dokunmatik olduğu için alışamadım,tuşlu telefona alıştığım için pek kullanamadım 2 -3 defa anca kullandım,öyle bir kenarda duruyor. Telefonum oldukça temiz. ölü piksel kesinlikle yok (resimlerden anlayabilirsiniz) sanırım bu cihazlarda çok oluyormuş ben alırken özellikle bakmıştım. batarya ömrü iyi,Arka kapağında bi kaç tane çizik var aldığımda vardı bu çizikler, yuvarlak için belirttim yerlerini. yazılım olarak hiçbir sorunu yok versiyon 3.1.3 yüklü ve jb li.. Dokunmatiği çok hassas ve kullanımı zevkli,zaten bilen bilir.
Cihazın yanında 2 adet koruyucu kılıf,Usb özelliğide bulunan şarj aletini vericem,aldığım arkadaştanda bunları almıştım. içinde bi kaç tv yayın kısayolu ve çok güzel bir araba yarışı oyunu yüklü,ve satın alan arkadaşa bi kaç gün içinde elime geçicek olan iphona özel içinde 650 tane oyun program vs. yazılım yüklü dvd yide vericem.
Ben k.çekmecede oturuyorum.. isteyen kişiye k.çekmece sefaköy avcılar yenibosna civarında elden teslim edilir...
fiyatı : 390TL dir. pazarlık sünnetdir tabi,yani ciddi alıcılara 3-5 aşağı olabilir.. arkadaşlar fiyat pahalı dedi bende indirdim..
Şimdi bu fiyata da çok diyen arkadaşlar olabilir ama şunuda belirtiyim ben cihazıma güveniyorum ve arkasındayım,çakmasının bile 300 tl istendiği sitemizde,haşatlarına bu fiyattan çok daha fazla istendiği çeşitli alışveriş sitelerinde orjinaline bu fiyat çok olmamalı.. msn adresim [email protected]

ukala_173

Üye
alt konularda biri arıyordu bakarsan bulabilirsin.

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
fiyat piyasanın üstünde :)

nokio_6233

nokio_6233

Üye
usta sen bayağı uçmuşsun???

nokio_6233

nokio_6233

Üye
cnm arkadaşım sen int.üzerindeki satış yapan sitelere bakmayacan telefoncuların vereceği fiyata bakacan? ona bakarsan bazıları 5 para etmeyen telefonlarına eşek yüküyle para istiyorlar ( karşıda ki alıcıda enayi ya?) ama git telefoncuya satmaya kalk telefoncu o kişinin istemiş olduğu fiyatın 4/1'ni veriyor zamanında bu telefonu satsaydın ilk istemiş olduğun fiyata satardın? şimdiyse bu telefo'nun üstüne kaç model çıktı? hatta adamlar iphone 5 g'yi çıkaracaklarmış yakın zamanda?

bu yazdıklarımı üstüne alınma sakın?

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
cnm arkadaşım sen int.üzerindeki satış yapan sitelere bakmayacan telefoncuların vereceği fiyata bakacan? ona bakarsan bazıları 5 para etmeyen telefonlarına eşek yüküyle para istiyorlar ( karşıda ki alıcıda enayi ya?) ama git telefoncuya satmaya kalk telefoncu o kişinin istemiş olduğu fiyatın 4/1'ni veriyor zamanında bu telefonu satsaydın ilk istemiş olduğun fiyata satardın? şimdiyse bu telefo'nun üstüne kaç model çıktı? hatta adamlar iphone 5 g'yi çıkaracaklarmış yakın zamanda?

bu yazdıklarımı üstüne alınma sakın?
üstime alınmıyorumda kardeşim benim bozulduğum konu millet görmeden incelemeden yorum yapıyor,benim cihazımda ne ölü piksel ner k asma bişey yok,adamlar piyasası olmöayan cihazlara dediğin gibi eşşekyük para veriyor,buda sonuçta iphone ne kadar eskide olsa.ayrıca telfoncu tabik ucuza alcak yoksa o nasl ekmek yer öyle değilmi,ben aracı kimse yok diye o parayı istedim baktım mileet çok mok dedi biraz indim o fiyatıda alışveriş sitelerinde ne berbat cihazlara benim çektiğimden fazla fiyat çekildiği ve için hakettği için yazdım.. iphone kullanmak mercedese binmek gibidir bakan keşke bendede olsa der :))

incelerli268

Üye
nokia c3 ve yanında 6230 i ile takas edermisin

Akferzan

Üye
arkadaşım telefon satıldı mı ?

ziyaefsane

Üye
kardeşim tel şimdi 3 ek oluyo onu int üzerinden satsan en fazla 150 verirrler apple şimdi iphone 5 cıkardı yani almayı isterim ama 170 tl verebilirim fazla veremem o tele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt