Satılık İkariam Hesabı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fth-94

Üye
    Konu Sahibi
Satılık İkariam Hesabı
Uzun süredir oynamadığım hesabımı satıyorum. Hesabımda 712 ambrosia vardır. Hesabımda 60,363,434 altın ve şaunda işçilerin açık olmasına rağmen geliri 6,507 altındır. Toplamda 5 şehri vardır. Şehir seviyeleri 23-23-23-23-2 'dir. Puanı ise 116,526 'dır. Altın çok olduğundan ticaret gemizi alarak rahatça 200k yapabilirsiniz. Ben oynamadığımdan gelişemiyorum.

Hesapta 712 ambrosia vardır. Normal ambrosia satış fiyatı 400 tanesi 55.14 TL olarak satılıyor.

Ben komple hesaba 50 TL istiyorum. Ödeme banka havalesi veya kontör ile olabilir.

İletişim için 0541 667 64 36 veya [email protected] veya özel mesaj....

İsteyenlere foto atılabilir.

--------------- Ekleme ---------------

Hesap Eta dünyasındadır.

sefa2060

Üye
ikariam zeta serverinde buyuk hesap ariyorum satan ark lutfen msn den bana ulasabilirler
[email protected]

kanki69

Üye
RHO dünyasında T-E-K

Koloni: 10 Şehir var valilikler eşit bozulum yok

Genel puan:2.200.000

General puanı: şuan 3 k ama istenildiğinde bir gecede 40 k ya kadar basılacak bir hesap (şahsen ben denedim :):)))

Araştırma:5-6 gelecekler araştırılacak

Altın: 30,000,000

Gelir:Altın geliri herşeyi kapattıgımızda saatlık 95 k yı buluyor ama ben araştırmaları hiç kapatmadım saatlik 83 k gelir var

Konum: Bölge olarak güvenli bir bölgede,ada olarak bütün ada dost ve iyi oyuncular 3 kişi hariç aynı ittifaktayız bunun biri yeni oyuncu biri bizim ittifaktaydı inaktif diğeride benim baş düşmanım şehirleri hala daha benim elimde hiç rahat vermiyorum ara ara inaktife düşüyor :):):) elimden çok çekiyor yani

Oyun genel sıralaması: İlk 30'da

----------İLETİŞİM----------

Cep: 0531 915 67 50

Msn: [email protected]

Facebook:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...